• Stránka 1 z 1
EVIP
Nickname na serveru: hagrid
Kde mám EVIP:CTF1
Jak je EVIP staré: 2-3 Roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo:cca měsíc
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Email zmizel mám tam jen Nějaký kde není kod
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat EVIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat.Takže bych potřeboval poradit předem Díky Hagrid
Kde mám EVIP:CTF1
Jak je EVIP staré: 2-3 Roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo:cca měsíc
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Email zmizel mám tam jen Nějaký kde není kod
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat EVIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat.Takže bych potřeboval poradit předem Díky Hagrid
- cechagrid
- Kolemjdoucí
Re: EVIP
PEto píše:no toto je len mail na rozsirenie vip-ka. ak nemas VIP kod, tak ti nemame ako pomoct
kdo by měl tak dlouho Kod?.. přece podle jména a IP adresy musíte vědět že jsem to já ne? .. + minule mi vyskočila cedulak na které jsem si měl dát JMéno a Evip se mi obnovilo ale ted nic..
- cechagrid
- Kolemjdoucí
Taky jsem musel hledat stare maily s kody na vyhody, kdyz jsem se sem vratil
v mailu je napsano, ze si kod mas uschovat pokud vim, i pro takoveto pripady. Na serveru jsem ti uz psal, ze bez kodu nepochodis.

v mailu je napsano, ze si kod mas uschovat pokud vim, i pro takoveto pripady. Na serveru jsem ti uz psal, ze bez kodu nepochodis.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
KondomfromCTF píše:Taky jsem musel hledat stare maily s kody na vyhody, kdyz jsem se sem vratil![]()
Nevyhodil jsem 400 pro nic za nic.. podle Ip adresy umíte zjistit zda-li Evip mám nebo nemám dal sjem vám vše co mám a vše ukazuje na to,že Evip společně s VIP zakoupene mám..
- cechagrid
- Kolemjdoucí
Pochop, že bohužel nemáš kód, nelze ti pomoci, bohužel.
-
Lulka píše:My to do toho aktivačního e-mailu nepíšeme jen tak pro sranduVětšina našich hráčů si je schopná meil zálohovat i mnohem déle, nevím proč tedy ty bys neměl.. Přece jen jsou to tvé peníze.
Já to zálohováné měl ve složce na Mailu ale není to tam.. nevím proč.. je tam jen nějaké nepotřebné info pro rozšíření VIP které jsem udělal a pak mi ten mail s Kódem prostě zmizel..
- cechagrid
- Kolemjdoucí
Zkusím ti to napsat nějak, aby jsi to pochopil, v bodech:
1. Vedení potřebuje tvůj VIP kod a server, na kterém ho máš/měl jsi
2. Vedení potřebuje tvůj EVIP kod a server, na kterém ho máš/měl jsi
3. Můžeš doplnit i tvůj "aktivační nick", každopádně, když nesplnuješ body 1. a 2., tak ti to je k ničemu
tj. Všechny VIP/EVIP kody jsi si měl zálohovat všude možně, na mailu, screenshotnuté v mobilu, na serverech NASA nebo vytetované v podpaždí, bez těch kodů ti tu nikdo neuvěří, jen s nickem daleko nepochodíš.
1. Vedení potřebuje tvůj VIP kod a server, na kterém ho máš/měl jsi
2. Vedení potřebuje tvůj EVIP kod a server, na kterém ho máš/měl jsi
3. Můžeš doplnit i tvůj "aktivační nick", každopádně, když nesplnuješ body 1. a 2., tak ti to je k ničemu
tj. Všechny VIP/EVIP kody jsi si měl zálohovat všude možně, na mailu, screenshotnuté v mobilu, na serverech NASA nebo vytetované v podpaždí, bez těch kodů ti tu nikdo neuvěří, jen s nickem daleko nepochodíš.
-
• Stránka 1 z 1