• Stránka 1 z 1
EVIP Zombie Chronic
NickName na serveri: ap ap <3
Kde mám VIP: Zombie Chronic 1
VIP mám od roku 2011.
Kedy mi VIP naposledy fungovalo: VIP mi fungovalo naposledy pred mesiacom alebo aj viac neviem presne. Hrala som tam hneď
po novom update asi týždeň. Mala som potom problémy s PC a preinštalovala som si windows, dneska som si chcela ísť z novu zahrať ale nemohla som si nahodiť VIP.
Skúšal som zopakovať postup z emailu: Ano
Popis problému: Ták potom mesiaci som si šla zase zahrať aj s tým preinštalovaným windowsom. Pripojila som sa dneska na server a VIP mi nešlo, napísala som aktivátor do chatu napísala som môj aktivačný kód a vypísalo mi niečo v zmysle že: Tento účet je Chránený. Majiteľ VIP účtu vlastni originálnu hru CS 1.6 steam a proto nelze reaktivovať účet pre iného hráča. Každý majiteľ originalnej hry ma automaticky chránený svuj VIP učet pred zneužitím. A hrám na mojom steame s týmto VIP už roky.
Kde mám VIP: Zombie Chronic 1
VIP mám od roku 2011.
Kedy mi VIP naposledy fungovalo: VIP mi fungovalo naposledy pred mesiacom alebo aj viac neviem presne. Hrala som tam hneď
po novom update asi týždeň. Mala som potom problémy s PC a preinštalovala som si windows, dneska som si chcela ísť z novu zahrať ale nemohla som si nahodiť VIP.
Skúšal som zopakovať postup z emailu: Ano
Popis problému: Ták potom mesiaci som si šla zase zahrať aj s tým preinštalovaným windowsom. Pripojila som sa dneska na server a VIP mi nešlo, napísala som aktivátor do chatu napísala som môj aktivačný kód a vypísalo mi niečo v zmysle že: Tento účet je Chránený. Majiteľ VIP účtu vlastni originálnu hru CS 1.6 steam a proto nelze reaktivovať účet pre iného hráča. Každý majiteľ originalnej hry ma automaticky chránený svuj VIP učet pred zneužitím. A hrám na mojom steame s týmto VIP už roky.
- Vikyxp39
- Kolemjdoucí
EVIP Zombie Chronic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP Zombie Chronic
Zdar,
musel jsi to aktivovat na jiném IDčku, než byla provedena aktivace VIP služeb.
musel jsi to aktivovat na jiném IDčku, než byla provedena aktivace VIP služeb.
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
Re: EVIP Zombie Chronic
Napiš mi na [email protected] tvůj problem s VIP kóde a tvým Steam ID. Tady dávám LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1