• Stránka 1 z 1
[V] exe. Nopee.cfg gadzo / GS cheat/ WH
Predmet topiku: cheater
Nick: exe. Nopee.cfg gadzo
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:1:441452865 https://postimg.cc/T5nckS1Q
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/STY6TAIYPTLN7E6X-D5T/
Vyčasovanie: demo je kratke, hrac na zaciatku vyuziva gs cheat ma velky boost z 0ms ci uz forward alebo sideways ako je vidiet na deme, momentov je tam okolo 2-3 + na konci mozne WH/AB, na istotu peekuje hracov ale uz som prestal natacat. Ak sa na to pozrie niekto skuseny, moze hned potvrdit ze sa jedna o boost/ scroll helper ,pretoze nie je mozne aby tak gskoval na 10aa z 0 pociatocnehjo speedu, diky
Nick: exe. Nopee.cfg gadzo
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:1:441452865 https://postimg.cc/T5nckS1Q
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/STY6TAIYPTLN7E6X-D5T/
Vyčasovanie: demo je kratke, hrac na zaciatku vyuziva gs cheat ma velky boost z 0ms ci uz forward alebo sideways ako je vidiet na deme, momentov je tam okolo 2-3 + na konci mozne WH/AB, na istotu peekuje hracov ale uz som prestal natacat. Ak sa na to pozrie niekto skuseny, moze hned potvrdit ze sa jedna o boost/ scroll helper ,pretoze nie je mozne aby tak gskoval na 10aa z 0 pociatocnehjo speedu, diky
- koliesko88
- Amatér
[V] exe. Nopee.cfg gadzo / GS cheat/ WH
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: exe. Nopee.cfg gadzo / GS cheat/ WH
robi zo seba nejakeho hrdinu alebo odkazuje sa na furien hraca a pise ostatnym ze su random ale je to kreten ktory si o sebe moc namysla a mysli si, ze gs ktore predvadza je legit na 10aa, typicky tupec z dustu, prosim o rychly ban
- koliesko88
- Amatér
este dodam, ze podobne kreacie predvadzaju zabanovani hraci ako npriklad saskafraska atd, kde ste sami uznali ze to nie je mozne ale pripadne viem pomoct pri dokazovani ze sa proste jedna o cheat 

- koliesko88
- Amatér
Monty to nemá cenu ho nahlašovat tak jako většinu..
všichni si koupí unban a proplakají minichat jak admini jsou matláci a neumí poznat cheaty..
já ho už nahlašoval 3x se stejnými informacemi jak má speed hned ze spawnu ještě jsem poukazoval na fps modely hráčů, že je tam možná "pomůcka" při poznání jestli cheatuje tenhle nope.. opakovaně jsem tu psal, že není možné mít 100 % speed, angle, fps, ping stutter k tomu..
admini zamyslete se, hráči vám tu cheatujou stale dokola tím, že jim dáte ban ničemu nepomůžete, protože tu máte ten váš trend "kup si unban a hraj dále na našich serverech" takhle spíš podporujete ty cheatery v tom, aby neustále cheatovali a kazili ostatním hráčům hru.
Tenhle borec je na wargodscanu, má ve složce cheaty. lmao..
Nabízím se jako váš CHH kontrolor.
všichni si koupí unban a proplakají minichat jak admini jsou matláci a neumí poznat cheaty..
já ho už nahlašoval 3x se stejnými informacemi jak má speed hned ze spawnu ještě jsem poukazoval na fps modely hráčů, že je tam možná "pomůcka" při poznání jestli cheatuje tenhle nope.. opakovaně jsem tu psal, že není možné mít 100 % speed, angle, fps, ping stutter k tomu..
admini zamyslete se, hráči vám tu cheatujou stale dokola tím, že jim dáte ban ničemu nepomůžete, protože tu máte ten váš trend "kup si unban a hraj dále na našich serverech" takhle spíš podporujete ty cheatery v tom, aby neustále cheatovali a kazili ostatním hráčům hru.
Tenhle borec je na wargodscanu, má ve složce cheaty. lmao..
Nabízím se jako váš CHH kontrolor.
- dreamescape750
- Kolemjdoucí
presne ako píšeš, nehovoriac o tom ze ja som nikdy nikoho nenahlasoval ale tejto arogantnej nule, ktora ma este tu drzosť presviedčať a urážať druhých ked je na 100% na oko zapnutý este tým ze gskuje na 10aa bez stracania speedu a bez nejakého roztrafovaniana alebo odrazu/boostu tak to je sila
Ak toto uznáte ze je legit tak to rovno uz cele zabaľte, hrám na tom duste chvilu ale jake rozprávky si tam vy idete popritom ze si este pritakávaťe a robíte zo seba hviezdy
,
Ale nebudem súdiť, počkáme si na vyjadrenie a to bude hovoriť za všetko

Ak toto uznáte ze je legit tak to rovno uz cele zabaľte, hrám na tom duste chvilu ale jake rozprávky si tam vy idete popritom ze si este pritakávaťe a robíte zo seba hviezdy

Ale nebudem súdiť, počkáme si na vyjadrenie a to bude hovoriť za všetko

- koliesko88
- Amatér
plačete pre úplne legit vec, zato že vy ste stále boti v hre, ktorú hráte 10 rokov neznamená že každý kto je lepší má cheaty vy uplakanci haha
dancomaco
- Moravany
- Pokročilý

- koliesko88
- Amatér
Pozrite sa na seba a zamyslite sa, je to maximálne smiešne ako tu každý plače lebo niekto druhý je lepší, tu je krásne vidno, že jediné čo vy uplakanci hrávate je gamesites lebo všade inde by to vedeli prijať a to hovorím z vlastnej skúsenosti
dancomaco
- Moravany
- Pokročilý
Prosím tě Moravany já mám roky a roky zkušeností s cheaty (sám jsem je používal) poznám flat, poznam všechny scripty (hráči na dustu používají silent defuse), poznám hvh cheaty i menu cheaty jako je sakura, oxware. Mám vlastní programy na zjištění cheatů z dem, gs/sgs scan.
Pokud chcete cheatovat, tak to udělejte aspon šikovně a ne, at na vás přijde každej druhej.
Já obcházel ban i měsíce než admini na mě přišli.
To je furt dokola a dokola a jediné co uděláte tak koupíte unban a pak znova cheatujete.
Nope si dělal wargod scan a našlo mu to cheaty ve složce s hrou a vymlouval se, že "to je z minula" tak jako je to něco k zamyšlení, no ne?
Pokud chcete cheatovat, tak to udělejte aspon šikovně a ne, at na vás přijde každej druhej.
Já obcházel ban i měsíce než admini na mě přišli.
To je furt dokola a dokola a jediné co uděláte tak koupíte unban a pak znova cheatujete.
Nope si dělal wargod scan a našlo mu to cheaty ve složce s hrou a vymlouval se, že "to je z minula" tak jako je to něco k zamyšlení, no ne?
- dreamescape750
- Kolemjdoucí
Re: [CHH] exe. Nopee.cfg gadzo / GS cheat/ WH
Vyriešené tu - exe-nopee-cfg-gadzo-jasny-gs-cheat-part2-t266643.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1