• Stránka 1 z 1
eXtr3mer / BB#3
1. Popis situace - Zdravím, normálně jsem hrál na serveru a zničeho nic ban. Vůbec nevím z jakého důvodu, nejsem si vědom že jsem něco udělal špatně, jen tak jsem zničeho nic dostal ban. Takže od admina prosím demo kde jsem udělal chybu, díky za pochopení.
2. Důkazy - https://ctrlv.cz/Nr49
2. Důkazy - https://ctrlv.cz/Nr49
-
xDxDxDxD - Zkušený
eXtr3mer / BB#3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eXtr3mer / BB#3
Prišiel som dnes na server a jeden hráč ma požiadal, aby som si ho pridal na Steame, že mi pošle demo s dohodou klanu NNC.
Na deme je vidno ako za CT beháš počas kola po mape bb_basement, nestrieľaš do ZM a oni sa zase nepokúšajú zabiť teba. Až pri konci kola začneš strieľať a ZM ťa zrazu zabijú. Na deme nevidno, kto všetko tam vtedy bol, no ban ste dostali traja z klanu, pretože vás tam bolo výborne vidno.
Myslím, že presne vieš o ktorú situáciu ide, tak tu zo seba nerob neviniatko. Ešte raz zistím, že ty, spolu so svojim klanom robíte dohodu, budeš mínus z akadémie a budeš mať pekne dlhý ban. Neber to ako vyhrážku, ale varovanie
Na deme je vidno ako za CT beháš počas kola po mape bb_basement, nestrieľaš do ZM a oni sa zase nepokúšajú zabiť teba. Až pri konci kola začneš strieľať a ZM ťa zrazu zabijú. Na deme nevidno, kto všetko tam vtedy bol, no ban ste dostali traja z klanu, pretože vás tam bolo výborne vidno.
Myslím, že presne vieš o ktorú situáciu ide, tak tu zo seba nerob neviniatko. Ešte raz zistím, že ty, spolu so svojim klanom robíte dohodu, budeš mínus z akadémie a budeš mať pekne dlhý ban. Neber to ako vyhrážku, ale varovanie

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Pěkně si to napsal, a máš to demo ? 
Chci vidět důkaz.

Chci vidět důkaz.

-
xDxDxDxD - Zkušený
Admin sa ti tu vyjadril. Inak to, čo si dodal, nie je dôkaz.
Sťažnosť zamietam.
LOCK
Sťažnosť zamietam.
LOCK
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1