• Stránka 1 z 1
extremer jb1
1. admin mi dal ban za nenahlasenie mrtvemu hracovi vd
2. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1522
2. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1522
alf
-
ackocc - Drbna
extremer jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: extremer jb1
Nevidim tu ziadny dokaz o pochybeni admina. Ak ho nedodas, tak bude staznost zamietnuta
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Úmyselne si zabil hráča a hneď si napísal "sry" a smajlíka. Ponáhľal som sa preč, ale schválne som počkal do ďalšieho kola. Keď niekto konečne zobral Simona, napísal som do chatu či nemá mať niekto VD. Nikto nereagoval, ty si si tam pobehoval, takže zatiaľ čo si Simon staval atrakciu som ťa grabol a opýtal sa či niekto nemá mať VD. Bohužiaľ hráč, ktorý mal mať VD zomrel (Simon si tam usmerňoval hráčov na blokoch, ja som sa sústredil na teba) avšak ty si na moju otázku nereagoval a bol si celý čas ticho. Nepovedal si vôbec nič, takže som to bral tak, že ani nemáš mik. Preto si dostal ban...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Úmyselne si zabil hráča a hneď si napísal "sry" a smajlíka. Ponáhľal som sa preč, ale schválne som počkal do ďalšieho kola. Keď niekto konečne zobral Simona, napísal som do chatu či nemá mať niekto VD. Nikto nereagoval, ty si si tam pobehoval, takže zatiaľ čo si Simon staval atrakciu som ťa grabol a opýtal sa či niekto nemá mať VD. Bohužiaľ hráč, ktorý mal mať VD zomrel (Simon si tam usmerňoval hráčov na blokoch, ja som sa sústredil na teba) avšak ty si na moju otázku nereagoval a bol si celý čas ticho. Nepovedal si vôbec nič, takže som to bral tak, že ani nemáš mik. Preto si dostal ban...
Môžem potvrdiť.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
eXtr3mer píše:Úmyselne si zabil hráča a hneď si napísal "sry" a smajlíka. Ponáhľal som sa preč, ale schválne som počkal do ďalšieho kola. Keď niekto konečne zobral Simona, napísal som do chatu či nemá mať niekto VD. Nikto nereagoval, ty si si tam pobehoval, takže zatiaľ čo si Simon staval atrakciu som ťa grabol a opýtal sa či niekto nemá mať VD. Bohužiaľ hráč, ktorý mal mať VD zomrel (Simon si tam usmerňoval hráčov na blokoch, ja som sa sústredil na teba) avšak ty si na moju otázku nereagoval a bol si celý čas ticho. Nepovedal si vôbec nič, takže som to bral tak, že ani nemáš mik. Preto si dostal ban...
umyselne? xd dal som double kill s vedomim ze metfly dostal fk, lebo mi presne v ten moment vbehol do strely ked som strelil afk hraca fakt si pozri to hltv je to dobra vec, ale hracovi som zabudol nahlasit vd, pretoze nebeha mi cely cas po rozume ze ten ma dostat ked som afk a mrtvy, a ze nemam mik, ja hrajem cely cas so stereo mixom ale ked vy admini vyzadujete odpoved do sekundy, neda sa switchovat mik lusknutim prstu
alf
-
ackocc - Drbna
dl
03:43 - vyzera to ako fk, ale nevsimol som si ho
07:05 - nove kolo
07:34 - simon
07:42 - hrac co mal mat vd umre
07:49 - admin 'kona'
je vidiet ze jb nehras, pretoze tam sa fraguje, takze kym by simon chcel dat vd, uz by umrel kvoli nesplneniu prikazu
03:43 - vyzera to ako fk, ale nevsimol som si ho
07:05 - nove kolo
07:34 - simon
07:42 - hrac co mal mat vd umre
07:49 - admin 'kona'
je vidiet ze jb nehras, pretoze tam sa fraguje, takze kym by simon chcel dat vd, uz by umrel kvoli nesplneniu prikazu
alf
-
ackocc - Drbna
ackocc píše:je vidiet ze jb nehras, pretoze tam sa fraguje, takze kym by simon chcel dat vd, uz by umrel kvoli nesplneniu prikazu
Ide o to, že ty si sa ani nesnažil. Keby si to Simon nevšimol, tak v poriadku, ale takúto výhovorku ako dôvod nenahlásenia VD proste neberiem, keď času na nahlásenie si mal dosť. Miesto toho si tam pobehoval... Ja som sa ťa snažil grabnuť hneď po otvorení ciel, ale blokoval ma hráč. Ban by si nedostal keby si mi povedal, že si zabudol alebo nestihol VD hráčovi zariadiť a dáš mu ho ďalšie kolo. Namiesto toho si bol ticho, napriek tomu, že keď si u CT máš mať mikrofón pripravený pre Simona alebo pre takúto situáciu.
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
ackocc píše:ja hrajem cely cas so stereo mixom
Tahle veta mi celkem stacila. Nikdo te nenuti mluvit do mikrofonu, ale v tom pripade nechod k CT.
Z dema je jasne patrne, ze jsi dal FK, ze sis byl vedom toho, ze jsi dal FK, a ze jsi nasledujici kolo - misto nahlaseni VD - sel skakat na KZ. Na dotaz admina jsi nereagoval.
Ban jednoznacne opravneny.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1