• Stránka 1 z 1
[V]extremer jb1
Atrakcia "skok do vody z vežičky". Simon povedal "destrox môžeš začať, ja som mu napísal prečo zrovna ja (nemôže si len tak určiť poradie na atrakciu pri ktorej môže niekto umrieť + stál som na mieste a neplnil atrakciu lebo povedal "môžeš") potom ma zabil - admin ignor
http://hltv.fakaheda.eu/20312-220728161 ... v1.dem.zip
27:20
http://hltv.fakaheda.eu/20312-220728161 ... v1.dem.zip
27:20
- Destrox
- Amatér
[V]extremer jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: extremer jb1
Mal som kúpené VD, skúšal som atrakcie a využil som ten čas aj na riešenie problémov na Steame (27:31)
V pozadí som počul Simona ako povedal tvoj nick, to "môžeš začať" mi nejak uniklo a keďže Simon vysvetlil atrakciu ako "po vyvolaní vášho nicku..", tak mi neprišlo divné, že ťa zabil za neplnenie atrakcie. Keď si sa opýtal Simona prečo máš ísť prvý, tak ti povedal, že pôjdete všetci, takže na poradí nezáleží.
Keď si napísal do chatu môj nick, tak som nevedel, čo odo mňa chceš. Neprišla žiadna otázka ani žiadosť, nenapísal si vôbec nič už potom a v novom kole si nežiadal o mik alebo o VD, takže som to bral tak, že je všetko v poriadku

V pozadí som počul Simona ako povedal tvoj nick, to "môžeš začať" mi nejak uniklo a keďže Simon vysvetlil atrakciu ako "po vyvolaní vášho nicku..", tak mi neprišlo divné, že ťa zabil za neplnenie atrakcie. Keď si sa opýtal Simona prečo máš ísť prvý, tak ti povedal, že pôjdete všetci, takže na poradí nezáleží.
Keď si napísal do chatu môj nick, tak som nevedel, čo odo mňa chceš. Neprišla žiadna otázka ani žiadosť, nenapísal si vôbec nič už potom a v novom kole si nežiadal o mik alebo o VD, takže som to bral tak, že je všetko v poriadku

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: extremer jb1
Pokud se jedná o atrakci, kde hráči mohou zemřít, tak Simon musí mít hráče buďto s výhodou (např. hráč půjde poslední, nebo se vůbec neúčastní), a nebo hráče s nevýhodou (např. hráč půjde první).
V tomto případě se jednalo o FK, hráčovi jsem udělil ban. Extremer měl VD, takže dává smysl, že si tohoto nevšiml. Věřím tomu, že kdyby si mu normálně napsal o tom co se stalo, tak by se tvůj FK pokusil vyřešit.
Vyřešeno.
V tomto případě se jednalo o FK, hráčovi jsem udělil ban. Extremer měl VD, takže dává smysl, že si tohoto nevšiml. Věřím tomu, že kdyby si mu normálně napsal o tom co se stalo, tak by se tvůj FK pokusil vyřešit.
Vyřešeno.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1