I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Extremex/JB1

Příspěvekod ReXy » 27 led 2025, 00:07 VIP

JBReXy ^v^ - STEAM_0:0:93163252

30:00 – Chcípnu, Bape vezme Simona, dá příkaz, boxujte se, kdo se neboxuje, dostane kill, klasa. Tak se tak nějak boxuje, boxuje a boxuje, simon nedoplní.

Zajímavá situace nastane v čase 31:22, kdy extremex po zabití zebry získá celkově 30 bodů. Pak jsou dva a Birgo utíká pryč.

Co mi vrtá hlavou, je čas 31:30, oba dva měli šanci se nějak zabít na dva hity, ať už rukama či kvalitním sekáčkem na masíčko. Následně přijde grab, takticky nechá Birgovi 9 hp a Birga zabije. Extremex získá dalších 15 bodů.

38:10 - Pak si další kolo koupí speed a díky tomu uteče Birgovi a smrti též, i když nechápu, proč Birga ctčka nezabili, když byl hledaný.

38:15- Díky bodům z minulého kola, které získal a díky speedu, boxne do ctčka, box se zruší a neumře.

Důkaz: https://easyupload.io/2tirbf
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
ReXy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[V] Extremex/JB1

od Rumcajz » 27 led 2025, 00:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Extremex/JB1

Příspěvekod Anth » 27 led 2025, 00:32 VIP

Neplnil mod, neboxoval se a jen utíkal, chtěl jsem ho grabem hodit o zem, bohužel byl ten švih slabší než jsem chtěl a nechal jsem mu tak 9hp na základě čehož jsem ho poté zabil. Příště místo grabu zvolím raději rovnou slay.

PS: Jestli jsi někdy ty takticky zneužíval grab neznamená, že to dělám i já. ;)
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anth » 27 led 2025, 00:35 VIP

V tom čase 38:xx jsem od něj utíkal, aby ho zabilo CT, bohužel se tak nestalo.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Birgo » 27 led 2025, 00:46

Tak upřímně si nemyslím, že po mých cca 4-5 vteřinách útěku, kdy jsem low hp a ve tvých rukou je sekáček dá učinit rozhodnutí, zda plním nebo neplním mod. Kdybych utíkal až k bazénu, neřeknu půl slova na ten grab, ale v podstatě po pár metrech? Nedal jsi mi jedinou šanci. Nemyslím si, že to bylo fér. Nehledě na to, že u zbrojky jsem se aktivně boxoval a mod plnil.
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Anth » 27 led 2025, 06:39 VIP

Birgo píše:Tak upřímně si nemyslím, že po mých cca 4-5 vteřinách útěku, kdy jsem low hp a ve tvých rukou je sekáček dá učinit rozhodnutí, zda plním nebo neplním mod. Kdybych utíkal až k bazénu, neřeknu půl slova na ten grab, ale v podstatě po pár metrech? Nedal jsi mi jedinou šanci. Nemyslím si, že to bylo fér. Nehledě na to, že u zbrojky jsem se aktivně boxoval a mod plnil.

Nebudu tě nahánět po celé mapě, nenechám server čekat jen protože se zrovna nechceš boxovat s někým kdo má sekáček, toť vše. :)
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Birgo » 27 led 2025, 14:22

Já utíkal po celé mapě? Sotva jsem doběhl ke vchodu do boxu. Co bych z toho měl, ti vlítnout do rány. Přece i mod se může hrát nějak takticky, ne? A ne jen tupě vlítnout do rány a boxovat se jak blázen. :D Jak jsem psal, pokud bych utíkal jak píšeš, po celé mapě, pak je tvoje řešení na místě. Ale po pár metrech a vteřinách z mého pohledu určitě nebylo. Neplnění modu si opravdu představuji trochu jinak. :lol:
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Anth » 27 led 2025, 14:43 VIP

Birgo píše:Já utíkal po celé mapě? Sotva jsem doběhl ke vchodu do boxu. Co bych z toho měl, ti vlítnout do rány. Přece i mod se může hrát nějak takticky, ne? A ne jen tupě vlítnout do rány a boxovat se jak blázen. :D Jak jsem psal, pokud bych utíkal jak píšeš, po celé mapě, pak je tvoje řešení na místě. Ale po pár metrech a vteřinách z mého pohledu určitě nebylo. Neplnění modu si opravdu představuji trochu jinak. :lol:

Ty si všeobecně vše ohledně pravidel představuješ trošku jinak, ale nevadí.
Už se nebudu vyjadřovat, opakoval bych se.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Birgo » 27 led 2025, 15:37

Nepředstavuji si nic všeobecně jinak. Takže nevadí, ale chápu, jsi admin takže mi vidíš do hlavy. :D Jen si myslím, že neplnění modu vypadá lehce jinak a nebudu jediný. Též se nebudu opakovat. Nemá to cenu. :twisted:
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Birgo » 27 led 2025, 15:43

Ale přál bych si vidět, jak každého hráče, který nebude 5 vteřin plnit mod hodíš o zem. Přeci aby to bylo fér, ale to jistě víš a budeš to tak pravidelně dělat.
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 29 led 2025, 15:55 VIP

Ahoj, hned na začátek bych řekl to, že box neměl být vůbec zapnutý, protože bylo stále neukončené VD, které měl extremex. Už zde mělo přijít upozornění Simona na danou skutečnost.

V posledním epickém souboji dvou vězňů na život a na smrt přišel poměrně nešťastný grab, který určitě neměl být zakončený brutální vraždou sekáčkem, takže příště Extremex zvolí znovu grab/slay a mrskne s ním o trávník pořádně.

Zbylé dva časy bych vyložil tak, že pochybily hlavně CT, které nezabily hledaného vězně a pokud byl v plánu atentát na CT delší dobu, tak bych ho příště vykonal rychleji.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy