Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[vyr.]eXTremeX;/nadržování

Příspěvekod PetrPavelos » 10 lis 2023, 21:37 VIP

eXTremeX; - STEAM_0:0:455296409

ssid: je v demu
2. demo je ze stejné mapy v stejným času
dema: https://easyupload.io/pi86pj (1.DEMO)
https://easyupload.io/arydb8 (2.DEMO)

- hráč nás pošle na čáru u granátů, tam máme doplňovat blíže ke středu (příště doporučuji více artikulovat)
a následně plno hráčů opouští střed čáry.
1. DEMO

18:55 - máme doplňovat ke středu čáry.
19:51 - zebra nedoplňuje kde kill :D
19:52 - vipčko několikrát opouští střed, kill nikde + další hráči
20:07 - hráč splní atrakci, ale nedoplňoval taktéž na čáře, kill nikde a přežívá
20:24 - vip taktéž nedoplnovalo, ale umírá na atrakci
- chci říct tím, že tu bylo riziko toho, že tu mnoho hráčů mohlo přežít i když nemělo, 1 ale přežil i přes tom, že nedoplňoval a to byla Zimynka. Já jsem všechny příkazy splnil, jediná Zimynka přežívá i přes to, že nesplnila příkaz.

20:45 - Tady jsem to se simonem řešil, že řekl doplňujte, ale on si stál za svým. (Chtěl jsem mu dát šanci, aby to ještě vyřešil se mnou).
22:20 - mám PP, ale Zimynka měla mít nějakou nevýhodku/kill :?

2.DEMO

26:24 - simon pošle teroristy na obíhací čáru, stefanda ale opustí čáru a simon/ct nejednají.

S pozdravem Kulatej. :)
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

[vyr.]eXTremeX;/nadržování

od Rumcajz » 10 lis 2023, 21:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: eXTremeX;/nadržování

Příspěvekod Anth » 11 lis 2023, 14:43 VIP

Čauky, jsem velmi rád, že jsi tak pozorný člověk, a že se ti velmi dobře daří vidět menší chybky hráčů, které hned jde hlásit na forum. :lol:

K prvnímu demu, hráčům jsem řekl, že po vyvolání jejich jména budou automaticky plnit atrakci, hráče jsem po jednom vyvolával na plnění atrakce, mojí hlavní prioritou bylo v té době hlídat, jestli se vězeň trefil, nebo netrefil, bohužel nemůžu uhlídat všechny situace.

K druhému demu jsem si nevšiml, že hráč čáru opustil, byl jsem zrovna otočený, bylo tam ale dost CT k tomu, aby mi to někdo řekl, bohužel se tak nestalo.
Jeff 2025: Prečo je gay byť tielko?
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PetrPavelos » 11 lis 2023, 15:07 VIP

Ahoj, myslím si, že jsem s tebou jednal spravedlivě.
V mikrofonu jsem řekl, co jsi opravdu řekl u té čáry, namísto toho mi přišla od tebe celkem jasná odpověď, že jsi si jistý 100%, že jsi tohle neřekl + k tomu žádná omluva.

Jestli si myslíš, že hledám na tobě každou malou chybu, tak jsi na omylu, už jsem tě ušetřil z banu za FK jednou z mapy Snow u granátů, kdy sis myslel, že po vezmutí granátů vězni musí mít v rukách ten daný granát a zabil si mě když jsem ho schoval. Myslím si, že jsem k tobě byl velmi vstřícný.

A teď jsem ti opět dával šanci se popřípadně omluvit přes mikrofon, ale neučinil si.
Za mě jsem jednal správně a spravedlivě.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod PetrPavelos » 11 lis 2023, 15:12 VIP

Chci ještě dodat k té druhé situaci, že ti to mohlo dojít, že hráč opustil čáru na obíhačce, když prošel část plochy na té obíhačce, takže ti muselo být jasné, že na čáře už byl, ale opustil ji, a to už jsi viděl.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod Anth » 11 lis 2023, 15:21 VIP

K tomu FK na snow, dostal si VD, nevím tedy, co řešíš. :D

A u té čáry jsem to opravdu neviděl, protože oba hráči měli VIP skin, proto je poměrně složité vidět, jestli někdo náhodou neopustil čáru, zrovna v moment, kdy jsem byl otočený.

Navíc, když si požádáš o mik, tobě jako vězni nemůžu bohužel věřit, což by si měl vědět. :?
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PetrPavelos » 11 lis 2023, 15:30 VIP

eXtremex7 píše:K tomu FK na snow, dostal si VD, nevím tedy, co řešíš. :D

A u té čáry jsem to opravdu neviděl, protože oba hráči měli VIP skin, proto je poměrně složité vidět, jestli někdo náhodou neopustil čáru, zrovna v moment, kdy jsem byl otočený.

Navíc, když si požádáš o mik, tobě jako vězni nemůžu bohužel věřit, což by si měl vědět. :?

Ach jo..

Ano, kdybych tě neupozornil na té mapě Snow, tak se žádného VD nedočkám.
Najednou si to neviděl? Nejdřív tvrdíš, že jsi dal jiný příkaz, ale najednou jsi to neviděl? Dost špatná výmluva, když ti minimálně 4 hráči nedoplňovali. :D

Jak říkám, ten mikrofon byla tvoje šance se ještě nad tím zamyslet a popřípadně tam dodat nějakou omluvu.
Navíc je to taktéž i pro mě, že je vidět, že jsem situaci se snažil řešit.

S tí
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod Anth » 11 lis 2023, 15:32 VIP

PetrPavelos píše:
eXtremex7 píše:K tomu FK na snow, dostal si VD, nevím tedy, co řešíš. :D

Ach jo..

Ano kdybych tě neupozornil na té mapě Snow, tak se žádného VD nedočkám.
Najednou si to neviděl? Nejdřív tvrdíš, že jsi dal jiný příkaz, ale najednou jsi to neviděl? Dost špatná výmluva, když ti minimálně 4 hráči nedoplňovali. :D

Jak říkám, ten mikrofon byla tvoje šance se ještě nad tím zamyslet a popřípadně tam dodat nějakou omluvu.
Navíc je to taktéž i pro mě, že je vidět, že jsem situaci se snažil řešit.

S tí

Logicky, když se podívám zpětně na demo, vím, co jsem řekl, přiznávám, byla moje blbost, že jsem si nevšiml, že hráči nedoplňují.

Jak jsem ale řekl, moje hlavní priorita byla hlídat, jestli se hráči trefí do díry, a poté vyvolávat další.
Znovu říkám, že tam bylo spoustu CT, kteří si situace mohli všimnout taky, očividně na tom něco nechápeš.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anth » 11 lis 2023, 15:34 VIP

eXtremex7 píše:Navíc, když si požádáš o mik, tobě jako vězni nemůžu bohužel věřit, což by si měl vědět. :?

Tohle očividně také moc nechápeš, nebylo tam žádné CT, které by potvrdilo tvoje tvrzení.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Brano21 » 11 lis 2023, 21:27 VIP

Hádzať všetko na vinu Extremexa nie je správne. Určité veci si mali všímať aj iné CT... To "nadržovanie" nie je určite vhodné na zabanovanie.

Všetci u CT by boli upozornený na to aby si viac všímali hru. U teba Extremex si dávaj veľký pozor na to aké príkazy dávaš a dobre si ich zapamätaj!
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery