• Stránka 1 z 1
[V] EzCharlieV5 - Neoprávněný mute od eZz a zneužití práv
Dobrý den,
Poprosil bych vyjádření od vyššího vedení (víc jak admin) jak se může stávat že i přes vaše ,,kvalitní zkoušky adminů" můžete dopustit na to, aby hráči dostávali bezdůvodné muty a nebo dokonce bany k ct?
Včera jsem byl na Jb a admin Bezďa zneužíval práv a to i přes to, že mu to lidé spamovali do chatu nedostal práva pryč.
Také bych chtěl vyjádření od eZz proč mi dnes dal move od ct a následný mute na 10min.
Také bych se chtěl vyjádřit k zneužití práva ostatních adminů
Mnoho adminů (předevšim na Jb) je arogantních a myslí si, že když jsou admini tak si mohou dělat co si zachtějí
věřte nevěřte ale s toutou skutečností souhlasí 90% serveru. Přijde mi že na serveru je pár rozumných adminů kteří rozumí že né každý si pamatuje všechna pravidla a nachytávky na vzpamět.
Dema bohužel neexistují
A poprosil bych aby jste se na to podívali ze stránky hráče, který neumí vše co admini a nedávali za můj názor ban
.
Jo a také nutné podotknout že hodně adminů si vymýšlí svá pravidla
S pozdravem EzCharlieV5 s rankem [VIP] a přeji krásný den (nebo večer nevím kdy to čtete).
Poprosil bych vyjádření od vyššího vedení (víc jak admin) jak se může stávat že i přes vaše ,,kvalitní zkoušky adminů" můžete dopustit na to, aby hráči dostávali bezdůvodné muty a nebo dokonce bany k ct?
Včera jsem byl na Jb a admin Bezďa zneužíval práv a to i přes to, že mu to lidé spamovali do chatu nedostal práva pryč.
Také bych chtěl vyjádření od eZz proč mi dnes dal move od ct a následný mute na 10min.
Také bych se chtěl vyjádřit k zneužití práva ostatních adminů

Dema bohužel neexistují

Jo a také nutné podotknout že hodně adminů si vymýšlí svá pravidla

S pozdravem EzCharlieV5 s rankem [VIP] a přeji krásný den (nebo večer nevím kdy to čtete).

Turbo Gádžo[size=150][/size]
- URoborosTurbo
- Amatér
[V] EzCharlieV5 - Neoprávněný mute od eZz a zneužití práv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EzCharlieV5 - Neoprávněný mute od eZz a zneužití práv na
Jak jsem ti již vysvětloval na serveru, proč jsi ten move a následný mute dostal.. Nevadí, napíšu ti to tedy i sem.
Upozornění jsi dostal aby jsi se uklidnil, dokonce 2x chvilku to bylo dobré, poté si začal nadávat do voicu a abych tě utl, tak jsem tě přehodil a poté v klidu našel a dal ti ten ban, jelikož si mluvil dále, přišel mi ten move rychlejší, jak hledat ten ban.
Ovšem, poté co jsi se mě ptal na serveru a já ti na to napsal svůj názor, už jsi nic nepsal... Tudíž nechápu proč ta stížnost.. No budiš.. Počkáme na vyjádření někoho z vyšších.
A s tou arogancí souhlasím.. Ovšem já si to snažím hlídat, hold někdo to má v sobě a někdo zase ne.. Pokud jsem ti přišel včera "arogantní" tak se ti tedy omlouvám.. Ale zrovna dle mého jsem měl včera skvělou náladu ale tak co se dá dělat
Upozornění jsi dostal aby jsi se uklidnil, dokonce 2x chvilku to bylo dobré, poté si začal nadávat do voicu a abych tě utl, tak jsem tě přehodil a poté v klidu našel a dal ti ten ban, jelikož si mluvil dále, přišel mi ten move rychlejší, jak hledat ten ban.
Ovšem, poté co jsi se mě ptal na serveru a já ti na to napsal svůj názor, už jsi nic nepsal... Tudíž nechápu proč ta stížnost.. No budiš.. Počkáme na vyjádření někoho z vyšších.
A s tou arogancí souhlasím.. Ovšem já si to snažím hlídat, hold někdo to má v sobě a někdo zase ne.. Pokud jsem ti přišel včera "arogantní" tak se ti tedy omlouvám.. Ale zrovna dle mého jsem měl včera skvělou náladu ale tak co se dá dělat

-
eZzik00 - CS:GO Admin
Tu demo: https://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/J ... s1.dem.bz2
Move prišiel v 30. minúte.
Poprosím eZza, aby mi vyčasoval tie dve upozornenia a nadávky vo voice chate. Rovno sem môže napísať, prečo dostal LoTr slap na začiatku mapy a na konci ban za nadávky.
Určite vieš toto tvrdenie podložiť dôkazmi. Viem, že tomu ťažko veriť, ale technológia ešte nepokročila natoľko, aby sa admini rušili automaticky, keď to niekto spamuje do chatu.
Tak k tomuto by som rád videl nejakú štatistiku alebo prieskum.
Move prišiel v 30. minúte.
Poprosím eZza, aby mi vyčasoval tie dve upozornenia a nadávky vo voice chate. Rovno sem môže napísať, prečo dostal LoTr slap na začiatku mapy a na konci ban za nadávky.
Určite vieš toto tvrdenie podložiť dôkazmi. Viem, že tomu ťažko veriť, ale technológia ešte nepokročila natoľko, aby sa admini rušili automaticky, keď to niekto spamuje do chatu.

věřte nevěřte ale s toutou skutečností souhlasí 90% serveru
Tak k tomuto by som rád videl nejakú štatistiku alebo prieskum.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Čus. Tak abych se k tomu vyjádřil i já. Rozeberu to postupně.
Začneme rovnou tímhle:
Ano. K tomuhle se přiznávám. Popíšu situaci, co se tedy vůbec stalo.
Simon Dogoslav (další admin) mi dal příkaz otevřít ten secret s kódem na mapě NRX. Já, jelikož jsem měl zrovna dobrou náladu, jsem si chtěl z něho trochu vystřelit. Tak jsem pomocí příkazu /aopen ten secret otevřel, ale i zase zavřel, aby se všechno vrátilo do normálu. Nasmáli jsme se, server taky a pak jsem ten secret otevřel normálně, jak ostatní.
Omlouvám se, za zneužití práv, i když to podle mě není něco až tak hrozného.
Avšak jdeme pokračovat:
Podíval jsem se na chat celé mapy, a jediné co jsem našel bylo toto.
Nevím jak pro tebe, ale u mě znamená spam něco jiného. (Např. tvůj chat, za který jsem tě měl už dávno zabanovat, ale co už jsem prostě slepej
)
Pokud sebe a pár hráčů, kteří mají nahráno max 4 dny považuješ za 90% serveru, tak díky za zlepšení nálady, protože tohle jsem ještě nežral

Ukaž mi někoho, kdo někoho zabanoval za něco, že se zamotal do příkazů a dal pak omylem (M)FK. A abys věděl, tak ani my admini si nepamatujem všecko nazpaměť. (Teda až na pár vyšších mocí)

Admini si NIKDY nevymýšlí vlastní pravidla. Nikdo není dokonalý, takže ani my admini ne. Jak se říká ,,I mistr tesař se někdy utne." A pokud něco nějaký admin špatně chápe, tak se s ním hlavně nehádej na serveru. Ideální řešení si to s ním vyříkat v PMkách na steamu. Při nejhorším na něho podat stížnost.
Na závěr:

Děkuji za přečtení a přejí též krásný zbytek dne
Začneme rovnou tímhle:
URoborosTurbo píše:Včera jsem byl na Jb a admin Bezďa zneužíval práv
Simon Dogoslav (další admin) mi dal příkaz otevřít ten secret s kódem na mapě NRX. Já, jelikož jsem měl zrovna dobrou náladu, jsem si chtěl z něho trochu vystřelit. Tak jsem pomocí příkazu /aopen ten secret otevřel, ale i zase zavřel, aby se všechno vrátilo do normálu. Nasmáli jsme se, server taky a pak jsem ten secret otevřel normálně, jak ostatní.
Avšak jdeme pokračovat:
URoborosTurbo píše: a to i přes to, že mu to lidé spamovali do chatu nedostal práva pryč.
Podíval jsem se na chat celé mapy, a jediné co jsem našel bylo toto.
Germanishshitkunt píše:2020-08-02 18:55:23 zneužití práv? bezďo?
2020-08-02 18:55:26 explain
2020-08-02 18:55:27 xd
Nevím jak pro tebe, ale u mě znamená spam něco jiného. (Např. tvůj chat, za který jsem tě měl už dávno zabanovat, ale co už jsem prostě slepej

URoborosTurbo píše:Mnoho adminů (předevšim na Jb) je arogantních a myslí si, že když jsou admini tak si mohou dělat co si zachtějívěřte nevěřte ale s toutou skutečností souhlasí 90% serveru.
Pokud sebe a pár hráčů, kteří mají nahráno max 4 dny považuješ za 90% serveru, tak díky za zlepšení nálady, protože tohle jsem ještě nežral

URoborosTurbo píše: Přijde mi že na serveru je pár rozumných adminů kteří rozumí že né každý si pamatuje všechna pravidla a nachytávky na vzpamět.
Ukaž mi někoho, kdo někoho zabanoval za něco, že se zamotal do příkazů a dal pak omylem (M)FK. A abys věděl, tak ani my admini si nepamatujem všecko nazpaměť. (Teda až na pár vyšších mocí)
URoborosTurbo píše:Jo a také nutné podotknout že hodně adminů si vymýšlí svá pravidla

Admini si NIKDY nevymýšlí vlastní pravidla. Nikdo není dokonalý, takže ani my admini ne. Jak se říká ,,I mistr tesař se někdy utne." A pokud něco nějaký admin špatně chápe, tak se s ním hlavně nehádej na serveru. Ideální řešení si to s ním vyříkat v PMkách na steamu. Při nejhorším na něho podat stížnost.
Na závěr:
URoborosTurbo píše: S pozdravem EzCharlieV5 s rankem [VIP]

Děkuji za přečtení a přejí též krásný zbytek dne
-
Bezda - Drbna
Začneme rovnou tímhle:
Dobře, tak proč se tobě nic nestane za zneužití práv ? Měl by jsi být potrestán stejně jako ostatní bez ohledu na rank. Když já chvíli položil blok kterej jsem následně odstranil a dostal ban na den, proč ty nedostaneš práva pryč?
URoborosTurbo píše:Včera jsem byl na Jb a admin Bezďa zneužíval práv
Dobře, tak proč se tobě nic nestane za zneužití práv ? Měl by jsi být potrestán stejně jako ostatní bez ohledu na rank. Když já chvíli položil blok kterej jsem následně odstranil a dostal ban na den, proč ty nedostaneš práva pryč?
Turbo Gádžo[size=150][/size]
- URoborosTurbo
- Amatér
Admin is mlže dělat co chce a vy nemáte právo mu něco říkat. Admin bude pochválen za ten vtípek
za to ty máš ban na 3 dny za neoprávněnou stížnost
Nemáš zač
za to ty máš ban na 3 dny za neoprávněnou stížnost

Nemáš zač

Let's make a deal, bitch be for real
Is you off a pill? Okay
Let’s make a deal, Rumpelstiltskin (Hm)
She wanna see my purple pickle up in the wind (Okay!)

Mallys je low haha
Is you off a pill? Okay
Let’s make a deal, Rumpelstiltskin (Hm)
She wanna see my purple pickle up in the wind (Okay!)

Mallys je low haha
-
Manisxd - Zkušený
Tak tady jsem ti dal ban 3 dny protože ano.dostaneš permu nebo perma
tedy perma za permu chápeme se 

-
BulsitAngel - Amatér
ericek111 píše:Poprosím eZza, aby mi vyčasoval tie dve upozornenia a nadávky vo voice chate. Rovno sem môže napísať, prečo dostal LoTr slap na začiatku mapy a na konci ban za nadávky.
Tak tedy začneme: ten "slap" přijít nemusel, to uznávám že to bylo zbytečné, ale navazovalo to na Lotrovo: "práskej" Ovšem Lotr to vzal s humorem a poté pohoda a ani to nijak řešit nechtěl, chápu že jsem to dělat neměl... Na té mapě tropico.. Dostal též upozornění ať se uklidní.. a poté opět řekl "nevhodné slovo" tak dostal 10m na začátku další mapy, Lotr to chápal, psal jsem si sním v pmce na steamu. Dle mého ten ban na 10m nebyl od věci... Pokud budeš chtít mohu poslat Prt Scr.
Nyní ti napíšu časy těch upozornění, pokud se mi to tedy povede...
22:10 -> Charlie tam narážel na Lotrovu mámu a Lotr pustil slam - Do team chatu jsem napsal:
2020-08-03 15:53:56 (Team) klídek, oba

27:15 -> jsem sice omylem ale napsal jsem do chatu "klid" (tak či tak jsem tohle bral jako druhé upozornění)
30:15 než jsem ho přehodil, tak si stačí poslechnout jeho slovník.
Chápu že to na tom demu vyznělo jakoby jsem ho "huntil" nebo tak ovšem to s tím banem jak jsem říkal, bylo pro pobavení lidí na serveru, což se povedlo.. Nemělo to vyznít nijak arogantně...
-
eZzik00 - CS:GO Admin
Většího retarda jsem nezažil
e.Denny Schmett si to dorieši. Lock
e.Denny Schmett si to dorieši. Lock
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Felindru riešiť nebudeme, všetko bolo povedané a nič strašné sa nestalo.
Move pre Charlieho sa mi zdal predčasný, na nikoho priamo neútočil, "yo momma" joke bol, eZz-ovými slovami, "pro pobavení lidí na serveru" a Simonoval vhodne a schopne. Dokonalé to nebolo - šlo by to aj bez oplzlostí. Tu by bolo vhodné dôrazné upozornenie na slovník. Čo však pochopiť nedokážem, je ban na chat. Za toto zabanovať hráča? Ak teda chceme trestať za také malichernosti, na adminov by mal platiť rovnaký meter. To by dobre nedopadlo.
LoTrov trest na konci mapy dokážem pochopiť, hlavne s jeho minulosťou, ale tiež nepočujem nič extrémne, za čo by bolo treba hneď banovať. Dúfam, že pauza od CT mala výchovný efekt.
Nehnevaj sa, ale snáď nemôžeš len tak bez kontextu omylom stlačený bind (čo si následne aj v chate okomentoval) považovať za upozornenie.
Povedal by som, že chyba sa stala na viacerých stranách - Charlie mohol krotiť svoj jazyk, eZz svoje prstíky v admin menu a LoTr... svoje lotroviny.
Naozaj však oceňujem Charlieho prístup - nezačal spamovať chat, dožadovať sa voice chatu, hádať sa a oháňať fórkami či známosťami.
Vyriešené.
Move pre Charlieho sa mi zdal predčasný, na nikoho priamo neútočil, "yo momma" joke bol, eZz-ovými slovami, "pro pobavení lidí na serveru" a Simonoval vhodne a schopne. Dokonalé to nebolo - šlo by to aj bez oplzlostí. Tu by bolo vhodné dôrazné upozornenie na slovník. Čo však pochopiť nedokážem, je ban na chat. Za toto zabanovať hráča? Ak teda chceme trestať za také malichernosti, na adminov by mal platiť rovnaký meter. To by dobre nedopadlo.
LoTrov trest na konci mapy dokážem pochopiť, hlavne s jeho minulosťou, ale tiež nepočujem nič extrémne, za čo by bolo treba hneď banovať. Dúfam, že pauza od CT mala výchovný efekt.
eZz píše:27:15 -> jsem sice omylem ale napsal jsem do chatu "klid" (tak či tak jsem tohle bral jako druhé upozornění)
Nehnevaj sa, ale snáď nemôžeš len tak bez kontextu omylom stlačený bind (čo si následne aj v chate okomentoval) považovať za upozornenie.
Povedal by som, že chyba sa stala na viacerých stranách - Charlie mohol krotiť svoj jazyk, eZz svoje prstíky v admin menu a LoTr... svoje lotroviny.
Naozaj však oceňujem Charlieho prístup - nezačal spamovať chat, dožadovať sa voice chatu, hádať sa a oháňať fórkami či známosťami.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1