• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Ezzz neoprávněný kick
Nickname admina: Ezz
[Prohrřešek admina]: Vyžádal jsem si mikrofon ohledně FK a začal jsem vysvětlovat svůj fk no a admin ezz mi tam začal řikat že sem měl mít kil že kdyby mě nezabil simon zabil by mě stejně on na což sem mu odpověděl ::: ty by jsi mě nezabil eziku:::
Chápu že do toho zrovna začal mluvit hráč ale nechapu jak Jsi si z toho mohl v hlavě udělat že sem ti řekl Retardovanej kluku
upřímě mě to docela rozesmálo celou dobu jsem se ti snažil vysvětlit že jsem to neřekl ale ty furt.
[Důkaz] : https://www.youtube.com/watch?v=3p9DZyI ... e=youtu.be
ma to 36 sekund ale udajná věta je skoro na konci videa.
Doufám že mi ezzik nesmaže dukaz nebo to budu muset udělat přes GOTV ale jelikož se bojím že to udělá jdu ho pro jistotu stahnout hned.
[Prohrřešek admina]: Vyžádal jsem si mikrofon ohledně FK a začal jsem vysvětlovat svůj fk no a admin ezz mi tam začal řikat že sem měl mít kil že kdyby mě nezabil simon zabil by mě stejně on na což sem mu odpověděl ::: ty by jsi mě nezabil eziku:::
Chápu že do toho zrovna začal mluvit hráč ale nechapu jak Jsi si z toho mohl v hlavě udělat že sem ti řekl Retardovanej kluku

[Důkaz] : https://www.youtube.com/watch?v=3p9DZyI ... e=youtu.be
ma to 36 sekund ale udajná věta je skoro na konci videa.
Doufám že mi ezzik nesmaže dukaz nebo to budu muset udělat přes GOTV ale jelikož se bojím že to udělá jdu ho pro jistotu stahnout hned.
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Ezzz neoprávněný kick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ezzz neoprávněný kick
Prozkoumal jsem své vlastní video znova a znova, když si to nezpomalím tak tam prostě slyším "ty jsi nejvíc retardovanej kluk" a kvůli tomu jsem ti dal kick, ovšem když si to pustím znova s rychlostí 0,25s tak tam slyším to co jsi řekl ty..
Omlouvám se ti za neoprávněný kick, příště to musím zkoumat i ve zpomaleném režimu, jelikož jsem chvílemi i já zpomalený, příjmy mou omluvu. Tato chyba už se nesmí opakovat!
S pozdravem ☢eZz.
Omlouvám se ti za neoprávněný kick, příště to musím zkoumat i ve zpomaleném režimu, jelikož jsem chvílemi i já zpomalený, příjmy mou omluvu. Tato chyba už se nesmí opakovat!
S pozdravem ☢eZz.
-
eZzik00 - CS2 Admin
Re: Ezzz neoprávněný kick
Já tam zase slyším " Ty by si mě taky nezabil Eriku."
EZzík si dá příště určitě větší pozor.
Vyřešeno.

EZzík si dá příště určitě větší pozor.
Vyřešeno.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1