• Stránka 1 z 1
f-ENGINE - Help me
Zdravím, v posledních dvou dnech mi někdy vyskočí (náhodně) nějaký f-ENGINE, a jsou tam nějakých 5 ikonek a furt se střídají a problikává mi obraz (Jedna půlka tmavší a druhá světlěší, někdy to tak zůstane, někdy ne, http://leteckaposta.cz/546515264 -Screen obrazovky, ten f-ENGINE mi nejde vyscreenovat, maximálně vyfotit mobilem, pokud bude potřeba.)
Prosím, potřeboval bych pomoc, nevím kde se to vzalo, co je to zač a co stím dělat..
Rád bych se toho zbavil, ale nevím z čeho to je.. nebo čím..
Pokud bude potřeba něco dodat, dodám
S pozdravem Rainox.
Prosím, potřeboval bych pomoc, nevím kde se to vzalo, co je to zač a co stím dělat..

Pokud bude potřeba něco dodat, dodám

S pozdravem Rainox.

-
Rainox - Spamer
f-ENGINE - Help me
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: f-ENGINE - Help me
Ahoj,
problém bude v monitoru, který je tipuji značky LG.
Podívej se do menu monitoru a tahle funkce f-ENGINE má zesvětlovat/vykreslovat obraz.
Asi to budeš mít nastavené na auto, tak se to pokus v nastavení monitoru vypnout.
Možná by také pomohlo napsat název a označení tvé obrazovky.
problém bude v monitoru, který je tipuji značky LG.
Podívej se do menu monitoru a tahle funkce f-ENGINE má zesvětlovat/vykreslovat obraz.
Asi to budeš mít nastavené na auto, tak se to pokus v nastavení monitoru vypnout.
Možná by také pomohlo napsat název a označení tvé obrazovky.
-
PajaS - Drbna
Je to LG.. Ale dál jsem hledal.. Ale bohužel to někam zmizelo, ale po straně jsou tlačítka.. tudíž je tam i Auto/set.. Ale ať dělám co dělám ,občas to tam skočí..Ale už vím jak to zrušit hned ba y to zmizelo, ještě si stím pohraji a dám vědět do zítra 

-
Rainox - Spamer
Tohle jsem našel na netu:
týpek napsal přesně tento problém:
""My monitor automatically enters into F ENGINE menu and it keeps on scrolling and no key works upon it.. This started after the transprtation from 1 location to another..""
Co jsem si z toho rychle přeložil je, že mu monitor sám od sebe přejde do nabídky F-ENGINE a začne se sám upravovat
odpověď od servisáka LG byla:
""Hello Souarbh,
The problem you are faing due to some bad capacitor in the monitor. Please contact the LG coustomer care and their engineer will repair the problem at minimum cost and also with original spare part.""
opět rychlý překlad: Problém, který máš je ve špatném kondenzátoru v monitoru. Je potřeba kontaktovat prodejce tvého monitoru (pokud je ještě v záruce) nebo vyhledat autorizovaný servis a nechat si to vyměnit za originální díly za co nejnižší náklady.
týpek napsal přesně tento problém:
""My monitor automatically enters into F ENGINE menu and it keeps on scrolling and no key works upon it.. This started after the transprtation from 1 location to another..""
Co jsem si z toho rychle přeložil je, že mu monitor sám od sebe přejde do nabídky F-ENGINE a začne se sám upravovat
odpověď od servisáka LG byla:
""Hello Souarbh,
The problem you are faing due to some bad capacitor in the monitor. Please contact the LG coustomer care and their engineer will repair the problem at minimum cost and also with original spare part.""
opět rychlý překlad: Problém, který máš je ve špatném kondenzátoru v monitoru. Je potřeba kontaktovat prodejce tvého monitoru (pokud je ještě v záruce) nebo vyhledat autorizovaný servis a nechat si to vyměnit za originální díly za co nejnižší náklady.
-
PajaS - Drbna
Dobře díky, už jsem přišel jak to sklidnit... Pokud to bude nadále dělat, dám na tvojí radu a koupím nové komponenty
Můžete LOCK

Můžete LOCK

-
Rainox - Spamer
nove komponenty nie je treba
na 99% to bude vyschnuty kondik pri napajani (cena suciastky ani nie euro)
takych monitorov sme tu uz opravili tonu
ono vacsina zavad na monitoroch su prave uschnute kondenzatory (cca 95%)

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1