• Stránka 1 z 1
[Neaktivní]faceit ve více lidech
Zdravím, je u mě kámoš a když chceme hrát spolu faceit tak to napojí jenom jednomu, normálně nám to šlo vpohodě, ale jak jsem si přeinstaloval windows tak od té doby mi to už nejde měl jsem totiž nějakej příkaz v : vlastnosti,nastavit možnosti spuštění a tam jsem měl nejakej příkaz aby nám šlo hrát faceit ve 2 na stejné IP adresse.
Díky za rady.
Díky za rady.
-
memoryy - Amatér
[Neaktivní]faceit ve více lidech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: faceit ve více lidech
Ahoj, z toho co jsi napsal mám takový pocit že to nebude něco s cskem, ale s internet nebo PC. Prosím kdyžtak to napiš nějak víc stručněji.
-
Javi - Spamerův sluha
Dobře, napsal jsem ti do PM.
-
memoryy - Amatér
Jezis napsal jsem ti do PM a už jsi mi cca 3 hodiny neodpověděl .. na TS jsem 15 hodin a od té doby tam nebyl ani 1 CS:GO support a internetem to fakt není protože na faceit se nejde připojit ve více lidech jako myslím na stejnou IP.Musíš dát nějakej příkaz do CS:GO aby ti to šlo.
-
memoryy - Amatér
Minule mi takhle radil CS:GO support a šlo mi to.Byla to nějaká officiální stránka od VALVE.Takže internetem to rozhodně není když už mi minule CS:GO poradil a hráli jsme normálně faceity i třeba ve 3 lidech na stejné IP.
-
memoryy - Amatér
Takže rád by som ti niečo ujasnil vzhladom k tomu že sú prázdniny a aj supporti sú ľudia tak nečakaj že tu teraz budeme sedieť 15h denne a každému hneď odpisovať.
A tu máš príkaz> +clientport 27006
A tu máš príkaz> +clientport 27006
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1