• Stránka 1 z 1
[Vyrešeno] Faily admina " dude yeyeyeyedede"
Ahoj,
chcem podať sťažnosť na neprofesionalne spravanie admina "dude yeyeyeyedede".
Popis:
1. sprava sa ako kid - osočuje ľudí
2. používa dvojaký meter:
- ja za T neplantnem (15 sec do konca kola a bomba na druhej strane mapy a som sam s AWP na 8 CT) - dostanem slay
- admin "dude.." za T v mojom teame neplantne (su 4 T vs 1 CT a vobec ich drop bomby nezaujima, tiez ma AWP) - slay nedostane nikto
3. upozornil som ho slušne, nech sa sprava, a ešte som mu dokonca opravil aj pravopis, lebo pisal uplne nespisovne s hrubicami, v jednej vete 3 hrubice (čo je v škole na 5 [amx_high_brain "1"]). Nenapravil svoje spravanie.
4 pripojil sa k CT aby ma išiel huntiť, tak som držal dvere smerom na long (A) ako je to zvykom a aj nezainteresovaný človek vie, že keď sa hocikedy pozrie na dust2_only#1 tak tie dvere terrotisti držia ako sa len dá, aby ich CT neprerushovali.
Tak takto som tie dvere držal a dal som dole (lazy*bulled killed admin with awp - nebolo to z kempu ale z prestrelky ktora trvala asi 20 sekundu, čiže je i kemp logicky vylúčený) "dudeho", spomínaneho admina.
Jemu pukli nervy a dal mi ban, dňa 27.08.2016 - cca o 17:00.
Sumár.
Hrám na gamesites už roky. (overte si v logoch na serveroch fakaheda, ktore loguju všetky cs servery i vaše.)
Robil som admina 6 rokov, nasledne dalsie 3 roky cheat huntera (overte si na serveroch fakaheda, fofos.sk, gaming.sk, wtf.sk)
Admin ma reprezentovať server a ak môže, tak zveľadovať hru aby prilakal viac hracov. Ma byt slusný a mohol by byť, ale nie je to podmienkou (minimalne v pripade dude) i vzdelaný. toto dude nerobí.
Myslím si, že sa tak možno admin dude nespraval, ak by ho admin Cyly */* svjoim primitívnym, ba priam až s prasačinstvom hraničiacim prístupom nehecoval do nesprávneho konania.
Verím, že super admin, resp. hlavný admin dozrie na správne spravanie adminov na serveroch, pretože ako všetci vieme, gamesites je zárobková čínnosť, a je predsa nelogické odháňať si hráčo.
A popravde zvažujem už dlhšie kúpu vip a evip na dusť2_only#1, ale svojím správaním ma admini dude a Cyly odraďujú.
Nižšie prikladám log z hry. V logoch mate i bany i všetko.
Dakujem
lazy*bullet killed dude yeyeyeyedede with awp
*** Peca killed SilenT <3 LORENZO BECKER with a headshot from m4a1 ***
LOW FORM killed MaToNnI with awp
MousE connected
(sweger).SK connected
lazy*bullet (RADIO): Enemy spotted.
Requesting tempdecal.wad from server
(sweger).SK is joining the Terrorist force
*** *Wee Are Lets Go-ReaLLeZ* killed Mi___DrobeC___Ma with a headshot from ak47 ***
LOW FORM killed *Wee Are Lets Go-ReaLLeZ* with awp
WRONG HOLE (RADIO): Affirmative.
(Terrorist) LOW FORM : b plant
MousE is joining the Counter-Terrorist force
WRONG HOLE killed POJE*ANY[PAMPALINY]* with m4a1
*** Peca killed WRONG HOLE with a headshot from m4a1 ***
Mi___DrobeC___Ma (RADIO): Fire in the hole!
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: dude yeyeyeyedede
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kemp]
[=] Zabanovany nickname: lazy*bullet
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:479801433
[=] Zabanovana IP: 89.173.64.203
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz
chcem podať sťažnosť na neprofesionalne spravanie admina "dude yeyeyeyedede".
Popis:
1. sprava sa ako kid - osočuje ľudí
2. používa dvojaký meter:
- ja za T neplantnem (15 sec do konca kola a bomba na druhej strane mapy a som sam s AWP na 8 CT) - dostanem slay
- admin "dude.." za T v mojom teame neplantne (su 4 T vs 1 CT a vobec ich drop bomby nezaujima, tiez ma AWP) - slay nedostane nikto
3. upozornil som ho slušne, nech sa sprava, a ešte som mu dokonca opravil aj pravopis, lebo pisal uplne nespisovne s hrubicami, v jednej vete 3 hrubice (čo je v škole na 5 [amx_high_brain "1"]). Nenapravil svoje spravanie.
4 pripojil sa k CT aby ma išiel huntiť, tak som držal dvere smerom na long (A) ako je to zvykom a aj nezainteresovaný človek vie, že keď sa hocikedy pozrie na dust2_only#1 tak tie dvere terrotisti držia ako sa len dá, aby ich CT neprerushovali.
Tak takto som tie dvere držal a dal som dole (lazy*bulled killed admin with awp - nebolo to z kempu ale z prestrelky ktora trvala asi 20 sekundu, čiže je i kemp logicky vylúčený) "dudeho", spomínaneho admina.
Jemu pukli nervy a dal mi ban, dňa 27.08.2016 - cca o 17:00.
Sumár.
Hrám na gamesites už roky. (overte si v logoch na serveroch fakaheda, ktore loguju všetky cs servery i vaše.)
Robil som admina 6 rokov, nasledne dalsie 3 roky cheat huntera (overte si na serveroch fakaheda, fofos.sk, gaming.sk, wtf.sk)
Admin ma reprezentovať server a ak môže, tak zveľadovať hru aby prilakal viac hracov. Ma byt slusný a mohol by byť, ale nie je to podmienkou (minimalne v pripade dude) i vzdelaný. toto dude nerobí.
Myslím si, že sa tak možno admin dude nespraval, ak by ho admin Cyly */* svjoim primitívnym, ba priam až s prasačinstvom hraničiacim prístupom nehecoval do nesprávneho konania.
Verím, že super admin, resp. hlavný admin dozrie na správne spravanie adminov na serveroch, pretože ako všetci vieme, gamesites je zárobková čínnosť, a je predsa nelogické odháňať si hráčo.
A popravde zvažujem už dlhšie kúpu vip a evip na dusť2_only#1, ale svojím správaním ma admini dude a Cyly odraďujú.
Nižšie prikladám log z hry. V logoch mate i bany i všetko.
Dakujem
lazy*bullet killed dude yeyeyeyedede with awp
*** Peca killed SilenT <3 LORENZO BECKER with a headshot from m4a1 ***
LOW FORM killed MaToNnI with awp
MousE connected
(sweger).SK connected
lazy*bullet (RADIO): Enemy spotted.
Requesting tempdecal.wad from server
(sweger).SK is joining the Terrorist force
*** *Wee Are Lets Go-ReaLLeZ* killed Mi___DrobeC___Ma with a headshot from ak47 ***
LOW FORM killed *Wee Are Lets Go-ReaLLeZ* with awp
WRONG HOLE (RADIO): Affirmative.
(Terrorist) LOW FORM : b plant
MousE is joining the Counter-Terrorist force
WRONG HOLE killed POJE*ANY[PAMPALINY]* with m4a1
*** Peca killed WRONG HOLE with a headshot from m4a1 ***
Mi___DrobeC___Ma (RADIO): Fire in the hole!
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: dude yeyeyeyedede
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kemp]
[=] Zabanovany nickname: lazy*bullet
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:479801433
[=] Zabanovana IP: 89.173.64.203
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz
- defakter
- Kolemjdoucí
[Vyrešeno] Faily admina " dude yeyeyeyedede"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Faily admina " dude yeyeyeyedede"
Hezká slohovka, ale bez důkazu, tudíž jsem nucen stížnost zamítnout..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyrešeno] Faily admina " dude yeyeyeyedede"
Sice to máš bez důkazů ale mě by zajímalo jak se k tomu vyjádří banující admin, popř vysvětlit proč si dostal ban
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj, tak dal som si tu námahu aby som si to prečítal, ale ako vidím tak si asi nebol v obraze, že som na servery nebol sám Admin a že tam bol aj Kyly (neviem presné name) a všetky slay som nedal len ja.
Za 2. nechápem čo tu riešiš gramatiku, áno uznávam možno mi nejde slovenský jazyk a pokiaľ viem napísal som len 1 slovo s 1 chybou "neozíval" čože sa môže niekedy stať.
A za 3. ako si ma upozornil, že sa mám správať ? Keď si sa tam po celý čas hádal s Adminom Kyly ??
Ak sú tu nejaké chyby tak sa ti ospravedlňujem Mr. lazy*bullet.
Za 2. nechápem čo tu riešiš gramatiku, áno uznávam možno mi nejde slovenský jazyk a pokiaľ viem napísal som len 1 slovo s 1 chybou "neozíval" čože sa môže niekedy stať.
A za 3. ako si ma upozornil, že sa mám správať ? Keď si sa tam po celý čas hádal s Adminom Kyly ??
Ak sú tu nejaké chyby tak sa ti ospravedlňujem Mr. lazy*bullet.
-
Podzemie - Zkušený
ps: ban za to, že si sa vkuse navážal, že nič nerobíme ako tu spomínaš
a kempil si na spawne čo nebolo 1. krát, tak som usúdil, že by si mal dostať ban aby si vedel, že aj niečo robíme... a nebol v omyle. 

-
Podzemie - Zkušený
Admin se ti k situaci vyjádřil. Pokud potřebuješ něco doplnit k této stížnosti tak máš možnost.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1