• Stránka 1 z 1
Fajkoman/tresty
Zdravím, poprosil by jsem o poučení admina Fajkoman jak se trestá hráč co nemá mikrofon.
Dnes ráno jsem si byl zahrát na JailBreak 1 (jinde nebyli lidi). Nakonec jsem tam hrál a užíval jsem si to, což hry mají za účel (některé výjimky samozřejmě ne), Potom jsem měl VD a tak něják jsem si lítal po mapě, simon si mě zapojil když měl a poslal si mě na stěnu. Potom zakročil admin Fajkoman, který grabl hráče Janek a zkoušel, zda má mikrofon. Janek nic neřekl ani nepromluvil, leda do chatu napsal "neee". Fajkoman s ním pleskl o zem, což bylo v pořádku, ale místo přehozu k T mu dal ban na 24h za neschopnost. Demo co jsem točil jsem zhlédl, ale neviděl jsem tam žádnou jinou demenci Janka, až na to, že neměl mikrofon.
Demo
Čas Dema:
52:20 -> Test
52:40 -> Ban
53:35 -> Domluva v chatu s Fajkem
Pokud jsou i jiné důvody, za které mohl hráč ban dostat a admin mi je jen na serveru nenapsal, tak se omlouvám.
Pokud mám pravdu, tak znova opakuji že chci, aby byl admin pouze poučen, pořádek na serveru musí být!
Hezký zbytek dne!
Dnes ráno jsem si byl zahrát na JailBreak 1 (jinde nebyli lidi). Nakonec jsem tam hrál a užíval jsem si to, což hry mají za účel (některé výjimky samozřejmě ne), Potom jsem měl VD a tak něják jsem si lítal po mapě, simon si mě zapojil když měl a poslal si mě na stěnu. Potom zakročil admin Fajkoman, který grabl hráče Janek a zkoušel, zda má mikrofon. Janek nic neřekl ani nepromluvil, leda do chatu napsal "neee". Fajkoman s ním pleskl o zem, což bylo v pořádku, ale místo přehozu k T mu dal ban na 24h za neschopnost. Demo co jsem točil jsem zhlédl, ale neviděl jsem tam žádnou jinou demenci Janka, až na to, že neměl mikrofon.
Demo
Čas Dema:
52:20 -> Test
52:40 -> Ban
53:35 -> Domluva v chatu s Fajkem
Pokud jsou i jiné důvody, za které mohl hráč ban dostat a admin mi je jen na serveru nenapsal, tak se omlouvám.
Pokud mám pravdu, tak znova opakuji že chci, aby byl admin pouze poučen, pořádek na serveru musí být!
Hezký zbytek dne!
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
Fajkoman/tresty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fajkoman/tresty
Tak jsem se teďka dozvěděl od admina, že se za to muže dat i ban na 24h
Tak se chci omluvit hlavně adminovi Fajkoman, Nikdy jsem totiž neviděl situaci, že dal admin ban za to, že nemá CT mik, vždy jsem viděl jen přehoz tak se ještě 1x omlouvám
Soráč
Do budoucna budu vědět.
Tak se chci omluvit hlavně adminovi Fajkoman, Nikdy jsem totiž neviděl situaci, že dal admin ban za to, že nemá CT mik, vždy jsem viděl jen přehoz tak se ještě 1x omlouvám

Do budoucna budu vědět.
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
Zalezi na posouzeni admina. Neni pevne dane, jaky trest si zaslouzi CT bez mikrofonu, tudiz je spravny prehoz k T, kratsi ban k CT, ale i ban k CT na 24h. Da se totoiz predpokladat, ze pokud je hrac bez mikrofonu v moment potrestani, bude i v nasledujicich 24 hodinach.
Stiznost nepodlozena, tudiz zamitnuta.
Stiznost nepodlozena, tudiz zamitnuta.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Není nic horšího, než udělat admina z horlivého akademika. V případě budoucí žádosti o práva mě bude hráč kontaktovat v PM, jinak jeho žádost bude automaticky zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1