• Stránka 1 z 1
Falcone - totální rasista a s prominutím kretén.
čaučau, je normální, že se připojim na knife server #1 a pán admin Falcone mě začne bezdůvodně kickovat? když se napojím na server po druhé, tak mi napíše, ať si změním ikonku, co mám na steamu, že to je prý rasisticky (mám tam obrázek černého člověka).... Tak kde to kurva jsme?
:D:D: na gs jsem přestal hrát kvůli demenci adminů a neschopnosti vývoje modu jako zm (přiznejme si; od roku 2k15 tady není žadnej update) to stejné avatar (imo že tam už fakt nikdo nehraje atm).. ale prostě k věci
Proč bych si měl měnit steam obrazek v tabu? To jako nesmím hrát na gamesites s určitými obrázky, které nejsou nijak spjaty s serverem?
to mi jako prosím vysvětlete, mně to teda normální nepříjde.
Jestli teda nemám povoleno hrát na gs jen kvůli tomu, že hraju na steam verzi, když mám na steamu určitej obrázek, tak to teda fakt nevím, kam tenhle portal spjeje
:D:D Tohle je jako fakt dobrá p******* s prominutím 
Možná takhle udělat nějákej nábor a zbavit se košťat, co tě neupozorní na nic a dají kick bez důvodu, pak se připojím znovu na server a oni napišou slovo "změň si obrazek" a dají zase kick do 5s je docela dosti smutné

Proč bych si měl měnit steam obrazek v tabu? To jako nesmím hrát na gamesites s určitými obrázky, které nejsou nijak spjaty s serverem?

Jestli teda nemám povoleno hrát na gs jen kvůli tomu, že hraju na steam verzi, když mám na steamu určitej obrázek, tak to teda fakt nevím, kam tenhle portal spjeje

Možná takhle udělat nějákej nábor a zbavit se košťat, co tě neupozorní na nic a dají kick bez důvodu, pak se připojím znovu na server a oni napišou slovo "změň si obrazek" a dají zase kick do 5s je docela dosti smutné

- MiniLighting
- Amatér
Falcone - totální rasista a s prominutím kretén.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Falcone - totální rasista a s prominutím kretén.
zapomněl sem dodat, že sem s touhle ikonkou hrál na server od roku 2016 a nikdy semnou žádnej jinej admin problém neměl.
- MiniLighting
- Amatér
xd
cekej na verdikt nekoho z vyssich.
zatim se zdrz spamu.
cekej na verdikt nekoho z vyssich.
zatim se zdrz spamu.
-
ElFalcone - Amatér
Neviem či to myslíš ako vtip alebo nie, ale Falcone nie je admin... A avatar na Steame môžeš mať aký chceš 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Sranda toto
Neadmin ti dal kick

Neadmin ti dal kick

„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
Dominooo píše:Sranda totoMožná takhle udělat nějákej nábor a zbavit se košťat, co tě neupozorní na nic a dají kick bez důvodu, pak se připojím znovu na server a oni napišou slovo "změň si obrazek" a dají zase kick do 5s je docela dosti smutné
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neadmin ti dal kick![]()
domco +ego
+1fps

-
Flax99 - Drbna
dobrý nápad na vip výhodu aby mohli vip hráči kickovať to treba poslať kubhovi keď bude ďalší update za mňa osobne +1

-
Mystiik - Mistr
Mystiik píše:dobrý nápad na vip výhodu aby mohli vip hráči kickovať to treba poslať kubhovi keď bude ďalší update za mňa osobne +1

-
Flax99 - Drbna
• Stránka 1 z 1