• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Falconyr / Public
Nick na serveru: Falconyr
SID: STEAM_1:0:713389543
Sekce, na které chci práva: Public sekce
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=554104
Bany, které jsem dostal: Ban jsem dostal na Jailbreaku pouze 1 a to když jsem uklidňoval 3 hráče ať nedělají blbosti jelikož jsem to nedokázal tak vylítlo ze mě pár špatných slov od té doby nic
Něco o mně: Jmenuji se Vojtěch, je mi 18 let a žiju ve středočeském kraji v městečku Unhošť. Studuji informační technologii a chodím na fotbal
. Ve volném čase rád hraju počítačové hry a nebo chodím ven s kamarády
.
Proč právě já: Už jsem tu byl adminem a vím co dělat když někdo poruší pravidla nebo tak. Dále bych chtěl udržovat pořádek na serverech, aby si hráči mohli užít hru.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře CS:GO mám nahráno přes 3000 hodin dohromady.
Takže si myslím že nějake zkušenosti tam budou.
Případné poznámky: Vím že moje minulost tady nebyla úplně nejlepší na tom se shodnem všichni ale rád bych to napravil a úkazal po 2 letech že nejsem úplný idiot a rád bych dostal další šanci
SID: STEAM_1:0:713389543
Sekce, na které chci práva: Public sekce
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=554104
Bany, které jsem dostal: Ban jsem dostal na Jailbreaku pouze 1 a to když jsem uklidňoval 3 hráče ať nedělají blbosti jelikož jsem to nedokázal tak vylítlo ze mě pár špatných slov od té doby nic

Něco o mně: Jmenuji se Vojtěch, je mi 18 let a žiju ve středočeském kraji v městečku Unhošť. Studuji informační technologii a chodím na fotbal

Proč právě já: Už jsem tu byl adminem a vím co dělat když někdo poruší pravidla nebo tak. Dále bych chtěl udržovat pořádek na serverech, aby si hráči mohli užít hru.

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře CS:GO mám nahráno přes 3000 hodin dohromady.

Případné poznámky: Vím že moje minulost tady nebyla úplně nejlepší na tom se shodnem všichni ale rád bych to napravil a úkazal po 2 letech že nejsem úplný idiot a rád bych dostal další šanci

necumvoe
-
FalconyrGG - Zkušený
[Zamítnuto] Falconyr / Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Falconyr / Public
Zdravíčko,
za poslední měsíc máš nahráno +- 15h (z toho 4h naafkovaný) a k tomu jen jedno nahlášení.
Mluvil jsem s vedením a pokud ukážeš dostatek snahy, jsme ochotni ti dát tu šanci.
Poctivě dohraj hodiny, nahlašuj co nejvíce hříšníků do pp a za 2-3 týdny uvidíme.
Samozřejmě slušné chování nemusím doufám zmiňovat.
Prozatím zamítnuto.
za poslední měsíc máš nahráno +- 15h (z toho 4h naafkovaný) a k tomu jen jedno nahlášení.
Mluvil jsem s vedením a pokud ukážeš dostatek snahy, jsme ochotni ti dát tu šanci.
Poctivě dohraj hodiny, nahlašuj co nejvíce hříšníků do pp a za 2-3 týdny uvidíme.
Samozřejmě slušné chování nemusím doufám zmiňovat.
Prozatím zamítnuto.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1