• Stránka 1 z 1
[Přijatý] Fapi / Jailbrek
Nick v hře: Fapi/kolja
Nick na fórum: Fapi
Profil na fórum fapi-u45046.html
Věk: 17
Steam nick: Fapi
Steam ID: STEAM_0:1:127064654
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2218
Nějaké bany nebo prohřešky: Mám par banu z dob kdy jsem objevil tento mod a ještě jsem ho pořádně nechápal.
Něco o sobě: Jmenuju se Jakub je mi 17 let, Chodím do školy ve vysokém mýtě a to do ISSTVM na obor mechanik stroju a zařízení. Baví mě lyžování, bruslení, koukání na filmy / serialy, hrání cska, wotka, minecraftu,
Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Protože už jsem jednou admin byl a chtěl bych se znovu připojit k ateamu a pomáhat serveru.
Proč jsem se nechal zrušit: Dostal jsem se do špatné situace něměl jsem mikrofon, kloudný počítač a čas. Byl jsem 2 měsíce skoro s nulovou aktivitou tak jsem se nechal zrušit.
Nick na fórum: Fapi
Profil na fórum fapi-u45046.html
Věk: 17
Steam nick: Fapi
Steam ID: STEAM_0:1:127064654
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2218
Nějaké bany nebo prohřešky: Mám par banu z dob kdy jsem objevil tento mod a ještě jsem ho pořádně nechápal.
Něco o sobě: Jmenuju se Jakub je mi 17 let, Chodím do školy ve vysokém mýtě a to do ISSTVM na obor mechanik stroju a zařízení. Baví mě lyžování, bruslení, koukání na filmy / serialy, hrání cska, wotka, minecraftu,
Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Protože už jsem jednou admin byl a chtěl bych se znovu připojit k ateamu a pomáhat serveru.
Proč jsem se nechal zrušit: Dostal jsem se do špatné situace něměl jsem mikrofon, kloudný počítač a čas. Byl jsem 2 měsíce skoro s nulovou aktivitou tak jsem se nechal zrušit.
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
[Přijatý] Fapi / Jailbrek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fapi / Jailbrek
Nemůžu se zbavit pocitu, že jako akademik si byl fajn ale když ti byly nahozeny práva, bylo tvé chování daleko horší..
Asi mi to nevysvětlíš co?
Asi mi to nevysvětlíš co?

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Já si osobně myslím že jsem se choval stejně jako akademik i jako admin, jenom když jsem byl na serveru s tvojí přítomností tak jsem se cejtil nesvůj a bál jsem se toho abych něco nepokazil.
e. Izma: Nejsi jediný, kdo se v přítomnosti Awee cítí nesvůj..
edit by Roxtedy: Awee ty satan ! co to robis s nimi ?!?!?!?!?
e. Izma: Nejsi jediný, kdo se v přítomnosti Awee cítí nesvůj..

edit by Roxtedy: Awee ty satan ! co to robis s nimi ?!?!?!?!?
-
Fapi - Zkušený
Fapi / Jailbrek
Abych pravdu rekl tak na Fapiho mam jenom dobre vzpominky. Vzdy byl aktivni na serveru, poucoval hrace co to slo. Zabavny moc nebyl ale pravidla znal dost dobre. Nemyslim si ze by jeho chovani na serveru nejak znehodnocovalo jeho praci jako admina. Urcite ma jeste serveru co nabidnout si myslim ja.
-
WRED1S - Profesionál
Prostě mi to nedá. a musím sem ještě něco napsat.
Od začátku co jsem dostal práva se mi zdálo awee, že seš ke mně choval arogantně a povýšeně, nevím z jakého důvodu jsem si to zasloužil, ale každopádně proto jsem byl nesvůj v tvé přítomnosti.
A chtěl bych se tê zeptat jestli proti mně něco máš, nebo je to jenom můj pocit ?
Od začátku co jsem dostal práva se mi zdálo awee, že seš ke mně choval arogantně a povýšeně, nevím z jakého důvodu jsem si to zasloužil, ale každopádně proto jsem byl nesvůj v tvé přítomnosti.
A chtěl bych se tê zeptat jestli proti mně něco máš, nebo je to jenom můj pocit ?
-
Fapi - Zkušený
Vidíš, beztak si něco udělal zle, já ti to vytkl a od tý doby se cítíš ukřivděně a já tě mám za vola
Nebudeme to zbytečně prodlužovat, vyber si termín pohovoru a kluci se tě rádi ujmou

Nebudeme to zbytečně prodlužovat, vyber si termín pohovoru a kluci se tě rádi ujmou

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1