• Stránka 1 z 1
Fatal Error:
Zdravím, dnes jsem se chtěl přihlásit na váš server Zombie Chronic #1 a napsalo mi to tohle: Mod_LoadBrushModel: models/v_rpg.mdl has wrong version number (111607888 should be 30) co s tím ? Zkoušel jsem ten soubor odstranit ale nemohl jsem ho najít nikde nebyl ve složce s CSkem.
- crada888
- Amatér
Fatal Error:
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fatal Error:
Tak s tým som sa ešte nestretol, ale skús ho nájsť a vymataž a po zapnutí by ti to malo hodiť samo
-
DoXx - Pokročilý
musíš ve steamu jít na zobrazeni her a kliknes na csko a daš vlastnosti a otevřít integritu mezipaměti hry a pak by to mělo jít
-
Gargy - Amatér
Preinštaluj CS cele možno ti to pojde neviem ale myslím si že hej 

-
Reasonik - Pokročilý
Ahoj tak.
Nonsteam - Program files/Counter Strike 1.6/Cstrike/models/ A tam si vymaž ten v_rpg.mdl
Steam - Program files/Steam/Steamapss/Comon/Half-Life/cstrike,cstrike_czech,cstrike_hd/a tam si najdy ten model v_rpg.mdl a vymaž ho.
Nonsteam - Program files/Counter Strike 1.6/Cstrike/models/ A tam si vymaž ten v_rpg.mdl
Steam - Program files/Steam/Steamapss/Comon/Half-Life/cstrike,cstrike_czech,cstrike_hd/a tam si najdy ten model v_rpg.mdl a vymaž ho.
CS Support
-
jns - Mistr
radšej by som na tvojom mieste išiel do cstrike a v zložke models by som všetky modely povymazoval 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Jo vymaz vsetky models , niekto ti ich posle , alebo sa len napojis a download a je to .

-
RoflRay - Zkušený
• Stránka 1 z 1