• Stránka 1 z 1
[V] fdhgfdggfdsf
[=] Dostal jsi trest od admina: TY
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [reset]
[=] Zabanovany nickname: Ignaccz
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:771698616
[=] Zabanovana IP: 178.255.168.172
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Ahoj TY. co je na tom spatnyho? :D
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [reset]
[=] Zabanovany nickname: Ignaccz
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:771698616
[=] Zabanovana IP: 178.255.168.172
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Ahoj TY. co je na tom spatnyho? :D
- dnUIJWgFHRUIeha
- Amatér
[V] fdhgfdggfdsf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fdhgfdggfdsf
Od včera ti to píšem do chatu, že to nemáš robiť. Po ďalšom tvojom resete si to zas urobil, dostal si kick. Hneď pri ďalšej situácii ako si sa dostal po HE si to urobil zas, dostal si trest a robíš to naďalej, aj keď ťa stále na to upozorňujem. Úlohou na GG je ukončiť hru posledným knife. O tom, že to robíš len kvôli štatistikám aby ťa nezabíjali pri HEčku/knife ani nehovorím. Konzultoval som to s Extremerom, snažil som sa ťa viac krát na to upozorniť, bohužiaľ nerešpektuješ admina. Prosím, aby si v tom nepokračoval a plnil ciele na mapách GG.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
Ahoj Nsoo, nevsiml jsem s ze by jsi mi nekdy neco psal do chatu at neceho necham, jen ses me ptal jak to delam, nic jine jsem nepostrehl, ja te respektuju, a vim rozumim ze o tom gungame je ale me ta vyhra je totalne ukradena vem si to jak chces ale s granatem me pobihat vazne nebavi, a kazeni hry? nerikam kdyby jsem byl sam proti trem a ti maji lvl 26 knife to mam K:D pres 1000, tohle co ja vyvadim je fakt odlisna vec,
mod to sam pise v informacich tak si nemyslim ze je to az takova pruda
mod to sam pise v informacich tak si nemyslim ze je to az takova pruda
- dnUIJWgFHRUIeha
- Amatér
2023-07-23 21:57:26 ignacz, vopred ta teraz upozornujem, ze reset skore je zakazane a bude trestane.
2023-07-24 20:01:47 ignacz, restart je zakazany!.
2023-07-25 17:27:59 este raz ti pisem, ak nebudes respektovat zakaz resetu lvl, dostanes ban aj do hry.
nepochopiteľné že to, keď som sa ťa na to prvý krát pýtal si si všimol, ostatné nie, ale ok.
Všetci dokážu plniť mód, ty nie. Možno si to neuvedomuješ, ale kazíš tým hru aj ostatným. Verím, že každý dokáže hrať tak aby nekazil hru ostatným. Si lepší oproti viacerím na servery, viacerí potom začnú písať rtv do chatu, lebo sa už chcú konečne zbaviť mapy ktorá im nejde, mne píšu na steam, do pm, a predlžuješ im to len.
Tak ťa chcem poprosiť slušne, aby si nevyužíval ten príkaz.
2023-07-24 20:01:47 ignacz, restart je zakazany!.
2023-07-25 17:27:59 este raz ti pisem, ak nebudes respektovat zakaz resetu lvl, dostanes ban aj do hry.
nepochopiteľné že to, keď som sa ťa na to prvý krát pýtal si si všimol, ostatné nie, ale ok.
Všetci dokážu plniť mód, ty nie. Možno si to neuvedomuješ, ale kazíš tým hru aj ostatným. Verím, že každý dokáže hrať tak aby nekazil hru ostatným. Si lepší oproti viacerím na servery, viacerí potom začnú písať rtv do chatu, lebo sa už chcú konečne zbaviť mapy ktorá im nejde, mne píšu na steam, do pm, a predlžuješ im to len.
Tak ťa chcem poprosiť slušne, aby si nevyužíval ten príkaz.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
tech zprav jsem si opravdu nevsiml Nsoo
a aby jsem ti dal jak to chodi, kdyz je na serveru nejaky to procento, po dosazeni myho resetu ma nejmin 1 clovek granat, nevidim v tom potom kazeni hry z moji strany (prodluzovani)
a za dalsi jsou castice, kolikrat hrajem treba v 5 lidech celou jednu mapu a nikomu neskodi ze jsem si dal reset, protoze jsou sotva na lvlu 12 a zase je dobehnu
moc dobre vis ze mam pravdu a co jsi mi dal posledni ban je to i dukazem ( nebyl jsem jedinej s granatem)
a aby jsem ti dal jak to chodi, kdyz je na serveru nejaky to procento, po dosazeni myho resetu ma nejmin 1 clovek granat, nevidim v tom potom kazeni hry z moji strany (prodluzovani)
a za dalsi jsou castice, kolikrat hrajem treba v 5 lidech celou jednu mapu a nikomu neskodi ze jsem si dal reset, protoze jsou sotva na lvlu 12 a zase je dobehnu
moc dobre vis ze mam pravdu a co jsi mi dal posledni ban je to i dukazem ( nebyl jsem jedinej s granatem)
- dnUIJWgFHRUIeha
- Amatér
Hele, jen chci aby se k tomu vyjadrili i ostatni a napsali či dobrý nebo ne
Jen opakuji, že tím hru nekazim.
Jen opakuji, že tím hru nekazim.
- dnUIJWgFHRUIeha
- Amatér
dnUIJWgFHRUIeha píše:kolikrat hrajem treba v 5 lidech celou jednu mapu a nikomu neskodi ze jsem si dal reset, protoze jsou sotva na lvlu 12 a zase je dobehnu
Takto nejako by som definoval kazenie hry...
Kým ostatní hráči sú na leveli 12, tak ty si už na leveli 25. Potom si ich resetneš a znovu ich dobehneš/predbehneš. Tým predlžuješ možnosť na zmenu mapy a rozloženie hráčov v teamoch. Zbierať killy kvôli ranku môžeš aj na novej mape

Admin ťa na to upozorňoval viackrát... Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
fajn.
tak priste mi nemusi nahazovat zakaz do hry kdyz NEJSEM JEDINEJ na lvl 25 HE, diky za zpravu
tak priste mi nemusi nahazovat zakaz do hry kdyz NEJSEM JEDINEJ na lvl 25 HE, diky za zpravu
- dnUIJWgFHRUIeha
- Amatér
dnUIJWgFHRUIeha píše:fajn.
Je úplne jedno koľko hráčov má level 25

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1