Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod silentoff » 05 čer 2016, 17:54

Mapa aztec 5.6 cca 18:30, ale delali to i na predchazejici.
# 2 "kariho oTec Ma p3kNej zaD3k :)" 628 VALVE_0:0:1352759530 0 1:15:30 12 0
# 3 "Milujem Caleba :*" 694 VALVE_0:0:2088644946 7 39:52 47 0
#14 "Fejk." 741 STEAM_0:0:132262348 8 07:4

caleb, kari - no to je skoda komentovat, kazi hru tim ze furt kempili na spawnu s bombou a co pak maji ostatni T delat, na opakovany vyzvy nereagujou a porad zdrzujou, prosim o banan alespon na tyden at ma tenhle report nejakou cenu.

fejk - no kapitola sama o sobe, porad nekomu nadava do haxoru, no na to uz jsem si celkem zvykl a nevykoleji me to, ale to ze nechodi defusovat bombu to me docela stve, na demu je sice jen jeden kemp, ale staci se podivat na video ze serveru kdyby bylo treba. navrhoval bych ban alespon na 3 dny, at se trochu vzpamatuje

Moje dema: http://leteckaposta.cz/522015370
Demo ze serveru: http://hltv.fakaheda.eu/20098-160605181 ... ld.dem.zip

Diky
S.
silentoff
Amatér
Amatér

[Vyřešeno]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

od Rumcajz » 05 čer 2016, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod qSunNy » 05 čer 2016, 20:16 VIP

Ahoj, tohle by se banovalo přímo na serveru, díky za snahu.
qSunNy
Drbna
Drbna

Re: [NeVyřešeno]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod silentoff » 06 čer 2016, 08:36

No to je pěkný, ale když se to nezabanovalo přímo na serveru, tak od toho je přece fórum ne?
Koukal jsi alespoň na ty dema?
silentoff
Amatér
Amatér

Re: [NeVyřešeno]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod silentoff » 06 čer 2016, 08:53

Hle vím že se tomu nemůžete věnovat 24/7. Dělal jsem admina/moda na soe.cz než to tam šlo do kytek, takže si myslím že vím co práce admina obnáší. To že ale na ten server přijde admin jednou za tři dny na pár minut, dá někomu slay a odejde je ale značně nedostatečný. Tím že na tom serveru nejsou skoro žádný pluginy tak je tam o to větší bordel. Myslím že by se hodil alespoň nějaký základní Teambalancer a plugin proti reconnectu 2x za kolo, a /rs s tím že dostaneš 800$. Možná bych to ještě někde našel na AM. Zkuste se těm reportům alespoň trochu věnovat a lidi pak budou mít trochu větší motivaci je psát. Ban na tři dny nebo týden není nic hoznýho a třeba těm blbcům docvakne, že dělají něco špatně.
S.
silentoff
Amatér
Amatér

Re: [Vyřešeno]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod qSunNy » 06 čer 2016, 14:01 VIP

Ahoj, na to demo sem se nekoukal, protože nevidím důvod, proč bych se měl koukat na demo na kterém je KEMP ?
Psal jsem ti, že se to BANUJE PŘÍMO NA SERVERU !

+ Recconect se NETRESTÁ ani kickem ani ničím jiným !
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod silentoff » 06 čer 2016, 17:04

Já jsem neříkal že by se měl reconnect trestat, jen že by bohatě stačilo tam hodit tenhle plugin (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=555695), který kromě dalších možností, zajistí to že se po reconnectu nenarodíš 2x za kolo, což mi nepřijde úplně fér a zneužívá tam toho spousta lidí. Toť k té druhé věci.

K první otázce: proč by jsi se měl podívat na video kde je kemp? No třeba protože jsi admin 8-).
Situaci s aktivitou adminů na serveru už jsem zmínil v předchozím příspěvku. Tady těžké hledat řešení, hledat nové, spolehlivé adminy je problém. Tady bohužel nemohu nabídnout tak snadné řešení jako u toho reconnectu. Já admina dělat nechci, což je sice trochu alibistické, ale nemám na to čas a navíc tu nemám takovou aktivitu abych se jím mohl stát, tak se o to ani nepokouším, protože vím jak by to dopadlo.

Jediné o co žádám je podívat se na dema a zjistíš, že sem nepíšu kvůli nějaké bezcenné kravině, že mě jednou někdo vykempil a já ho za to nahlásil, protože mě naštval. Když máš práva, je to jednoduché - párkrát ho slaynout pomůže, když ne padne tropické ovoce a je to. Když ale práva nemáš zajímalo by mě jak dlouho by bavilo tebe čekat každé druhé kolo minutu než někdo z CT dojde na T spawn (když ani nemusí) a zabije ty dva blbce co si přehazují bombu protože proto.

Kdybys věnoval alespoň třetinu z toho času co mi trvalo napsat tenhle report a další příspěvky zkouknutí pár minut dema tak se tu tohle nemusíme řešit. That's it.
S.
silentoff
Amatér
Amatér

Příspěvekod qSunNy » 06 čer 2016, 20:14 VIP

Ahoj, jak jsem psal RECCONECT se netrestá a ani nebude.. jestli máš s tím problém popovídej si o tom se vedením a né semnou, tohle jde mimo mně.
Nevidím důvod se divat na ty dema, když si psal, že jde o kemp.. KEMP se v PP nebanuje ale přímo na serveru.
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod Kelto44 » 06 čer 2016, 21:06

Hej, prepáčte že sa tu vyjadrujem, nabudúce sa to nestane
Na servery som hral a nepovedal by som to ako kemp, ale kazenie hry..
Caleb, Kari - Celú mapu kazili hru tým, že vždy iba stali na spawne aj s bombou a len tak si ju prehadzovali, robili somariny, kempili a ani sa neopovažili ísť položiť bombu. Áno, bolo by to len na kick, ale opakuje sa to vždy aj na viacerých mapách a takto vlastne vždy kazia hru.. NO PLANT/DEFUSE..
Fejk - Provokoval zase hráčov, keď mu niekto dal kill, vyhrážal sa že ho da na fórum za ab napr., potom sam písal že sa nesmie kempiť, že sa má ísť defuse a plant, ale keď bola položena bomba, sám bol viac krát na opačnej strane mapy, kempil a čakal dokedy vybuchne bomba, proste no defuse..
Asi tak všetko a snaď to už je vyriešené..
legenda
Kelto44
Drbna
Drbna

Příspěvekod silentoff » 06 čer 2016, 23:08

Díky Kelto, líp bych to nenapsal 8-)

Jako banovat kemp je hlavně blbost, často má svůj důvod (hlídání dropu, hlídání plantu atd.), ale myslím si, že takovéto porušování pravidel, co tm předváděli, by se banovat mělo.

P.S.: Reconnect ok, to sepíšu jindy a jinam, kde si toho někdo k s tím má co do činění všimne. Je pozdě, teď už se mi nechce.
silentoff
Amatér
Amatér

Příspěvekod lbgAklain » 07 čer 2016, 18:15

silentoff ani se nesnaž... já už psal nejeden příspěvek na téma fejk...... ať na to admini dlabou.. není divu, že na oldu už téměř nikdo nehraje... aneb jak jsem psal už hruba před rokem, že ten server půjde do sraček, jestli něco neudělají s tím děckem.......... a hle.. opět jsem měl nečekaně pravdu.... pojdte na kotelnu, tam jsou admini alespoň normální a udržují i chod serveru, aby hráčí byli spokojeni... nee jen ty jejich robotický tabulky jako mají zavedené tu na gs.... :)
Obrázek
lbgAklain
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod qSunNy » 07 čer 2016, 21:07 VIP

Vyhněte se spamu v tomhle topiku, díky.

Své věci si řeště někde jinde.
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod silentoff » 09 čer 2016, 16:22

A podívá se teda někdo na ty dema?
silentoff
Amatér
Amatér

Příspěvekod qSunNy » 09 čer 2016, 17:13 VIP

na dema se asi nekouknu, protože leteckaposta má asi nějaké problémy.
Pošli mi sem dema kde se to dá stahnout
qSunNy
Drbna
Drbna

Re: [V řešení]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod Kelto44 » 09 čer 2016, 20:16

Nazdar, nemám sa tu síce vyjadrovať, ale aby to bolo už čo najrychlejšie vyriešené, tak ti pošlem tie demá.. (mne ide leteckápošta v pohode, asi s tým máš problém len ty)
Nech sa páči - https://uloz.to/xpfD6srj/ulicnici-rar
legenda
Kelto44
Drbna
Drbna

Re: [V řešení]Fejk, Caleb, Kari - porusovani pravidel

Příspěvekod silentoff » 10 čer 2016, 06:01

silentoff
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Public Servery