• Stránka 1 z 1
[Z] fekt / survival / builder
1) nick = fekt
2) věk= 19
3)aktivované ´= vip navždy, evip na 2 měsíce , evip navždy, kit fighter a keep inv.
4) denní aktivita= no takhle spíše do týdne nahraju tak cca 8 hodin
5)přestupky na GS´= 6 banů (vím že pár jich bylo nedávno ale už jsem se poučil. hlavně tím jak jsem viděl skgoldhamiho
)
6)přestupky mimo GS= jen jeden za reklamu (propagoval jsem GS)
7)něco o sobě= ahoj jmenuji se Tadeáš. Na GS jsem začal hrát před půl rokem. Minecraft hraju už 3 roky (2,5 na telefonu a nintendu a 0,5 na PC). Učím se programovat internetové stránky.
8)proč právě ty= Zjistil jsem že mě stavět baví tak jsem začal hodně stavět (hlavně zdarma
). Více nevím takže se omlouvám ale těch 40 slov nedám
Na účtu talir mam ukázku /home (btw s okrajema střechy mi pomohl Totalus)
díky za váš čas
2) věk= 19
3)aktivované ´= vip navždy, evip na 2 měsíce , evip navždy, kit fighter a keep inv.
4) denní aktivita= no takhle spíše do týdne nahraju tak cca 8 hodin
5)přestupky na GS´= 6 banů (vím že pár jich bylo nedávno ale už jsem se poučil. hlavně tím jak jsem viděl skgoldhamiho

6)přestupky mimo GS= jen jeden za reklamu (propagoval jsem GS)
7)něco o sobě= ahoj jmenuji se Tadeáš. Na GS jsem začal hrát před půl rokem. Minecraft hraju už 3 roky (2,5 na telefonu a nintendu a 0,5 na PC). Učím se programovat internetové stránky.
8)proč právě ty= Zjistil jsem že mě stavět baví tak jsem začal hodně stavět (hlavně zdarma

Na účtu talir mam ukázku /home (btw s okrajema střechy mi pomohl Totalus)
díky za váš čas

reggin
-
fekt - Pokročilý
[Z] fekt / survival / builder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fekt / survival / builder
Těch banů není pár... ale tři páry XD
A stavby... ehm stavbu, co jsi poslal vůbec nestačí na to, aby jsem ti dal buildera. Pokud tě to baví, tak je to jen dobře, ale abys byl builder, tak potřebuješ ohodně větší zkušenosti. Doporučuji začít sledovat videjka od známých builderů, build tricky a vychtávky, nebo dokonce i tutoriály.
Pokud o to máš velký zájem, zkus to za měsíc znovu.
ZAMÍTÁM
A stavby... ehm stavbu, co jsi poslal vůbec nestačí na to, aby jsem ti dal buildera. Pokud tě to baví, tak je to jen dobře, ale abys byl builder, tak potřebuješ ohodně větší zkušenosti. Doporučuji začít sledovat videjka od známých builderů, build tricky a vychtávky, nebo dokonce i tutoriály.
Pokud o to máš velký zájem, zkus to za měsíc znovu.
ZAMÍTÁM

-
FletcherCZ - Minecraft Server admin
• Stránka 1 z 1