Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Ferda Admin

Příspěvekod alahferda » 16 úno 2023, 17:38

Nick na serveru: Aláh Ferda Mravenec

SID: STEAM_0:1:176334582
Sekce, na které chci práva: TTT

Věk: 19

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=34081

Bany, které jsem dostal: asi 5 ale neprávem
Něco o mně: Jmenuji se Lukášek a je mi 19 let. Pocházím ze Středočeského kraje, zde také bydlím. Snažím se všem vždycky pomoci a není nikdo, koho bych nesnášel nebo nenáviděl. Od malička sportuji, hrál jsem fotbal, florbal a závodně i atletiku. Moje povaha je laskavá, přátelská, spravedlivá a čestná také i něco negativního vlastním jako je menší neoblomnost pokud jsem si opravdu jistý, a při výjimečných případech jsem někomu důvěřivý za což lze i bohužel pykat. Baví mě hrát počitačové hry a to nejvíce CS:GO a FiveM. Dále mě baví cestování, poznávání nových míst, kultur, obyvatel a jazyků. Mým oblíbeným jazykem je angličtina a němčina a chci se v těchto jazycích stále zlepšovat, protože jsou to jazyky, se kterými se člověk domluví téměř všude na světě. Mám rovněž rád moderní hudbu, čas strávený s přáteli a blízkými.

Proč právě já: Zkušenosti s pozicí admina konkrétně nemám, jen jsem na jednom nejmenovaném serveru téměř dokončil akademii. Každopádně nějakou dobu jsem byl admin na jednom z FiveM serverů a myslím si, že práce admina na FiveM a CS:GO je velice podobná, stejně jde hlavně o práci s hráči. FiveM mi dalo dost zkušeností za dobu mého působení v AT. Zvládnu způsobilost pod tlakem a nervozitou. Zkušenosti myslím kupříkladu jak funguje celkové působení v týmu, povinnosti vykonávání práce admina, jeho výstupy a tak podobně. Jako admin bych pomáhal lidem s jakýmkoli-v problémem, které byv také řešil rád a vždy bych se snažil pomoci co nejlépe. K činnosti člena A-Teamu bych se snažil přistupovat profesionálním způsobem, být ohleduplný, spravedlivý a vždy korektní. S hráči, kteří jsou obviněni z porušení pravidel bych nakládal stejným způsobem jako kdyby mezi nimi byl i můj kamarád. Při řešení problému/nahlášení bych si vždy vyslechnul všechny zapojené a snažil se vyjednat vše spravedlivě a ohleduplně. Tresty bych vždy uděloval dle svého nejlepšího vědomí. O pozici admina bych se chtěl ucházet z toho důvodu, že mě daná pozice baví, je to náplň mého volného času. Už od začátku hraní na vašich serverech jsem byl vždy uchvácen vykonáváním činnosti admina a všichni tito lidé byli vždy mým vzorem a mám u nich respekt, hlavně mě vždy štvalo, když na serveru zrovna nebyl admin a byl tam někdo, kdo hrubě porušoval pravidla. Baví mě pomáhat lidem, dbát u hráčů na dodržování pravidel. Mám dostatek času trávit čas s hráči na serveru, řešit problémy a věnovat se jim. Mám trpělivost a zachovám chladnou hlavu při rozpoutanějších případech. Tímto bych chtěl obohatit své zkušenosti. Rád se učím novým věcem a seznamuji se s novými lidmi.

Zkušenosti s CS:GO: Já jsem CS:GO hrál už pár let po tom co vyšlo skrze bráchův účet a vždy jsem byl rád, když jsem si u něj mohl zahrát, rovněž jsem i hrál občas na 1.6 právě na gamesites. Asi před dvěmi lety, když už jsem měl své CS:GO jsem zde začal hrát jen kvůli TTT, v tu dobu jsem měl i VIP, měl jsem už i vyšší rank. Poté jsem různé střídal hry a doteď jsem rok hrál FiveM, kde jsem se i naučil práci admina. Nyní jsem se opět vrátil k CS:GO a každodenně ho hraji s kamarády jak na komunitních serverech, tak i nějaký ten match-making nesmí chybět. Konkrétně na gamesites mě nejvíce baví TTT, kde jsem se zpátky vrátil k ranku DMG, jinak hraji bhop a jailbreak. Na CS:GO mám nahráno dohromady okolo 1k hodin, takže celkově zkušenosti mám dostačující.
alahferda
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 36
Registrován: 07 pro 2020, 19:13

[Zamítnuto] Ferda Admin

od Rumcajz » 16 úno 2023, 17:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Ferda Admin

Příspěvekod ChatCoolGame » 16 úno 2023, 18:07 VIP

Děkujeme za zájem, dal jsem ti ban na měsíc do hry, tak by bylo fajn, se během toho měsíce zklidnit, ať neskončíš s permou.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
Uživatelský avatar
ChatCoolGame
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin
 
Příspěvky: 1126
Registrován: 13 dub 2020, 23:01


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků