Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Ferda/JB haha lol

Příspěvekod alahferda123 » 24 úno 2021, 10:33

Nick na serveru: Alah Ferda Mravenec

SID: STEAM_0:1:176334582

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 17

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=34081

Bany, které jsem dostal: 1 a to byl pan neprávem,

Něco o mně: Přeji příjemný den a příjemné čtení. Abych řekl něco o sobě, tak jmenuji se Lukáš. Je mi 17 let, jak jsem již psal. Mám vystudovanou školu s oborem "Strojní mechanik", který je zaměřen na výuční list. Pokud se mi vše podaří a udělám zkoušky, tak nastoupím na nástavbu s 2 roční maturitou na denní. V rodině mám 1 nevlastní ségru a 4 sestřenice. Pocházím z Karlovarského kraje, kde nadále i žiji, jak od mala, tak do teď. Dříve jsem zde hrával a už párkrát i si dával žádost na admina. Po 1 testu jsem neprošel a zkoušel jsem to nadále, ale potom jsem s CS:GO úplně skončil cca na 1 rok, abych si dal pauzu. Hraji profesionálně hru Rocket League a hraji ji od season 1. Dříve jsem hrával fotbal a tenis, ale musel jsem skončit ze zdravotních důvodu. Ve volném čase (z nudy, ze zábavy atd.) si zapnu stream, či hraji hry. Pár slov mě vystihují, což jsou například: "Klidný (flegmatik), přátelský, vtipný, ukecaný" a mnoho dalších. Mém cílem je se v budoucnu dostat někam, za čím si půjdu. Rád bych zde působil jako Admin, jelikož už pár let zde jsem, jako "zákazník" a nemohu si stěžovat. První dojem, co jsem sem přišel byly fantastické a zůstal jsem tu, až do teď. Na JB mám mnoho "přátel", se kterými si rozumím a z minulosti i adminy.

Proč právě já: Myslím si, že za dobu, co tu jsem jako hráč, jsem nasbíral dost zkušeností, tak si věřím i na admina. Neříkám, že nedělám chyby, ano dělám, jsme přeci jenom lidi a chybami se člověk učí. Za ty léta, co tu hraji, tak jsem tu toho okoukal hodně a vím, jak to tu přibližně chodí. Působil jsem tu, jako Turnajový Admin. Myslím si, že mám velmi pevné nervy, takže kdybych byl admin, tak si dovedu i říct, že bych nebyl typ admina, který by musel na hráče okamžitě vyjet s tím, proč někomu dal FK či tak, ale normálně bych se ho slušně zeptal, aby zbytečně neměl trému a aby dokázal, co nejlépe odpovědět. Dokáži tolerovat i mladší hráče, kteří se v tom moc nevyznají, takže rád pomůžu. Jsem tvz. "Support" s tím, že rád pomáhám lidem a umím se chovat slušně.
alahferda123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Ferda/JB haha lol

od Rumcajz » 24 úno 2021, 10:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ferda/JB haha lol

Příspěvekod ZlobR » 24 úno 2021, 11:45

Jestli budes admin tak ja uz nikdy nedojdu na gamesite
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

Re: Ferda/JB haha lol

Příspěvekod ericek111 » 24 úno 2021, 12:49

ZlobR píše:Jestli budes admin tak ja uz nikdy nedojdu na gamesite

V tom prípade vítame Ferdu Mravenca v admin teame!
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [Zamietnuté] Ferda/JB haha lol

Příspěvekod ZlobR » 26 úno 2021, 15:12

ty ftipalku :d
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Nábory Adminů