• Stránka 1 z 1
Ferda otázka ohledně žádosti o admina :)
Moc nechápu když si zažádám o admina na sekci TTT, tak jen mě na příspěvek napíše gustík, proč se nevyjádří i k ostatním hráčům co si zažádali o admina, pokud by chtel pomoct adminum co to příjmají tak by odpovědel i na více příspěvků
)) . Gustíka jsem na TTT vděl pouze 1. tak nechápu proč se do toho montuje zrovna on...
PS: ano chápu dělal jsem na sekci JB a i tady na Forku bordel, chápu že jste mě nepřijaly za to že mám permu na JB, ale proč mi tam nemohl dát zamítnuto železo nebo někdo podobnej... díky za odpověd...
a ano opravdu jsem se změnil, ano někdy na TTT nadávám atd ale to přece dělá každý.
s pozdravem Lukáš
) ♥

PS: ano chápu dělal jsem na sekci JB a i tady na Forku bordel, chápu že jste mě nepřijaly za to že mám permu na JB, ale proč mi tam nemohl dát zamítnuto železo nebo někdo podobnej... díky za odpověd...
a ano opravdu jsem se změnil, ano někdy na TTT nadávám atd ale to přece dělá každý.
s pozdravem Lukáš

-
AFerdaMravenec - Kolemjdoucí
Ferda otázka ohledně žádosti o admina :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ferda otázka ohledně žádosti o admina :)
Prohral jsi gold mm 

-
AwpOnly - Spamer
Odhliadnuc od toho, že Gustík je nad HLSA, nie je úplne jedno, kto ti tú žiadosť zamietne?
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Mě ale nejde o to že mi to zamítnul to plně respektuju, ale proč když už na tom forku byl tak proč nenapsal i na jiné příspěvky 

-
Jakože chtěl by jsem normální odpověd
))

-
AFerdaMravenec píše:Jakože chtěl by jsem normální odpověd))
Každý ví, že se Gustík živí ze slz zrušených adminů a zamítnutých ferdů. U tebe jich je hodně, tak asi vycítil příležitost.

-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Co to je vůbec za otázku? Máš aktivní permanentní ban za dělání bordelu na Jailbreak serverech. To, že tě vůbec napadne zpochybňovat tvé zamítnutí, mě fascinuje.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
To tu hrotíte, s jedným postom na fóre a permou na jb by som ti to zamietol aj ja bez referencií cez to nejde vlak. Že sa ti k tomu Gustík vyjadril je jeho právo.

-
ZelezoBeton - Profesionál
asi se námá cenu vyjadřovat... díky za odpověď 

-
• Stránka 1 z 1