Postřehy z prostředí herního průmyslu

Fifa,Nhl

Příspěvekod martinique15995 » 24 črc 2014, 16:33

Čau,potrebujem poradiť, ako si vyberiem teamy na fife, keď chcem hrať napr. s Brazíliou,Argentínou a tak .. mne sa dajú vybrať iba teamy ako sú Barcelona, Real atď..ale inač sa nedajú ..proste iba ligové mužstvá a druhú vec čo potrebujem je, že ako mám dať hráčom na NHL do tímov, napr. Tatara nemám v Detroite, Gáborika v NY Rangers a tak.. kamarát mi nejak to premiestňovanie vysvetľoval, ale to len tak na rýchlo ... viem, že existuje google, ale ani tam som nevedel nájsť.diks
martinique15995
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Fifa,Nhl

od Rumcajz » 24 črc 2014, 16:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fifa,Nhl

Příspěvekod Ervin » 26 črc 2014, 19:47

Vo Fife keď chceš dať zápas máš tam to menu kde sa vyberá tým. Hore máš krajinu, pod tým ligu a úplne dole máš tým.
Hore vyberieš krajinu a necháš myšku/ovládač alebo na čom hráč na krajine a dáš pokračovať. Potom ťa hodí na výber dresov atd. atd. a potom hráš zápas za zvolenú krajinu (v skratke, hore si vyber krajinu a klikni pokračovať)
Čosijak
Ervin
Amatér
Amatér

Příspěvekod SmouliS » 26 črc 2014, 22:29

NHL nehrám ale FIFU 14 hej, keď chceš hrať za reprezentáciu tak keď vyberáš akú ligu tak medzi tý/ím :D je že meszinárodní tak tam ;)
SmouliS
Amatér
Amatér

Příspěvekod MrLR » 29 črc 2014, 19:58

Takže, v NHL som si to ja spravil tak, že som si prehadzoval zostavy v presunoch hráčov podľa aktuálnych prestupov aby som mal lepší pôžitok s hry, prestupy : http://www.nhlportal.cz/?page=prestupy&stranka=1 Keď som nevedel, za aký tím hráč predtým hral, našiel som si to na wikipeedii keď som tam zadal jeho meno. Zaberie to síce dosť času, ale výsledok je určite lepší ako to predtým. Samozrejme do toho patrí aj upravovanie formácii jednotlivých tímov.
MrLR
Amatér
Amatér

Zpět na Diskuze o hrách