Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Fiora

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:08

Fiora
Obrázek
mocná duelistka


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Tanec duelistky (Passivka)
Obrázek

Fiora vyzve okolního nepřátelského šampiona, aby se jí vyhnul. Oznámí směr, ze kterého se pokusí udeřit. Pokud svou vlastní výzvu dokončí, obdrží malý bonus a oznámí nový směr.

Bodnutí (Q)
Obrázek
Dosah: 400

Fiora se vrhne určeným směrem, načež probodne blízkého nepřítele, způsobí mu fyzické poškození a aplikuje zásahové efekty.
Fiora se vrhne určeným směrem, načež bodne nedalekého nepřítele, způsobí mu 65/75/85/95/105 (+60% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a aplikuje zásahové efekty. Tento útok se primárně zaměří na slabiny a cíle, které jím lze zabít. Pokud tato schopnost zasáhne nepřítele, obnoví se 60 % její přebíjecí doby.

Odveta (W)
Obrázek
Dosah: 750

Fiora po krátkou dobu odráží veškeré poškození a omezující efekty a pak bodne daným směrem. Toto bodnutí zpomalí prvního zasaženého šampiona. Pokud tím Fiora odrazí znehybňující efekt, šampiona místo zpomalení omráčí.
Fiora odrazí veškeré poškození, debuffy a omezující účinky po dobu příštích 0.75 sek. a pak bodne daným směrem.Bodnutí způsobí 90/130/170/210/250 (+0) bodů magického poškození prvnímu zasaženému nepřátelskému šampionovi a na 1.5 sek. mu sníží rychlost pohybu i útoků o 50 %.Pokud Fiora odrazí znehybňující účinek, Odveta cíl namísto zpomalení omráčí.

Mistrovství meče (E)
Obrázek
Dosah: 425

Fiora má k příštím dvěma útokům bonus k rychlosti útoků. Prvním útokem svůj cíl zpomalí a druhým způsobí kritický zásah.
Fiora získá 50 % bonus k rychlosti útoků na své dva příští útoky. První útok nemůže kriticky zasáhnout, ale způsobí na 1 sek. 30 % zpomalení pohybu. Druhý útok způsobí zaručený kritický zásah v hodnotě 0 % poškození (0).

Velká výzva (R)
Obrázek
Dosah: 500

Fiora odhalí všechny čtyři slabiny nepřátelského šampiona a získá bonus k rychlosti pohybu, když bude poblíž něj. Pokud Fiora zasáhne všechny 4 slabiny nebo pokud cíl zemře poté, co zasáhne tu poslední, Fiora a její spojenci v okolí se budou během pár následujících sekund léčit.
Fiora odhalí všechny čtyři slabiny zaměřeného šampiona a získá možnost způsobit přímé poškození ve výši 0 % maximální hodnoty zdraví. Fiora navíc získá bonus k rychlosti pohybu z Tance duelistky (0 %), když bude poblíž cíle.Pokud Fiora zasáhne všechny 4 slabiny během 8 sek. nebo pokud cíl zemře poté, co zasáhne aspoň jednu, Fiora a její spojenci v okolí si každou sekundu vyléčí 80/110/140 (+0) zdraví. Tento efekt může v závislosti na počtu zasažených slabin trvat 2 až 5 sek.


MYTOLOGIE

„Přišla jsem tě zabít kvůli cti. A přestože žádnou nemáš, stejně zemřeš.”
Fiora, nejobávanější duelistka v celém Valoranu, je stejně proslulá svou úsečnou povahou a vychytralostí jako rychlostí svého rapíru z modré oceli. Narodila se v rodu Laurentů v království Demacie a správu nad rodinou převzala po svém otci po skandálu, který je málem zničil. Pověst rodu Laurentů byla v troskách, ale Fiora své veškeré úsilí napřímila k tomu, aby rodině vrátila čest a její právoplatné místo mezi velkými a dobrými rody Demacie.

''Přišla jsem sem hledat nějakou výzvu. To se tihle troubové na nic lepšího nezmůžou?''
- Fiora


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Fiora
Fiora z královské gardy (520 RP)
Havraní Fiora (750 RP)
Ředitelka Fiora (Unavailable)
PROJEKT: Fiora (1,350)
Bazénová Fiora (1,350)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Fiora

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků