• Stránka 1 z 1
[Zam.] [RSW]FistAlpha*Wineer/žádost o práva na JailBreak
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na JailBreak serverech.
Nick v hre : [RSW]FistAlpha*Wineer
Nick na fóre : fistalpha
Profil na fóre: fistalpha-u31494.html
Vek : 16
Steam nick : FistAlpha_Wineer
Steam ID : STEAM_0:0:210499970
Steam: http://steamcommunity.com/id/FistAlpha_Wineer/
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=92276
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): 3Bany. Moc mě to mrzí,a poučil jsem se.
Rozepsání banů: Jeden ban mám za "FK" když jsem řekl příkaz jeden vězeň ho nesplnil já ho zabil ale k tomu jsem zabil hráče který ho splnil nevšiml jsem si toho byla to chyba poučil jsem se. Druhý ban mám za "neschopnost" řekl jsem příkaz "zahrajeme si na Simona" pak jsem řekl "simon říká skočte" a k tomu další příkaz pak jsem se do toho zamotal a zdržoval hru. Našel jsem chybu a moc mě to mrzí, příště si dám větší pozor. Třetí ban mám za "porušování pravidel"nadržoval jsem jednomu vězňovi měl jsem mu dát nevýhodu "ale udělal jsem s toho výhodu" dám si větší pozor co říkám
Niečo o sebe : ahoj, jmenuju se Daniel, rád chodím ven, rád dělám "bojové sporty" hraju s přáteli cs.1.6. Rád nahlašuju hříšníky na JailBreak.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych zamezit hráčům kteří porušují pravidla na serveru,chtěl bych si zahrát v klidu. Chci se podílet na chodu portálu,a snažit se být pro portál přínosem. Stále nebo pořád se najdou tací který dávají FK, MFK,Fa,TK, nebo používají cheaty,jde mi o to že ostatní hráči si chtějí zahrát normálně,bez porušování pravidel. JailBreak mód hraju docela dost a pro mě je nejlepší.Rád bych přispěl mladé komunitě hráčů, ať už se jedná o Rady nebo pomoct na serveru. I mimo něj,chtěl bych být dalším přírůstkem do GS rodiny,a podílet se na spolupráci a vývoji serveru jak jen budu moct.
Děkuju za odpověď.
Nick v hre : [RSW]FistAlpha*Wineer
Nick na fóre : fistalpha
Profil na fóre: fistalpha-u31494.html
Vek : 16
Steam nick : FistAlpha_Wineer
Steam ID : STEAM_0:0:210499970
Steam: http://steamcommunity.com/id/FistAlpha_Wineer/
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=92276
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): 3Bany. Moc mě to mrzí,a poučil jsem se.
Rozepsání banů: Jeden ban mám za "FK" když jsem řekl příkaz jeden vězeň ho nesplnil já ho zabil ale k tomu jsem zabil hráče který ho splnil nevšiml jsem si toho byla to chyba poučil jsem se. Druhý ban mám za "neschopnost" řekl jsem příkaz "zahrajeme si na Simona" pak jsem řekl "simon říká skočte" a k tomu další příkaz pak jsem se do toho zamotal a zdržoval hru. Našel jsem chybu a moc mě to mrzí, příště si dám větší pozor. Třetí ban mám za "porušování pravidel"nadržoval jsem jednomu vězňovi měl jsem mu dát nevýhodu "ale udělal jsem s toho výhodu" dám si větší pozor co říkám
Niečo o sebe : ahoj, jmenuju se Daniel, rád chodím ven, rád dělám "bojové sporty" hraju s přáteli cs.1.6. Rád nahlašuju hříšníky na JailBreak.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych zamezit hráčům kteří porušují pravidla na serveru,chtěl bych si zahrát v klidu. Chci se podílet na chodu portálu,a snažit se být pro portál přínosem. Stále nebo pořád se najdou tací který dávají FK, MFK,Fa,TK, nebo používají cheaty,jde mi o to že ostatní hráči si chtějí zahrát normálně,bez porušování pravidel. JailBreak mód hraju docela dost a pro mě je nejlepší.Rád bych přispěl mladé komunitě hráčů, ať už se jedná o Rady nebo pomoct na serveru. I mimo něj,chtěl bych být dalším přírůstkem do GS rodiny,a podílet se na spolupráci a vývoji serveru jak jen budu moct.
Děkuju za odpověď.
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
JailBreak #7 mini→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Gregorship - Kazatelův učeň
[Zam.] [RSW]FistAlpha*Wineer/žádost o práva na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [RSW]FistAlpha*Wineer/žádost o práva na JailBreak
dominikcz-neschopnost-ct-simona-jb7mini-t161262.html
Za toto chceš práva ?
Ani neovládaš dostatočne pravidla...
Ty môžeš byť tak admin vlastného serveru ale tu nikdy.
Za toto chceš práva ?
Ani neovládaš dostatočne pravidla...
Ty môžeš byť tak admin vlastného serveru ale tu nikdy.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Pravidla zvládám... Protože jsem udělal test z pravidel s Larkenem.
A ten podvod byla chyba. Ale proč to jsem dáváš? Za hloupost jsem zaplatil. Budu zkoušet žádat o práva každý měsíc až HLSA vidí že mám snahu. Smajlos musíš uznat že se snažím. Neříkej že ne. Nahlašuju, pomáhám hráčům na serveru. Možná se najde někdo že mě nesnaží protože ho jsem nahlásil. Do /PP
E.Smajlos - Pekne sa snažíš. post792490.html#p792490
A ten podvod byla chyba. Ale proč to jsem dáváš? Za hloupost jsem zaplatil. Budu zkoušet žádat o práva každý měsíc až HLSA vidí že mám snahu. Smajlos musíš uznat že se snažím. Neříkej že ne. Nahlašuju, pomáhám hráčům na serveru. Možná se najde někdo že mě nesnaží protože ho jsem nahlásil. Do /PP
E.Smajlos - Pekne sa snažíš. post792490.html#p792490
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Ano, možná se snažíš nahlašovat hříšníky a pomáhat na serveru, ale můj názor je taký, že na práva prostě ještě nemáš.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
dominikkriz2323 píše:Ano, možná se snažíš nahlašovat hříšníky a pomáhat na serveru, ale můj názor je taký, že na práva prostě ještě nemáš.
Souhlasím třeba za rok budu mít větší šanci. Děkuju že aspoň někdo ocení mojí snahu.
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
V sporte existuje ista známa fraza a sice - Rozum nenabehas 
Zamietnute.

Zamietnute.
-
Habs - Spamer
vyjádření=smajlos píše:E.Smajlos - Pekne sa snažíš. post792490.html#p792490
1) vyjádřím se
2) je pravda napsal jsem špatný datum. Omlouvám se to neznamená že jak ti píšeš že jsem "klamar a podvodník"
3) hodím sem zatím Screenshot co mám v mobilu zítra dolozim video+Screenshoty že jsem majitelem Screenshotu.
4) https://s2.postimg.org/mguhlcah5/IMG_20 ... 232729.jpg (důkaz je v tom že se schoduje s datumem) vysvětlím=>
Hráčovu reklamu jsem vyfotil první než měl ban> byl jsem zmatený protože jsem hráčovo SSID měl až 5.8 tak jsem napsal datum z doby když jsem měl hráče kompletní to znamená že jsem měl Screenshot+SSID v dobré 5.8. v době 4.8 jsem měl pouze Screenshot za přestupek což na ban nestačilo chyběl mi SSID tak jsem počkal další den to bylo 5.8 se objevil na serveru tak jsem udělal rychlí proces. Nahlásil jsem ho protože jsem měl SSID+důkazní materiál. Zítra doložím zbytek. Protože teď jdu spát. Doufám že to pochopíte
E.Smajlos - Klamár a podvodník si máš to vyryté na čele.
Čo tým dokážeš že si majiteľ screenov ? Nič.
Dátum a čas máš dávať taký kedy sa prehrešok stal a to dobre vieš. Zbytok bodu 4 je o ničom akurát tu píšeš že si mal screen prvý než dostal ban tým chceš povedať že hráč má dostať znova ban za to isté ? Bol by si dobry admin.
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP