Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Fizz

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 11:51 VIP

Fizz
Obrázek
mořský poděs


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Hbitý bojovník (Passivka)
Obrázek

Díky své obratnosti dokáže Fizz procházet ostatními jednotkami a základní útoky mu způsobují menší fyzické poškození.

Rošťácký úder (Q)
Obrázek
Dosah: 550

Fizz udeří svůj cíl a proběhne jím, čímž mu způsobí magické poškození a aplikuje zásahové efekty.

Fizz proběhne svým cílem a způsobí mu normální útočné poškození také magické poškození. Tato schopnost může aplikovat zásahové efekty.

Mořský trojzubec (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

V pasivním režimu Fizzovy útoky zraňují cíl, zranění má podobu magického poškození rozloženého do několika sekund. Jeho výše se odvíjí do toho, kolik zdraví cíli chybí. Při aktivaci Fizzovy útoky způsobují po krátkou dobu dodatečné magické poškození.

Pasivní efekt: Fizzovy útoky zraňují cíl a způsobují mu během 3 sek. magické poškození plus chybějící zdraví zaměřené jednotky.

Aktivace: Po dobu 6 sek. způsobují Fizzovy útoky při zásahu dodatečné magické poškození ve výši 10/20/30/40/50 (+25% síly schopností) bodů.

Hračička / Poděs (E)
Obrázek
Dosah: 400

Fizz vyskočí do vzduchu a ladně přistane na svém kopí, pročež ho není možné zaměřit. Z této polohy může Fizz buď udeřit do země, nebo vyskočit ještě jednou předtím, než se vrhne zpět na zem.

Fizz se odrazí pomocí svého oštěpu směrem ke kurzoru, po tuto dobu ho nelze zaměřit. Poté dopadne a způsobí okolním nepřátelům magického poškození, zároveň je na 2 sekundy zpomalí.Pokud tuto schopnost sešleš znovu ve chvíli, kdy je Fizz ještě na oštěpu, skočí Fizz znovu směrem ke kurzoru a způsobí magické poškození nepřátelům, kteří se nacházejí v menší oblasti, místo aby udeřil do země.

Čelisti (R)
Obrázek
Dosah: 1275

Fizz vyšle směrem k vybrané pozici čarovnou rybu, která se přisaje k prvnímu šampionovi, jenž na ni šlápne. Ryba jej zpomalí a zvyšuje veškeré poškození, které Fizz tomuto cíli způsobí (s výjimkou schopnosti Čelisti). Po krátké prodlevě se ze země vynoří žralok, který vyhodí cíl do vzduchu a všechny okolní nepřátele odhodí stranou. Všem zasaženým protivníkům je způsobeno magické poškození a sníží se jim rychlost pohybu.

Fizz vyšle směrem k vybrané pozici čarovnou rybu, která se přisaje k prvnímu šampionovi, který na ni šlápne, čímž mu sníží rychlost pohybu a na 6 sekund zvýší Fizzovo poškození vůči tomuto cíli o 20 % (nevztahuje se na Čelisti). Po 1.5 sek. se ze země vynoří žralok, který způsobí magické poškození, vyhodí cíl do vzduchu, ostatní odhodí stranou a všem zasaženým jednotkám sníží na 1,5 sekundy rychlost pohybu.

MYTOLOGIE

Před staletími jistá prastará mořská rasa vybudovala město, které bylo ukryté pod horou v oceánu. Ačkoliv tito tvorové měli množství nepřátel, v tomto nedobytném městě byli v naprostém bezpečí. Postupně se tedy stali liknavými a zpohodlněli. Fizz ovšem měl dobrodružného ducha a život plný zahálky jej nijak nelákal. Nedokázal odolat touze po nebezpečí a často se vyplížil z města ven a vyrážel za poznáním. V průběhu bezpočtu výprav se z něj stal nadmíru schopný a bystrý bojovník, jehož důvtip mu umožnil snadno se vyhnout každému nebezpečí. Jednoho dne našel Fizz město opuštěné; jeho lid zmizel. Nic nenaznačovalo, co se s ním mohlo stát. Fizze ve městě samozřejmě dál nic nedrželo. Vzal si tedy očarovaný trojzubec, který našel v rozvalinách, a vyrazil na cestu.

Mnoho let Fizz bloumal oceánem a přežíval díky dovednostem, jimž se naučil jako mladík na svých výpravách. Až jednoho dne dorazil do přístavu Bilgewater. Existence života i nad vodní hladinou jej zcela fascinovala a nedokázal odolat pokušení ostrov prozkoumat. Vinou své vlastní zvědavosti se nechtěně zapletl do záležitostí místních lidí. Jeho činy samozřejmě nezůstaly bez odezvy. Obyvatelé neměli pro jeho neplechy pochopení; rozzlobil je dokonce natolik, že se na něj společně vypravili, aby jej chytili nebo zabili. Fizz si Bilgewater sice zamiloval, ale už už to vypadalo, že nebude mít na výběr a bude se muset vrátit do moře. Jak však stál na molu, zaútočil na přístav obří dračí žralok. Fizz tu příšeru porazil, byl totiž chytřejší než ona a moc dobře věděl, jaké jsou její slabiny. Tímto činem si samozřejmě získal u místních lidí vděk i uznání. Nakonec tedy mohl Fizz v Bilgewateru zůstat. Aby mohl co nejlépe sloužit svému novému domovu, vstoupil do Ligy legend.

„V porovnání s Fizzem vypadají i ti nejostřílenější mořští vlci z Bilgewateru jako opilé suchozemské krysy. Ještě štěstí, že je na naší straně.“
- Miss Fortune, lovkyně odměn.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Fizz
Atlantean Fizz (520 RP)
Tundra Fizz (750 RP)
Fisherman Fizz (975 RP)
Void Fizz (1350 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Fizz

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 11:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník