Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Mimo vzor] FK / JB#2

Příspěvekod VladZatloukal » 25 říj 2021, 20:44

Nechci nahlašovat simona, chci jen aby Akoo viděl že jsem dostal FK když byl tak přesvědčen že jsem FK nedostal, simona bych poprosil aby příště dával větší pozor na hru a nezabíjel když mu to T řekne... kterým se mimochodem nemá věřit, a v tomto případě uvěřil ač špatně. ;)

Jinak popis (aby si někdo nestěžoval, video vše potvrzuje): Hrál se fotbal 2 na 2 Akoo dal gól, můj spoluhráč vzal omylem míč ze středu hřiště když byl Akoo na naší polovině, spoluhráč čekal až se vrátí Akoo na svojí polovinu (nevím co Akoovi tak dlouho trvalo a myslím si že spoluhráč si byl moc dobře vědom co udělal) no simon situaci neřešil a tak jsem pokračoval ve fotbale když byl Akoo na své polovině. Za mě žádné porušení pravidel z mé strany ;) Díky. Poprosil bych o vyjádření.

video: https://youtu.be/DTm5TomR26A
We fai chill see me ko khot
VladZatloukal
Pokročilý
Pokročilý

[Mimo vzor] FK / JB#2

od Rumcajz » 25 říj 2021, 20:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FK / JB#2

Příspěvekod Akoo » 25 říj 2021, 20:48 VIP

Ahoj,

Mohol si to simonovi alebo mne poslať do PM ale nevadí, myslel som si že sme dostali gól my :D, áno máš pravdu že mi nemal veriť, ale tak asi bol tiež o tom presvedčený alebo to bral že mu to vravím ako admin, no neviem tým pádom sa ti ja ospravedlňujem za neho a trocha asi aj za seba :)
Obrázek
Akoo
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: FK / JB#2

Příspěvekod VladZatloukal » 25 říj 2021, 20:57

Akoo píše:Ahoj,

Mohol si to simonovi alebo mne poslať do PM ale nevadí, myslel som si že sme dostali gól my :D, áno máš pravdu že mi nemal veriť, ale tak asi bol tiež o tom presvedčený alebo to bral že mu to vravím ako admin, no neviem tým pádom sa ti ja ospravedlňujem za neho a trocha asi aj za seba :)

Děkuji a přijímám tvoji omluvu ;) Díky.
We fai chill see me ko khot
VladZatloukal
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery