I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Fk JB3

Příspěvekod TopBio » 16 bře 2018, 11:25 VIP

Admin Adisca
Server Jailbreak 3

1.Popis situace:
Začalo kolo tak jsem jsi koupil Volny den v obchodě... napsal jsem že mám VD i když jsem dělal animaci... pak do mě nějaké CT střelilo aby se asi ujistlo a pak jsem dostal kill. Po opětovném upozornovani na to že jsem měl Vd se nic nestalo...

2. Důkaz: přikladam screen z konzole kde, jasně jde vidět že jsem jsi koupil Volný den. I po přeposlani vypisu tohu adminovi tak se nic nestalo,nebral na to odhled.
https://ctrlv.cz/nVjt
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamítnuto] Fk JB3

od Rumcajz » 16 bře 2018, 11:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fk JB3

Příspěvekod Adisca » 16 bře 2018, 11:55

Ahoj. Píšeš tu , že jsi napsal že máš Volný Den , ale jediný co jsi napsal je "no kill díky.".

A teď k tomu Freekillu. Pošlu tady demo z mého pohledu jak to bylo. - http://leteckaposta.cz/632527541

24:32 - Dávám zákaz dělat animace a ty je furt děláš , hitnulo tě CT aby se ujistilo že nejsi VD , bohužel ty jsi svítil pro mě a i pro ostatní CT modře (24:41 ti to CT ještě potvrdilo) , což nevím proč.
( Screen jak jsi byl označený - Klik )

22:28 - Možná to má něco společnýho s tím , že tě minulé kolo označil Fajko modře.
( Pokud nechceš stahovat demo , tak tady máš screen. - Klik )

Koukal jsem na ten screen z konzole a kill jsi dostal neoprávněně , takže se ti omlouvám za zkažené kolo.
Obrázek
Adisca
Zkušený
Zkušený

Re: Fk JB3

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 bře 2018, 13:32

No hele, pokud hráč má VD a schválně dělá animace aby to nebylo poznat a někdo ho zabil, tak dostal co chtěl. Nemůže se divit, že umřel a je jen malá pravděpodobnost, že si to může na serveru obhájit a dokázat. Já to dělám pořád, ale já si to VD zařídím, ty ne.
Takže pokud schválně děláš něco co je ve tvůj neprospěch, nemůžeš se divit a už vůbec nemáš právo si stěžovat..
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy