• Stránka 1 z 2 • 1, 2
FK?
Ahoj, chci se zeptat. Na serveru JB 1 na mapě bailonX jsem před chvilkou dostal kill od admina Super, za to, že jsem se zavřel na samotku při hvd. Ještě zbývalo 20 vteřin do konce hvd. Zeptal jsem se jestli se to nemůže, protože jsem to už kolikrát udělal a nikdy nikdo neměl problém, ještě jsem se ptal i jiného admina, kterého mám v přátelích a ten mi napsal, že se to může. Admin Super psal, že se to nesmí a jestli se mi to nelíbí, ať jdu na forko. Tak tu teda jsem
a chci vědět, jak to teda je?
- TheRealShadow
- Pokročilý

Re: FK?
Už znám odpověď. Bylo opět marné vůbec sem psát 
- TheRealShadow
- Pokročilý

Tak nechtěl jsem to dávat do stížností, to by mohlo některé citlivé adminy ranit, proto radši rady. 
- TheRealShadow
- Pokročilý

A garlin mohl by sis dát ban na hodinku aspoň, ať lidi vidí, že máte férové servery, že ani vedení neunikne trestu. Víš co, to by určitě udělalo na lidi dojem. Větší návštětvnost a tak.. 
- TheRealShadow
- Pokročilý

Čekal jsem podobnou odpověď.
No ale tak teda, když jsem FK nedostal, tak proto se chci poradit, za co že to byl ten oprávněný kill?
Nemůžu teda mačkat CT tlačítka při hvd jo?:D Ať mám info přímo od zdroje a vím jestli pak dávat na forko všechny, co za to nezabíjí. 
- TheRealShadow
- Pokročilý

Protože ty jsi mě za to zabil a píšeš že to fk nebyl, tudíž by za to měli zabíjet všichni ne? Já nevím, teda co jsem udělal špatně, když píšeš, že proč by za to měli ostatní zabíjet a já byl od tebe za to zabit. Nebo ses jen nudil a zase tě nezajímalo, co si myslí ostatní, tak si mě jen tak zabil? #nohate jen se radím. 
- TheRealShadow
- Pokročilý

Ja sa riadil pravidlami v /pravidla na serveru
Kde sa hovori ze ak t macka tlactika urcene pre simona, moze dostat kill. Ja som sa rozohodol ze ten kill dostanes 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-

Garlin - Vedení Gamesites.cz

Ok, ale když už mě tu chceš odkazovat na pravdila, tak bych chtěl jen říct, že místo zabíjení za mačkání ct tlačítek při hvd, za což ani nikdo jiný, ať už admini nebo hráči nezabíjí, bys ty svoje pravidla mohl doplnit o tuny věcí, které tam nejsou.
Tím bys určitě svému/vašemu portálu prospěl víc než zabíjením obyčejných hráčů, kteří si v pokoji chtěli pomačkat nějaké to tlačítko aspoň při tom hvd. Rada nakonec. Peace a papa.
- TheRealShadow
- Pokročilý

Tak i tak muzes pri HVD mackat jen tlacitka od atrakci, ktere nejsou na CT zone a nepodnecuji vzpouru. Sice vubec nevim o jakou mapu jde, protoze 1.6 nehraju, ale dvere od samotky se mi jako atrakce nezdaji. To stejne tlacitka na otevirani cel. Kdyz to shrnu, tak ti Garlin dal opravneny kill.

ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie-

BrooKlyGS - Spamer

• Stránka 1 z 2 • 1, 2