Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

fk

Příspěvekod Yeff » 08 led 2021, 19:19

Dobrý deň dnes som hral na JB2. Sajmon nám príkazal ísť do boxu tak som šiel na zadnu stenu. Dal príkaz pustiť klávesnicu a myš. tak som pustil. Len že som frajer a mám dotykový PC tak som sa pohol cez displej a on mi dal kill. to by sa nemálo ratať či ? povdzte mi váš názor neskutočne ma zaujíma. keď že nebol ani zakaz hybania nič.
Srdcom nahlásovateľ zlých ľudi

[████████]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃▂ - - - - - - > Nahlásim ťa
▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████] ☼
…◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
Yeff
Zkušený
Zkušený

fk

od Rumcajz » 08 led 2021, 19:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: fk

Příspěvekod SupreRer » 08 led 2021, 19:47 VIP

Máš-li pustit klávesnici a myš, očekává se od tebe, že budeš buď stát a nehýbat se, nebo dělat animaci a nehýbat se.

Je to odvozené na základě defaultních nastavení pro klávesnici a myš, kde klávesnicí tvoříš pohyb posuvný, a naopak myší tvoříš pohyb otáčivý.

Z toho plyne, že pokud máš pustit klávesnici a myš a ty nemáš klávesnici nebo myš a máš místo toho třeba joystick (nebo jak ty píšeš dotykovou obrazovku) tak to máš nějak nastavené, že to udělá jeden z těchto pohybů (posuvný/otáčivý)porušuješ tím daný příkaz puštění klávesnice a myši.

Chceš-li na to odbornější odpověď, napiš MatFyzákovi Tacovi PM.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: fk

Příspěvekod Frechy » 14 led 2021, 12:44

Simon vše udělal naprosto v pořádku. Příkaz je příkaz, porušíš - máš nevýhodu, nebo umíráš.
I když máš dotykovou obrazovku, bohužel ani přes tu se nemůžeš hnout. Žádné vyjímky přeci nedávají smysl, simon přeci nemůže vědět, na čem zrovna ty hraješ. Proto jsou pevně daná pravidla a dodržovat je musí všichni stejně.
Frechy
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata