• Stránka 1 z 1
Flash player
ahojte GS,hráči sem opět já munco prominte že otravuji ale vy ste nej pomocnící:)
mam problem z Flash playerem:) používám Adobe Reader 9
a jelikož sem z Google chromu zavítal zas na Mozillu tak mi nak nevím ak ale vypadl mi flash player
a když chci jit na sf nebo kouknout na Gejrma tak mi píše toto=Tento zásuvný modul je zranitelný a měl by být aktualizován Zkontrolovat aktualizace=na tom mam kliknout. Pro spuštění zásuvného modu Adobe Flash klikněte zde
udělal jsem tak jak píše ale chce to po mě vypnout ochranu abych něco nainstaloval:) poradte ráááádci:)
mam problem z Flash playerem:) používám Adobe Reader 9
a jelikož sem z Google chromu zavítal zas na Mozillu tak mi nak nevím ak ale vypadl mi flash player
a když chci jit na sf nebo kouknout na Gejrma tak mi píše toto=Tento zásuvný modul je zranitelný a měl by být aktualizován Zkontrolovat aktualizace=na tom mam kliknout. Pro spuštění zásuvného modu Adobe Flash klikněte zde
udělal jsem tak jak píše ale chce to po mě vypnout ochranu abych něco nainstaloval:) poradte ráááádci:)
-
munco - Zkušený
Flash player
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Flash player
Stačí nainstalovat novější Adobe Flash Player, ale nic s vypnutím ochrany by to ukazovat nemělo. Tady máš odkaz na stažení: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/otherversions/
Vybereš si tam tvůj OS (operační systém např. Windows 7) a prohlížeč na který AFP chceš nainstalovat např. Mozila Firefox.
Vybereš si tam tvůj OS (operační systém např. Windows 7) a prohlížeč na který AFP chceš nainstalovat např. Mozila Firefox.
ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
ale tu je jen Flash Player for 11 Other Browsers
Internet Exporer
Internet Exporer
-
munco - Zkušený
No tak pokud chceš mít AFP na Mozilu, Google chrome a nebo Operu, tak dáš Others browsers
ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
• Stránka 1 z 1