I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Flizzy(eF.) / COD MW 1

Příspěvekod kingofking » 25 říj 2020, 14:56

1. Zdravím, jsem poctivý hráč co zde hraje již dlouhou dobu, bojoval jsem proti falešnému hraní a pomáhal tak lovit cheatery. Po nějaké době jsem se včera opět rozjel ve hraní, a do necelé hodiny jsem dostal perm ban za údajný WallHack od admina eF.
Situace na serveru probíhala v klidu, používal jsem své již dříve oblíbené čekací "stany", se sluchem a myšlením a zároveń jsem typ hráče co se kouká do všech rohů, jen aim jsem měl zhoršený, skrz odvyknutí aimu na csku - logicky, když hraju jiné hry atd. eF.ka jsem několikrát zabil, a poté se přemístil do spectu. (Ano, věděl jsem že spectí mě - bylo mi to jedno, neměl jsem co skrývat). Ve spectu byl zhruba 2 mapy (1 a půl cca) a poté mi šoupnul ban za WallHack, zda šlo o pomstu nebo zda neumí rozeznat skill od WallHacku nechám na Vás, jde mi to, že já tu u Vás hraju poctivě bez ŽÁDNÝCH programů, skriptů, confingů a já nevím co ještě. A toto, mě velice ale velice dotklo. Nejen že mi pokazil mojí, poklidnou večerní hru ale ještě mě označil za cheatera když mi "daroval" ban. zvlášť když se mu "ztratilo demo" Nyní vypadám jak cheater co údajně používá WH a to se mi velice nelíbí.
Osobně si myslím, že admin když si není jist zda se jedná o cheat, nechť se poradí s dalšími adminy a nekazí tak zbytečně hru hráčům. Je přísloví které to krásně vystihuje: "dvakrát měř, jednou řež" Myslím že nikomu by se nelíbilo být nespravedlivě zabanován a přitom nic nemít :roll:
Pokuď zároveň vím, admin by se před samotným banováním měl ujistit zda skutečně má příslušné důkazy, a po případném unbanu je povinně dodat přičemž se může zjistit, že hráč byl čistý a necheatoval.
Byl bych velice vděčný, kdyby takové problémy ze strany A-Teamu byly vyřešené, prodiskutované a admin byl srozumněn, jak má správně postupovat.

2. https://www.gamesites.cz/forum/cod-mw-1-ef-gamesites-player-kennys-plk-t233025.html

Děkuji předem za přečtení a následné vyřešení.

S příjemným pozdravem Kinga
Rád dávám headshoty na CS1.6 - Problém? :D Skillobot :D
Obrázek
kingofking
Amatér
Amatér

[Vyriešené] Flizzy(eF.) / COD MW 1

od Rumcajz » 25 říj 2020, 14:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Flizzy(eF.) / COD MW 1

Příspěvekod eXtr3mer » 25 říj 2020, 15:01

Šlo o jednorázovú chybu, ktorú si sám admin uznal, ospravedlnil sa a dal ti unban. Viac k tomu nie je čo dodať...

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy