• Stránka 1 z 1
[V] ✪FloPPy#Jeblington/Neschopnosť CT/JB#2
Nick hráče: ✪FloPPy#Jeblington
SID hráče: Steam_1:0:134327742
Screen SID hráče: TU
Odkaz na hráčův HlStats: TU
Přibližný datum a čas: Dnes 9:35 PM
Popis situace: Neschopnosť CT
22:00 som zabil hráča, ktorý išiel nepriamo (najdlhšou možnou cestou, na najvzdialenejší bod (pre jodu)) a on mu dal ďalšie kolo VD
25:00 zabil 2 hráčov, na konci kola zabil ešte 1 .. bral som to ako MFK a ďaľšie kolo som dal mód
31:10 On aj tak dal VD 2 ľuďom, ktorích zabil pri začiatku kola a tomu čo ho zabil na konci kola VD nedal .. Takýto hráči by nemali hrať u CT
Důkaz: TU
SID hráče: Steam_1:0:134327742
Screen SID hráče: TU
Odkaz na hráčův HlStats: TU
Přibližný datum a čas: Dnes 9:35 PM
Popis situace: Neschopnosť CT
22:00 som zabil hráča, ktorý išiel nepriamo (najdlhšou možnou cestou, na najvzdialenejší bod (pre jodu)) a on mu dal ďalšie kolo VD
25:00 zabil 2 hráčov, na konci kola zabil ešte 1 .. bral som to ako MFK a ďaľšie kolo som dal mód
31:10 On aj tak dal VD 2 ľuďom, ktorích zabil pri začiatku kola a tomu čo ho zabil na konci kola VD nedal .. Takýto hráči by nemali hrať u CT

Důkaz: TU

-
sndT - Drbna
[V] ✪FloPPy#Jeblington/Neschopnosť CT/JB#2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ✪FloPPy#Jeblington/Neschopnosť CT/JB#2
Hráč zabanován za neschopnost CT.
Pokud CT řekne "nahlašuji VD hráči....", tak mu to VD dej.
Pokud VD schválně nahlašuje špatně a nebo, protože nezná pravidla, tak ho nahlásíš sem do PP.
Děkuji za nahlášení.
Neořezávej screen STATUSU.
e. MOLEX Z dema jsem také pochopil, že jsi vysvětloval, že když zazní příkaz "nehýbejte se", hráči se mohou hýbat myší. Toto není pravda.
Pokud CT řekne "nahlašuji VD hráči....", tak mu to VD dej.
Pokud VD schválně nahlašuje špatně a nebo, protože nezná pravidla, tak ho nahlásíš sem do PP.
Děkuji za nahlášení.
Neořezávej screen STATUSU.
e. MOLEX Z dema jsem také pochopil, že jsi vysvětloval, že když zazní příkaz "nehýbejte se", hráči se mohou hýbat myší. Toto není pravda.
-
Faarsy - Mistr
• Stránka 1 z 1