• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Flopyn/Bassebuilder #1
1. popis situace kardiceq, bečko na mě utočili se slovama uvidíte ve screenu
a admin stim nic neděla, když mu napíšu že mi už to vadí tak řekne že to je na něm co uzná za vhodné ale podle mě toto není v pohodě že píše že neumím R je to pravda že neumím R a taky už se to nikdy nenaučím protože mam vrozenou vadu.
dale mě stalé provokují a admin nic ani kick jim neda, pak napíšu že jdu na cígo přídu k počitači a mam tam kick od flopyna přišel jsem 1 min k pc stihl jsem kolo ještě kde jsem umřel.
2. https://ctrlv.cz/XgnT
https://ctrlv.cz/vlnk
https://ctrlv.cz/CqUL
https://ctrlv.cz/a3PZ
a admin stim nic neděla, když mu napíšu že mi už to vadí tak řekne že to je na něm co uzná za vhodné ale podle mě toto není v pohodě že píše že neumím R je to pravda že neumím R a taky už se to nikdy nenaučím protože mam vrozenou vadu.
dale mě stalé provokují a admin nic ani kick jim neda, pak napíšu že jdu na cígo přídu k počitači a mam tam kick od flopyna přišel jsem 1 min k pc stihl jsem kolo ještě kde jsem umřel.
2. https://ctrlv.cz/XgnT
https://ctrlv.cz/vlnk
https://ctrlv.cz/CqUL
https://ctrlv.cz/a3PZ
,,Že nedostanete vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí.''
-
LimonadaCZ - Amatér
[Vyřešeno] Flopyn/Bassebuilder #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Flopyn/Bassebuilder #1
Takže Limonadka. Kick si dostal z dôvodu, že si si našiel iba další dôvod nato aby si neplnil. "Jdu na cigo" nieje pre mňa relevantný dôvod neplnit povinnosti ZM. Skôr inklinujem k pravde a úprimnosti.
Tak sa spoločne poďme pozrieť na tvoju sťažnosť. Sťažuješ sa na mňa, že to vôbec neriešim. Čo samozrejme pravda nieje. Povedal som vám všetkým, že sa vám snažím dávať miernejšie tresty z toho dôvodu, že na servery nehrá veľa ľudí a chcem, aby tam bol aspoň ako taký počet hráčov. Druhá vec je tá, že nebudeš ani ty ani belton či powergod mňa poučovať ako admina, ktorý rieši xy vecí na servery, chce si aj zahrať o tom, čo mám alebo nie. Ja som tam nato, aby som tam udržoval poriadok. Tu o žiadne nadržovanie nešlo, všetci ste do seba skákali a čo vám mam dať 10 banov naraz? Rýpete do seba navzájom, snažím sa vás ktorit všetkých. No tebe ani ban nič nehovorí.
To, čo od vás denne počúvam a čítam na servery sú jednoduché výplody z vašej fantázie.
Toto je každý deň. Každý deň vám hovorím, že ma nebudete nikto poučovať.
Začni si kontrolovať slovník a drž si papulku na uzde. To isté odkáž tvojej N1 bande a správajte sa tak ako sa správať máte. Nebudem do nekonečna opakovať, že mi nebudete hovorit čo mám robiť a čo ne. Ja som tam ten Admin ktorý tam ma udržiavať poriadok, ak máš záujem, podaj si žiadosť a skús to aj ty.
Tak sa spoločne poďme pozrieť na tvoju sťažnosť. Sťažuješ sa na mňa, že to vôbec neriešim. Čo samozrejme pravda nieje. Povedal som vám všetkým, že sa vám snažím dávať miernejšie tresty z toho dôvodu, že na servery nehrá veľa ľudí a chcem, aby tam bol aspoň ako taký počet hráčov. Druhá vec je tá, že nebudeš ani ty ani belton či powergod mňa poučovať ako admina, ktorý rieši xy vecí na servery, chce si aj zahrať o tom, čo mám alebo nie. Ja som tam nato, aby som tam udržoval poriadok. Tu o žiadne nadržovanie nešlo, všetci ste do seba skákali a čo vám mam dať 10 banov naraz? Rýpete do seba navzájom, snažím sa vás ktorit všetkých. No tebe ani ban nič nehovorí.
- toto som napísal, aby ste všetci pochopili, že je prestrelená hranica.klud ž všetci.
To, čo od vás denne počúvam a čítam na servery sú jednoduché výplody z vašej fantázie.
- Beltontak s tim něco dělej.
- Beltonadmin za všechny penize.
Toto je každý deň. Každý deň vám hovorím, že ma nebudete nikto poučovať.
- Limonadaflopyne provokujou.
- Limonada...daš mu ten ban za nadavky pane admine?.
- Ach, zas tá Limonadaflopyn daj mu kick.
Začni si kontrolovať slovník a drž si papulku na uzde. To isté odkáž tvojej N1 bande a správajte sa tak ako sa správať máte. Nebudem do nekonečna opakovať, že mi nebudete hovorit čo mám robiť a čo ne. Ja som tam ten Admin ktorý tam ma udržiavať poriadok, ak máš záujem, podaj si žiadosť a skús to aj ty.
-
Floppynko - Zkušený
Se vymlouváš jenom toto co si sem dal ty to je asi z včerejška možná 2 dny zpet já teď tu řeším to jak mě provokovali a ty si to ignoroval, to že chceš aby tam hráli hráči tak nejdřív začni hrát podle pravidel
A nenadržovat nikomu HLSA podívejte se pořádně na screen HLstats
Děkuji a budu to řešit dál ty nadávky
A nenadržovat nikomu HLSA podívejte se pořádně na screen HLstats
Děkuji a budu to řešit dál ty nadávky
-
LimonadaCZ - Amatér
A to že mi říká ze neumim R víš co to je, když se to už nikdy nenaučím a musím stim žít tak jak žiju.
Chtěl bych tě vidět kdyby si měl ty tu vrozenou vadu a za to si mu mohl dát kick a neříkej že ne a to že snímá si na Teamspeak3
A pomáháte si jak nejvíc to jde tak tu být tebou držím víte co
Chtěl bych tě vidět kdyby si měl ty tu vrozenou vadu a za to si mu mohl dát kick a neříkej že ne a to že snímá si na Teamspeak3
A pomáháte si jak nejvíc to jde tak tu být tebou držím víte co

-
LimonadaCZ - Amatér
Sa nečuduj že jak sa ktebe spravaju všetci ked tam beháš s ranarkom a zapnute fpska a ktovie čo ešte..
-
sbrnv4 - Pokročilý
btw pošli aj beltonov chat 

-
sbrnv4 - Pokročilý
Ty tu nemáš vůbec co psát 

-
LimonadaCZ - Amatér
Zdravím,
1.) Flopyn je admin, takže osoba, která prošla pohovorem a svěřili jsme mu práva. On ví, co a jak má na serveru dělat a tím pádem pokud mu budete stále vypisovat a poučovat ho, budeme to brát jako provokaci admina a bude zle. Pokud si jste jistí, že admin nic nedělá, točte demo a ihned posílejte stížnost a neotravujte ho na serveru kecama, že něco nedělá.
2.) Vrozená vada, to je smutné, nicméně je třeba se naučit se na to povznést. Pokud se bude s hráčem dohadovat, on tě bude provokovat i nadále, lehce řečeno mu do toho nabíháš. Pokud ti někdo napíše, že nevyslovíš nějaké slovo, není to automaticky na kick, ani ban.
3.) Pokud jdeš na cigaretu, záchod apod., pak máš jít do spectu nebo odejít ze hry a poté se znovu napojit.
Podle toho, co jste sem dodali a napsali, admin postupovat správně. Stížnost zamítám.
1.) Flopyn je admin, takže osoba, která prošla pohovorem a svěřili jsme mu práva. On ví, co a jak má na serveru dělat a tím pádem pokud mu budete stále vypisovat a poučovat ho, budeme to brát jako provokaci admina a bude zle. Pokud si jste jistí, že admin nic nedělá, točte demo a ihned posílejte stížnost a neotravujte ho na serveru kecama, že něco nedělá.
2.) Vrozená vada, to je smutné, nicméně je třeba se naučit se na to povznést. Pokud se bude s hráčem dohadovat, on tě bude provokovat i nadále, lehce řečeno mu do toho nabíháš. Pokud ti někdo napíše, že nevyslovíš nějaké slovo, není to automaticky na kick, ani ban.
3.) Pokud jdeš na cigaretu, záchod apod., pak máš jít do spectu nebo odejít ze hry a poté se znovu napojit.
Podle toho, co jste sem dodali a napsali, admin postupovat správně. Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Flopyn/Bassebuilder #1
Koukl si správně za ty screeny ze? Postupoval správně vy už ani nevíte jak mu pomoct dělá samé chyby
-
LimonadaCZ - Amatér
https://ctrlv.cz/RyGL
připojil jsem na server teraz a hned kardiceq začal psát a flopyn stale stim nic nedělal fakt to je v pohodě?
připojil jsem na server teraz a hned kardiceq začal psát a flopyn stale stim nic nedělal fakt to je v pohodě?
-
LimonadaCZ - Amatér
Zdravím,
posíláš screeny, dívám se na ně, nic tak strašného tam nevidím, co by se mělo řešit nějakým postihem. Nikdo nikoho nechrání, ale pokud založíš stížnost, neznamená to automaticky, že máš pravdu a admina potrestáme.
posíláš screeny, dívám se na ně, nic tak strašného tam nevidím, co by se mělo řešit nějakým postihem. Nikdo nikoho nechrání, ale pokud založíš stížnost, neznamená to automaticky, že máš pravdu a admina potrestáme.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Hráč KardiceQ se na základě svého hlstats bude muset na pár dní obejít bez psaní do chatu.
V případě, že hráči budou na serveru opakovaně provokovat jiného hráče, admin nemůže takovému chování přihlížet. Potom je ten admin zbytečný. Je zcestný omlouvat to tím, že chce aby tam někdo hrál. Hrát může i s mute banem.
Nikoho nezajímá že jdeš kouřit, nebo se převlíknout do pyžámka a vyčistit si zoubky. Pokud odcházíš a neodpojíš se, můžeš být potrestán dle pravidel.
Vyřešeno.
V případě, že hráči budou na serveru opakovaně provokovat jiného hráče, admin nemůže takovému chování přihlížet. Potom je ten admin zbytečný. Je zcestný omlouvat to tím, že chce aby tam někdo hrál. Hrát může i s mute banem.
Nikoho nezajímá že jdeš kouřit, nebo se převlíknout do pyžámka a vyčistit si zoubky. Pokud odcházíš a neodpojíš se, můžeš být potrestán dle pravidel.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Len dodám, že s adminom som si pohovoril na TSku a k niektorým situáciám na serveri bude teraz pristupovať o niečo inak 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1