• Stránka 1 z 1
FlushEntityRefused
Ahoj,
Mám takový menší problém. Při hraní se mi hra sekne a po pár sekundách zase naskočí. Něco jako když je " Warning conection problem " Akorát, že je tam napsáno FlushEntityRefused , nebo tak nějak
Nevíte někdo co s tím? Je to na hlavu, když hrajete furien, a vidíte furiena chcete ho zabít, ono se to kousne a po odmražení jste mrtvý
Díky za každou radu.
Mám takový menší problém. Při hraní se mi hra sekne a po pár sekundách zase naskočí. Něco jako když je " Warning conection problem " Akorát, že je tam napsáno FlushEntityRefused , nebo tak nějak

Nevíte někdo co s tím? Je to na hlavu, když hrajete furien, a vidíte furiena chcete ho zabít, ono se to kousne a po odmražení jste mrtvý

Díky za každou radu.
-
ImrisMan - Kolemjdoucí
FlushEntityRefused
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FlushEntityRefused
Ahoj tento prípad to je problém s paketmi číže internetom počkať aspoň deň a na druhy deň skúsiť si zahrať nejak ráno o 10:00 pokiaľ by to robilo tak skúsiť preinštalovať cs a pokiaľ by ani to nepomohlo na tak na steame zmeniť oblasť pre sťahovanie a tam treba dať Germany-Frankfurt a pák by to malo všetko isť :-]
-
FizzE - Amatér
FizzE ale také záleží na tom, jestli má NS nebo STEAM. Pokud má NS tak těžko změní stahovaní na Steamu
Ale jak psal FizzE, je možné že je to serverem
Pokud to bude delší dobu přetrvávat, buď přeinstaluj CS a pokud to nepomůže, nejspíš bude problém s připojením 

ADMIN War3FT+SaveXP #1

-
BlackMaster - Zkušený
Nj ja som to dal pre istotu kebyže to začne aj na steame robiť :]
-
FizzE - Amatér
• Stránka 1 z 1