I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]ForT BB neznalost pravidel

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 13:57

nick: ForT
steamID: #11 "ForT." 384 STEAM_0:1:533051228 72 40:38 9 0 https://ctrlv.cz/dVw7
Demo: https://easyupload.io/jcn2hx

můj nick :#12 "[DOZOR PRAVIDEL] f0cus Thommy" 394 STEAM_0:1:156018902 0 00:04 8 0

Vyčasovaní: 47:40:00

Popis situace: Snažím plnit účel modu (vniknout hráči do base a zabit ho), na demu je jasně vidět jak admin ForT nezná účel modu a zneuživa (GRAB) pro prospěch svého kamaráda. Koupil jsem si štít, chtěl jsem vniknout hráči geecko do base což na demu je vidět že se opravdu snažím, dokonce se mi to i několikrat za to kolo povedlo, povedlo se mi ho i několikrat hitnout. Admin ForT mě začal grabovat, protože si asi myslí že mod spočívá v tom že se máš nechávat zabíjet jako zombie. Jelikož nemám tak dobré staty, tak jsem nucen zakoupit štít a zkusit to se štítem, bohužel ForT asi neví že hardy se stavějí kvůli tomu ať se tam hráči blbě leze, tak nechápu proč mě grabuje a když ho varuji ať to nedělá, tak mě ještě píše nesmysly. Neblokoval jsem jeho base, kdybych chtěl jeho base bloknout tak se tam nesnažím vniknout. Rovnou bych se postavil před jeho base se štítem a bylo by to mnohem efektivnější.
Poprosím ať je admin ForT důkladně proškolený ohledně pravidel/účelu tohoto modu. Děkují hezký zbytek dne!

Poprosím aby se nekompetentní osoby pod mojí stížnost nevyjadřovali, jen v případě že mají nějaký důkaz v podobě screenu/dema který vyvrací mé demo.
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

[Z]ForT BB neznalost pravidel

od Rumcajz » 05 dub 2023, 13:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ForT BB neznalost pravidel

Příspěvekod fort » 05 dub 2023, 14:03 VIP

Nezájem, nikoho nezaujímaš, robíš zo seba šaška, kazdý ťa aj tak berie, čo je dosť smutné :D

Len toľko, blokoval si Geckovi base, graboval som ťa kvoli tomu. Nabudúce dostaneš k tomu grabu aj RB. Odchod
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
fort
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod McEcKo » 05 dub 2023, 14:04

Možná vyzkoušej jestli jsi vůbec schopný vlézt do toho hardu, aniž by jsi blokovla tucet dalších hráčů kteří si chtějí plnit své povinnosti, zahazoval tě právem protože kolem tebe bylo dalších 6 zombie kteří tam chtěli vlézt a ty jsi to dvě minuty blokoval :) Nemáš si tudíž na co stěžovat, můžeš být rád že nemáš ban za opakované blokování kempy, jelikož tohle děláš každou mapu, každé kolo u mě :)
Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou :)))^^
Obrázek
McEcKo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 14:08

šaška? WTF můžeš se uklidnit a přestat být dotčený, já nikoho neblokoval. To že natáčím porušovaní pravidel na BB ze mě dělá šaška? Uvědom si že jsi admin a takto by ses chovat neměl. Já tě upozorňoval ať mě negrabuješ, neblokoval jsem jeho base, snažil jsem se tam dostat, na demu je vidět že jsem se tam parkat i dostal. Já za to nemohů že má dobrý hard a těžko se do něj leze tak mi to bohužel trvá se tam dosta. To neznamená že mu blokují base. Já se ho snažil zabit, má zvolit jiný typ base, má povinnost není chodit před jeho base, čupnout si tam a nechat se zabít ať má body. Trošku se vzpamatuj a přestaň mi říkat že jsem šašek.
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 14:11

Geecko, na demu je vidět že se aktivně snažím do tvého base dostat, bohužel zkusit bez štítu to nemohu páč máš velky damage, tak jsem zvolil variantu že vezmu štít. Když se k tobě dostanu do base tak se tam stejně nikdo nesnažil dostat aby tě zabil. To že tvojí kamarádičkové ti chodí před base čupnout a nechavají se zabíjet mě nezajímá, já plnil účel modu. Na co tam potom ten šít ke koupí je ? A to že stavíš hard není můj problém, ale tvůj pak se nediv že se ti tam zombíkům leze hůř.
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod fort » 05 dub 2023, 14:46 VIP

:D Škoda slov, len toľko na tvoju osobu.
Steam : https://steamcommunity.com/id/forterino/
Email : [email protected]
Nick v hre : ForT.
Steam ID: STEAM_0:1:533051228
fort
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 15:09

zde dodávam demo, že když jiný hráč (fortuv kamarád) Leze se štítem do hardu delší dobu tak ho negrabne, a když se ho zeptám proč tedy negrabl i jeho, tak na to odpoví tak že mě začné urážet
Demo:https://easyupload.io/k1fl1t
Vyčasovaní: 64:25:00
Popis: Hráč gecko plní účel hry, snaží se dostat do hardu se štítem což je v pořádku, ForT to neřeší tak že by ho grabl jako mě i když je za hráčem se štítem řada zombie.

Z tohoto chování admina můžeme vyvodit jedině to, že nadržuje svému kamarádovi, a zneužívá práva konkrétně grab pro účel toho aby jeho kamarádovi chodilo co nejvíce zombie umírat a on měl z toho pochopitelně co největší zisk bodů.

V demu můžete vidět i chování admina, když se ho zeptám proč tak samo nepostupoval i u tohoto hráče tak jako u mě, bylo mi odpovězeno: On narozdil od tebe aspoň umí lozit do hardu.
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod McEcKo » 05 dub 2023, 15:14

Tobě trvalo celé 2 minuty se dostat dovnitř, já se tam dostal za 10s :) Vidíš ten rozdíl puso?
Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou :)))^^
Obrázek
McEcKo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BoreczeTmy » 05 dub 2023, 15:18

Podívej se na demo, potom nebudeš psát aspoň kraviny. Na demu je jasně vidět že jsem se do te base dostal několikrát za to kolo:) A nespamuj tady prosím tě, dík.
BoreczeTmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Twixx » 09 dub 2023, 01:37

Ahoj, áno snažil si sa vôjsť do kempy, ale keď ti trvá niekde vôjsť tak dlho s tým, že to CT nemôže nikoho iného strieľať a ostatní ZM sa nemôžu snažiť zabiť to dané CT ale čakať na teba. Admin, aby urobil hru trochu plynulejšou, ťa grabol, nevidím na tom nič zlé.

Zamietnuté
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy