• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyriešené] fps/cs 1.6
Zdravim, mam taky vacsi problem
w10
steam
ntb
Takze vcera som po par dnoch zapol cs 1.6 a ked som dal fps_max 300 a fps_override 1, fpska ostali locknute na 120. (v hre aj 45)
Podotykam ze este pred par dnami som na tom istom pc mal 250 fps..
Skusali sme aj zmenit nastavenie grafiky, configy a nastavenia ale fps nesli nad 100 fps.
Vobec netusim v com je problem..
Diky predom
w10
steam
ntb
Takze vcera som po par dnoch zapol cs 1.6 a ked som dal fps_max 300 a fps_override 1, fpska ostali locknute na 120. (v hre aj 45)
Podotykam ze este pred par dnami som na tom istom pc mal 250 fps..
Skusali sme aj zmenit nastavenie grafiky, configy a nastavenia ale fps nesli nad 100 fps.
Vobec netusim v com je problem..
Diky predom
-
dablokin - Pokročilý
[vyriešené] fps/cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fps/cs 1.6
Jednoducho zo dna na den sa fpska lockli na 120 fps
-
dablokin - Pokročilý
Dokonca som reinstaloval aj cely windows, ale stale je 120 fps lock
-
dablokin - Pokročilý
Fps celkem rozumím takže ti tu něco napíši pokud to bude nedostačující napis mi SZ co přesněji nebo počkej a nazor zkušenějších
1) určitě mít Vertikální Synchronizaci vyplou (ona se může sama aji vypnout po dlouhé ne aktivitě ) --levé tlačítko ---NVIDIA ---- spravovat 3D---- vertikální synchronizace---off
2) zkusit reinstal
3)oddělat velice zběsilé skiny ci máš některé tahají dole fps celkem dost
Snad pomohlo pokud ne hore to je..
Jejda
1) určitě mít Vertikální Synchronizaci vyplou (ona se může sama aji vypnout po dlouhé ne aktivitě ) --levé tlačítko ---NVIDIA ---- spravovat 3D---- vertikální synchronizace---off
2) zkusit reinstal
3)oddělat velice zběsilé skiny ci máš některé tahají dole fps celkem dost
Snad pomohlo pokud ne hore to je..
Jejda
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Bohuzial ani jedna vec nepomohla, totiz reinstal som robil aku prvu vec uz predtym, vypnutie tej vertikalnej synchronizacie tiez a skin mam iba 1 na knife.. Totiz mne to zo dna na den locklo na 120 fps a vobec nemam tusenie preco
-
dablokin - Pokročilý
Aj mne to locklo a doteraz som s tým nič nespravil
-
RONG - Kolemjdoucí
No keby som mal aspon tych 120 fps stale, lenze tym ze mi to locklo tak mam niekedy aj 45 a vtedy tak 200
-
dablokin - Pokročilý
Koukni do 3D nastavení, a zkus upravit vyhlazování a filtrování.
Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Travian Team jako Multihunter a Super Moderátor.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
-
merlouska - Zkušený
Vypol som aj vyhladzovanie aj to filtrovanie, ale podla mna na 99% nebude chyba v nastaveniach.. Proste zo dna na den to locklo, nastavenia som mal skoro 2 roky tie iste...
-
dablokin - Pokročilý
Tak niečo sa muselo zmeniť. Buď ovládače alebo hra samotná. V ovládačoch máš globálne nastavenia a nastavenia len pre hru samotnú. Tie pre hru samotnú skús vymazať a používaj len tie globálne. Taktiež skontroluj na ktorej grafickej karte daná hra beží (cpu/dedikovaná).
Ak nič z toho nepomôže skús obnoviť PC do dňa kedy to ešte fungovalo.
Ak nič z toho nepomôže skús obnoviť PC do dňa kedy to ešte fungovalo.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Mam taky pocit ze sa to moze locknut... Iked viem ze to nebude nic s hrou, dal som vsetko na low, dal som vysokovykonny procesor, vsetko co by mohlo ovplyvnit fps som vypol ale stale tam je ten 120 fps lock. Reinstal som robil uz pred par dnami hned ako prvy.. takze aj tak diky za pomoc
-
dablokin - Pokročilý
Tak ako myslíš. Ešte by si mohol skúsiť nainštalovať všetky ovládače čo sú na stránke výrobcu tvojho ntb. Neviem odkiaľ si posťahoval tie čo si tam dal.
-
zima - Mistr Yoda
Ja som ziadne ovladace nestahoval, mam tie co tu uz boli, ale niesom si isty ci to bude ovladacmi, skor nie... Z nicoho nic sa to stalo
-
dablokin - Pokročilý
Písal si že si pre-inštaloval Windows. Preto by bolo dobré aj nainštalovať/aktualizovať ovládače. Tie je najlepšie stiahnuť na stránke výrobcu ntb a nainštalovať, tak ako som písal.
Taktiež v počítačoch sú dnes dve grafické karty (väčšinou). (Keď sem dodáš presné informácie o tvojom ntb tak ti to budem vedieť povedať presne.) Aj preto som písal nech skontroluješ na ktorej grafickej karte daná hra beží (cpu/dedikovaná).
Taktiež v počítačoch sú dnes dve grafické karty (väčšinou). (Keď sem dodáš presné informácie o tvojom ntb tak ti to budem vedieť povedať presne.) Aj preto som písal nech skontroluješ na ktorej grafickej karte daná hra beží (cpu/dedikovaná).
-
zima - Mistr Yoda
Takto
Mne sa to z nicoho nic locklo, potom som preinstaloval windows a aj tak mam ten lock. Takze vlastne ja to mam aj po reinstale.
i3-4030U 1.90GHz
4gb ram
64 bit w
w10
nvidia geforce 820m

i3-4030U 1.90GHz
4gb ram
64 bit w
w10
nvidia geforce 820m
-
dablokin - Pokročilý