• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] FPS. CSKO
Ahoj mám takový problém... mám new PC fakt dobrý výkonný ale stále mi přetrvává problém s FPS . někde mám až 500 FPS jen někde. né všude někde mito klesne třeba až na 150 z 500 FPS...
Sestava
procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16 GHZ 3.17 GHZ ( sice ukazuje 2 jádro ale mám 4)
Paměť ram 4 GB
OS WIN7 Ultimate 32 BIt
Grafika Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset
Typ čipu Intel(R) 4 series express Chipset Family
Typ Dac Internal
Celková paměť 1579 MB
DirectX 11
Místni disk C:/ 250 GB volno 175 GB
PS: používám i FPS booster (CFG) + cfg na FPS od beatse ale moc nepomáhá.. x(
mám i ty příkazy jako fps_max fps_override atd i na grafiku ve hře.. ale stále nic..
Sestava
procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16 GHZ 3.17 GHZ ( sice ukazuje 2 jádro ale mám 4)
Paměť ram 4 GB
OS WIN7 Ultimate 32 BIt
Grafika Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset
Typ čipu Intel(R) 4 series express Chipset Family
Typ Dac Internal
Celková paměť 1579 MB
DirectX 11
Místni disk C:/ 250 GB volno 175 GB
PS: používám i FPS booster (CFG) + cfg na FPS od beatse ale moc nepomáhá.. x(
mám i ty příkazy jako fps_max fps_override atd i na grafiku ve hře.. ale stále nic..
EVIPFurien 4
EVIPCOD:MW 2
chceš z něčím pomoct ? napiš mi a rád ti zkusím pomoct.

- FurienVIPclen
- Pokročilý
[vyřešeno] FPS. CSKO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS. CSKO
To je nový PC ? Základní GPU nevím jak na tom můžeš mít 500 FPS (to bude asi tím cfg), když jsi si koupil nový PC tak nechápu proč jen 4 GB RAM a 32 bitový systém+základní grafika. A to, že ti to padá z 500 na 150 FPS se dá přežít ne ? Já mám 100,5 FPS (nepoužívám fps_override 1 a fps_max xxx) a stačí mi to. Nikdy mi to nedroplo.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
Zdar, asi tě zklamu, ale tohle opravdu není nová sestava. Fps ti dropují různě, protože každá část mapy je jinak náročná na vykreslování. Více možností už asi nemáš, než to co vše používáš. Ještě povypínej nepotřebné programy a to je tak všechno, co můžeš ještě dělat.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Zdar, asi tě zklamu, ale tohle opravdu není nová sestava. Fps ti dropují různě, protože každá část mapy je jinak náročná na vykreslování. Více možností už asi nemáš, než to co vše používáš. Ještě povypínej nepotřebné programy a to je tak všechno, co můžeš ještě dělat.
A nebo si koupit nějakou pořádnou grafiku ne základní, která je na CPU pokud se nemýlím.

-
Re: [řešíme] FPS. CSKO
Skús si nastaviť iné appky aby sa ti nezapínali pri spúšťaní počítača.
Don't say anything, just Admire Me.
JailBreak #4 [VIP] AdmireMe
JailBreak #4 [VIP] AdmireMe
-
AdmireMe - Amatér
když an tomhle pc rozjedu hry jako gta 4 + gta5 tak by csko nemělo dropovat FPS snad né ? tento počítač není zas šaptný je dobrý ale prostě sem ho koupil a nejspíš potřebuju ponastavit grafiku ale spět ke hře
ve hře když nepoužiju žádný CFG a aní příkazy tak mám stabilní všude 100 FPS a když dám například fps_override 1 a fps_max 499
tak ty FPS ve hře mám jen že na některých místech to padne ty FPS ale když například přídu zase na stejné místo kde sme byl tak mi to už jede na 350 FPS natom kde sem měl 150 FPS.
ve hře když nepoužiju žádný CFG a aní příkazy tak mám stabilní všude 100 FPS a když dám například fps_override 1 a fps_max 499
tak ty FPS ve hře mám jen že na některých místech to padne ty FPS ale když například přídu zase na stejné místo kde sme byl tak mi to už jede na 350 FPS natom kde sem měl 150 FPS.
EVIPFurien 4

- FurienVIPclen
- Pokročilý
FurienVIPclen píše:když an tomhle pc rozjedu hry jako gta 4 + gta5 tak by csko nemělo dropovat FPS snad né ? tento počítač není zas šaptný je dobrý ale prostě sem ho koupil a nejspíš potřebuju ponastavit grafiku ale spět ke hře
GTA 4 rozjede skoro každý, ale nevím jak můžeš rozjet GTA 5, když ještě nevyšla..Sice jsou HW nároky/požadavky, ale to nic nemůžeš ještě vědet

-
FurienVIPclen píše:když an tomhle pc rozjedu hry jako gta 4 + gta5 tak by csko nemělo dropovat FPS snad né ? tento počítač není zas šaptný je dobrý ale prostě sem ho koupil a nejspíš potřebuju ponastavit grafiku ale spět ke hře
To bude asi tím, že už to máš pak uloženo někde v paměti toho PC a nemusí se všechno načítat znova. Nastevením cska už větší výkon nevytáhneš.
Můžeš ještě zkusit tyto příkazy, ale nejspíš je v tom cfg mít budeš.
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
ty příkazy tam mám..
EVIPFurien 4

- FurienVIPclen
- Pokročilý
Někdy je problém s FPSkami zapříčiněn přepínáním grafiky. CSko je stará hra, nemá vysoké požadavky, ale musíš si to nastavit sám. U počítačů/notebooků s dvěma grafickými kartami je ve většině případů CSko nastaveno na tu integrovanou - méně výkonnější. Pokud je to i tvůj případ, zkus kontaktovat nějakého PC supporta jak nastavit primární používání té externí grafiky alespoň pro CS nebo pro všechny aplikace. Pokud tu druhou GK máš od Nvidie, stačí se podívat do sekce Tutoriálů - Nastavení GK NVIDIA výkon a udělat to podle tohoto návodu. Určitě funguje, musím to používat také a dosud jsem s tím neměl žádný problém...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
no píšemito že mám 2 grafické karty jednu základní a jednu herní ale nvidie to asi není :/
EVIPFurien 4

- FurienVIPclen
- Pokročilý
S3L3BRYT4K píše:To je nový PC ? Základní GPU nevím jak na tom můžeš mít 500 FPS (to bude asi tím cfg), když jsi si koupil nový PC tak nechápu proč jen 4 GB RAM a 32 bitový systém+základní grafika. A to, že ti to padá z 500 na 150 FPS se dá přežít ne ? Já mám 100,5 FPS (nepoužívám fps_override 1 a fps_max xxx) a stačí mi to. Nikdy mi to nedroplo.
a ked použijes fps_override 1 možeš mat az 500 tuším ......
takže nabuduce ked nemas napisat normalnu vec tak sem nepis lebo budes vyrieseny
-
johnybr - Profesionál
Re: [vyřešeno] FPS. CSKO
Zkus tedy kontaktovat PC supporta, jestli ti to jede přes správnou grafiku. Pokud ano, tak více řešení už není. Prostě ti to stále musí renderovat a vždy to takhle bude skákat, když nebudeš mít nějakou nadupanou grafiku..
lock
lock
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1