• Stránka 1 z 1
[Neaktivní]FPS drop
Zdravíčko, potřeboval bych poradit ohledně FPS... minulý týden jsem ještě normálně hrával 120-200fps, teď po poslední aktualizaci z 9.6. mi hra běží na sprostých 30-50fps, neví někdo co s tím.. není nějaká chyba od poslední aktualizace CSka, nedělá to problémy u Nvidie?..
Aby se to dalo urychlit, tak teploty komponentů jsou v pořádku při hraní 60cca, chladící podložku na NTB mám, všelijaké příkazy jsem zkoušel, nastavení grafiky ve hře FPS jsou stejné jak na max tak na low..., ověření integrity, reinstal, nastavení nvidia dát přednost výkonu a tak dále... a já nevím co ještě. Děkuju za jakoukoli jinou radu
Aby se to dalo urychlit, tak teploty komponentů jsou v pořádku při hraní 60cca, chladící podložku na NTB mám, všelijaké příkazy jsem zkoušel, nastavení grafiky ve hře FPS jsou stejné jak na max tak na low..., ověření integrity, reinstal, nastavení nvidia dát přednost výkonu a tak dále... a já nevím co ještě. Děkuju za jakoukoli jinou radu

Kdo spěchá, pije čaj vidličkou.
-
jesuschrist - Amatér
[Neaktivní]FPS drop
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS drop
Zdravím, mám též Nvidiu a jede mi to v pohodě, jinak máš Notebook nebo máš stolní pc, protože u NTB je možné a dá se to jednoduše vyřešit. prosím, aby jsi zde odepsal 

-
Javi - Spamerův sluha
Mám notebook, jsem zvědavý co mi tedy poradíš, když je to teda jednoduché 

-
jesuschrist - Amatér
V Options vypni: Laptop power savings a v Advanced vypni Anti-Aliasing a Vertical sync. Napiš do konzole fps_max 0
Pokuď ti to nemůže napiš mi na tsku pod nickem Javier
Pokuď ti to nemůže napiš mi na tsku pod nickem Javier
-
Javi - Spamerův sluha
Tohle mám od základu nastavené, na TSku jsem kdyby náhodou, ale tebe nevidím.. ale zatím díky za snahu 

-
jesuschrist - Amatér
Updatem to nebude. Nenašel jsem nic, co by mělo způsobovat low FPS. Jestli chceš, tak si to taky pročti..
- Kód: Vybrat vše
[b]Release Notes for 6/9/2016[/b]
[MISC]
– Replaced the penalty for the suicide or disconnection of a player. Instead of the elimination of round-end income, a living enemy player now receives compensation equal to the missed kill reward opportunity.
– On Valve official servers, the current map will be excluded from the vote options at the end of a match.
– Modified behavior of mp_endmatch_votenextmap_keepcurrent (default 1). When set to 0, the current map will be excluded from the end of match map vote panel.
– Full player hitboxes are now used by “cl_weapon_debug_show_accuracy 2” so that the circle appears closer to the target in 3D space.
– Fixed coin journal not being accessible from inventory UI.
[OSX/Linux]
– Made it so “Fullscreen” sets an exclusive fullscreen mode and “Windowed Fullscreen” sets a non-exclusive fullscreen mode. Exclusive fullscreen mode allows for potentially higher performance while making switching back to the desktop slower.
[SPECTATING]
– Added the concommand spec_player_by_accountid that switches observer target to the player with SteamID64 passed as argument.
– Added the convar spec_lock_to_accountid which, when set, will lock the observer target to the specified SteamID64 player. The lock can be set regardless of whether or not the player is currently connected.
[MAPS]
Cbble:
-Added stairs up to B site platform, giving CTs additional options for defending the site
-Updated trees with more accurate collision model
-Fixed rendering error on wall hole model used near bombsite A
-Fixed various bugs (Thanks csgobugtracker.com contributors!)
-Improved visibility from underpass to A site
Mirage:
-Fixed pixelwalk in CT spawn
-Fixed some small seethrough gaps in bombsite A
-Fixed small seethrough gap from Short to Mid
-Fixed grenadecollision on van in bombsite B
-Van now plays proper surface sounds when walking on it
-Stairs in palace and B apartments will now play correct surface sounds
-Fixed potential rendering error on wall hole model used in CT sniper position
-Fixed various bugs (Thanks csgobugtracker.com contributors!)
Cache:
-Minor bug fixes
Nuke:
– Added ladder to bombsite B target
– Top of bombsite B target now opaque
– Added short crate stack to CT outside
– Misc clip fixes
– Improved vcollide on plastic bins
– Fixed spot at CT spawn where weapons could be lost
Collision model update:
-Added more accurate collision model for bombsite models used in Mirage, Inferno, Cache.
-Added more accurate collision model for barrels used in Overpass B site.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Ano, tohle jsme už řešili na tsku, kvůli updatu to nebude, nejspíš jenom náhoda, zatím se nějaké řešení nenašlo + je hráč pryč (aspoň mi to psal).
-
Javi - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1