• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] FPS dropy
Zdravíčko,
potřeboval bych poradit s dropama fps na cs 1.6. Normálně mám FPS nastavené na 100 a často se drží, ale někdy padne na 60 a níž... někdy na pár vteřin, někdy i déle. Nevím kde je problém, zkoušel jsem příkazy, které jsem tady někde našel a i tak je to pořád stejné. Když jsem díval, tak jsem žádné procesy na pozadí nenašel.
Mám win 10.
Cokoliv budete potřebovat vědět se zeptejte, budu rád za každou užitečnou radu.
Díkes.
potřeboval bych poradit s dropama fps na cs 1.6. Normálně mám FPS nastavené na 100 a často se drží, ale někdy padne na 60 a níž... někdy na pár vteřin, někdy i déle. Nevím kde je problém, zkoušel jsem příkazy, které jsem tady někde našel a i tak je to pořád stejné. Když jsem díval, tak jsem žádné procesy na pozadí nenašel.
Mám win 10.
Cokoliv budete potřebovat vědět se zeptejte, budu rád za každou užitečnou radu.

-
Abee - Drbna
[Vyřešeno] FPS dropy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS dropy
Zkus pri tom dropu nakouknout do spravce uloh. Nejspis ti nestiha nejaka z komponent, otazkou je, ktera.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
No díval jsem se a nikdy tam nic moc nebylo... občas nestihal procesor, ale to se začaly stahovat aktualizace win... ale teď poslední dobou procesor jede i při dropu tak na 40 procent max, gpu jede na 8 procent cca a ramka má hodně rezervu. Tak nevím :/
-
Abee - Drbna
Ahoj pošlu ti zde video návod jak fixnout FPS není v ČJ ale stačí když se budeš dívat od minuty: 1:30 do 2:30 a mohl by ti pomoci tento návod - Návod Zde
návod v Čj:
1) otevřeš CS 1.6
2) půjdeš na plochu
3) otevřeš Správce úloh
4) v horní liště dáš Podrobnosti
5) najdeš si název programu hl.exe
6) levým tlačítkem na soubor klikneš a vybereš Nastavení priority a tam dáš Realný čas vyskočí ti tabulka s potvrzením tak klikneš na Změnit prioritu
7) znovu klikneš levým tlačítkem myši na soubor hl.exe a vybereš Nastavení Spřažení vyskočí ti tabulka s CPU 0 , CPU 1 až CPU X a nastavíš to tak aby byly zafajfkované jen CPU 0 a CPU 1 potvrdíš stisknutím tlačítka OK a můžeš zavřít
8) půjdeš dohry a vyzkoušíš to a pak nám dáš vědět
Vysvětlivka:
CPU = Procesor (překlad)
CPU X = Procesor X (X = nahrazuje číslo procosoru která se liší podle počtu jader procesoru)
návod v Čj:
1) otevřeš CS 1.6
2) půjdeš na plochu
3) otevřeš Správce úloh
4) v horní liště dáš Podrobnosti
5) najdeš si název programu hl.exe
6) levým tlačítkem na soubor klikneš a vybereš Nastavení priority a tam dáš Realný čas vyskočí ti tabulka s potvrzením tak klikneš na Změnit prioritu
7) znovu klikneš levým tlačítkem myši na soubor hl.exe a vybereš Nastavení Spřažení vyskočí ti tabulka s CPU 0 , CPU 1 až CPU X a nastavíš to tak aby byly zafajfkované jen CPU 0 a CPU 1 potvrdíš stisknutím tlačítka OK a můžeš zavřít
8) půjdeš dohry a vyzkoušíš to a pak nám dáš vědět
Vysvětlivka:
CPU = Procesor (překlad)
CPU X = Procesor X (X = nahrazuje číslo procosoru která se liší podle počtu jader procesoru)
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
Vypadá, že to nastavení priority pomohlo. To budu ale muset nastavovat při každém zapnutí cska? Vypnul jsem ho, zase zapnul a priorita byla zase na Normal. Dík.
-
Abee - Drbna
Muzes zkusit do moznosti spusteni dat -low
Pokud to nezabere, stahni si tohle a hru spoustej pres to. Jestli se ti nelibi ta ikona, soubor presun nekam do pryc, vytvor zastupce, toho si dej na Plochu, klikni na nej pravym > vlastnosti > zmenit ikonu a pouzivej toho zastupce.
Soubor obsahuje nasledujici kod:
Pokud to nezabere, stahni si tohle a hru spoustej pres to. Jestli se ti nelibi ta ikona, soubor presun nekam do pryc, vytvor zastupce, toho si dej na Plochu, klikni na nej pravym > vlastnosti > zmenit ikonu a pouzivej toho zastupce.
Soubor obsahuje nasledujici kod:
- Kód: Vybrat vše
start steam://rungameid/10
timeout 30
wmic process where name="hl.exe" CALL setpriority "idle"

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zkoušel jsem všelijak snižovat nastavení, ale ono jde o to, že hra před updatem windowsu jela na normální detaily na těch 100 FPS v pohodě... až teď prostě začaly FPS dropovat, celkově jsou dost nízké a nevím čím to je. Ve správci úloh nic neběží a tak jsem z toho trošku na prášky...
Ze zoufalství jsem přeinstaloval noťas do továrního nastavení zpět na Win 8, s kterým jsem ho cca 3 roky zpět kupoval. A problém to trochu vyřešilo ale pořád nic moc.
Ze zoufalství jsem přeinstaloval noťas do továrního nastavení zpět na Win 8, s kterým jsem ho cca 3 roky zpět kupoval. A problém to trochu vyřešilo ale pořád nic moc.
-
Abee - Drbna
Netuším čím to bylo způsobené, ale vypadá, že už je to vyřešeno. FPS už tak nepadají. Díky moc za rady. 

-
Abee - Drbna
• Stránka 1 z 1