• Stránka 1 z 1
FPS/Myš
Ahojte.Když pohnu myškou tak mi ve všech hrách klesají hodně FPS.Na GS webu jsem si vyhledal řešení,které fungovalo.Pořád jsem ho používal.Ale teď mi to dělá zase.Nemohu to opravit protože ve správci úloh nemám stij.exe.Prosím o radu.
S pozdravem BooMDanny
S pozdravem BooMDanny
,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
Re: FPS/Myš
Už jsem to vyřešil
.Prosím,aby tohle někdo napsal výš,aby si hráči kteří s tímto mají problém,což je jich hodně,poradili.
Máte problém s tím když pohnete myší tak vám rapidně klesají ve všech hrách FPS.
Návod zde : [Před 5 minutkama jsem to dělal a pomohlo]
Běžte do nabídky START
Ovládací panely
Přidat nebo odebrat program
Tam si najděte program IB updater service [Prý to má být vir,který každý virusový scan nevyhledá]
Ihned ho odinstalujte,bude to chtít po vás,aby jste opsali text co tam bude napsaný [RANDOM TEXT]
Potom si zapněte libovolnou hru dle výběru a jen si vychutnávejte zážitky z nelagovací hry.
S pozdravem BooMDanny

Máte problém s tím když pohnete myší tak vám rapidně klesají ve všech hrách FPS.
Návod zde : [Před 5 minutkama jsem to dělal a pomohlo]
Běžte do nabídky START

S pozdravem BooMDanny
,,Buď ráno budeš spát a snít o svých snech, a nebo vstaneš a začneš si je plnit"
-
danieldrtina - CS 1.6 Admin
Re: FPS/Myš
Elwyn píše:Odinštaluj súbor IB updater.exe. Jednoducho cez Tento počítač a Odinštalovať alebo zmeniť programy (niečo v tom zmysle).
Vedlajší topic. Načo vytvárate takéto topicy ? Keď ten istý problém sa rieši vedľa ? Len si spravil to čo som vedel , že to vyrieši, to čo som tam napísal. Nevadí...
LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1