• Stránka 1 z 1
FPS Smoke
Steam
Win 7
Netuším
Screen hádám netřeba.
Takže: mám kdykoliv a kdekoliv stabilní FPS 95-100. Ovšem stačí jenom vidět smoke, třeba na fernu od kina když je až v peklu smoke, jde FPS okamžitě a rapidně dolu. 30-40. Jak do smoku vběhu jdu pod 10 a když mi tam nějakej přející protihráč hodí 2 najednou tak si můžu dát rovnou kill do konzole, protože mám FPS občas i 1
. Nějakej příkaz, rada?
A druhá žádost. Potřebuju bind na vypnutí VIP. Mělo by to napsat /aktivator do chatu a pak zmáčknout 1. Takže bind "x" "say /aktivator ;wait; 1"? ale takto mi to nejde...
Díky za pomoc
Win 7
Netuším
Screen hádám netřeba.
Takže: mám kdykoliv a kdekoliv stabilní FPS 95-100. Ovšem stačí jenom vidět smoke, třeba na fernu od kina když je až v peklu smoke, jde FPS okamžitě a rapidně dolu. 30-40. Jak do smoku vběhu jdu pod 10 a když mi tam nějakej přející protihráč hodí 2 najednou tak si můžu dát rovnou kill do konzole, protože mám FPS občas i 1

A druhá žádost. Potřebuju bind na vypnutí VIP. Mělo by to napsat /aktivator do chatu a pak zmáčknout 1. Takže bind "x" "say /aktivator ;wait; 1"? ale takto mi to nejde...
Díky za pomoc

Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
Re: FPS Smoke
bind "x" "say /aktivator;wait;slot1"
Skúš ale nie som si istý
Skúš ale nie som si istý
-
WARNING - Mistr
fastsprites "2"
Do konzole.
Do konzole.
-
Elwyn - Mistr Yoda
warningův příkaz otevře menu, ale nezmáčkne 1. Btw. když už to někdo bude dělat, dejte tam prosím, aby zmáčkl 1 a potom 2, ať se mi to menu i zavře
Elwynův příkaz vytáhl FPS na hodnotu kolem 50, když stojím ve smoku. S tim už nějak vyjdu, děkuju.

Elwynův příkaz vytáhl FPS na hodnotu kolem 50, když stojím ve smoku. S tim už nějak vyjdu, děkuju.
Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
Tuto je bind na dostatie sa k CT:
bind "o" "chooseteam;wait;wait;slot2;wait;wait;chooseteam;w
Zaručene funguje takže tam bude slot1 ale skús to takto:
bind "x" "say /aktivator;wait;wait"slot1;wait;wait;slot2"
Je to už aj s tou dvojkou na ukončenie menu, čiže ak by to zase nešlo tak skús bez toho:
bind "x" "say /aktivator;wait;wait;slot1"
bind "o" "chooseteam;wait;wait;slot2;wait;wait;chooseteam;w
Zaručene funguje takže tam bude slot1 ale skús to takto:
bind "x" "say /aktivator;wait;wait"slot1;wait;wait;slot2"
Je to už aj s tou dvojkou na ukončenie menu, čiže ak by to zase nešlo tak skús bez toho:
bind "x" "say /aktivator;wait;wait;slot1"
-
WARNING - Mistr
• Stránka 1 z 1