• Stránka 1 z 1
[V] fredy/unban
Zdravím vás, jak správně píšete na úvodní stránce že pokud jsi myslím že je můj ban neoprávněný, tak přesně toto jsi myslím. Ban mi udělil ( fandasliz ) . Děkuji za dúkazi a vaše přezkoumání.
- FR3DYKRUGR
- Kolemjdoucí
[V] fredy/unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fredy/unban
Nevím co si mám o tvé odpovědi myslet .Věřil jsem že lidi mají nějaké iq ale evidentně to musím psát jako pro málé děti.
fandasliz/survival/cheaty
fredy
Random těžím random ban. Já nevěděl že když Náhodou narazím na diamant, který jsi občas raději kupuji protože mě to nebaví těžit a náhodou jsem těžil protože jsem se k smrti nudil,TAK ZA TO DOSTANU BAN. Proto chci unban UNBAN BYCH PROSIL
A DŮKAZ !!!!!!!!!!!!! Děkuji
a je mi uplně jedno co vy jsi myslite že by co by kdyby chci vidět jak mě někdo spektoval neboli na mě koukal live a šlo vidět že jsem čuměl do země a doslova vyhlížel vaše DIAMANTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doufám že toto je pochopitelný text že chci ten unban DĚKUJI
fandasliz/survival/cheaty
fredy
Random těžím random ban. Já nevěděl že když Náhodou narazím na diamant, který jsi občas raději kupuji protože mě to nebaví těžit a náhodou jsem těžil protože jsem se k smrti nudil,TAK ZA TO DOSTANU BAN. Proto chci unban UNBAN BYCH PROSIL
A DŮKAZ !!!!!!!!!!!!! Děkuji
a je mi uplně jedno co vy jsi myslite že by co by kdyby chci vidět jak mě někdo spektoval neboli na mě koukal live a šlo vidět že jsem čuměl do země a doslova vyhlížel vaše DIAMANTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doufám že toto je pochopitelný text že chci ten unban DĚKUJI
- FR3DYKRUGR
- Kolemjdoucí
Ahoj, zabanoval jsem tě za x-ray, zde dodávám důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=W6ds1sQJSW8.
Těžil jsi pomocí x-raye a po těžení jsi po sobě téměř vše zastavěl, což ti ale nepomohlo. Video je sice trochu delší, ale místy je tam vidět, že tvoje cestičky směřují přímo k diamantům a k ostatním rudám, i když jsi o nich nemohl vědět.
Zde je ještě odkaz na banlist, který si nedodal: https://mc.gamesites.cz/ban/11218/detail.
Těžil jsi pomocí x-raye a po těžení jsi po sobě téměř vše zastavěl, což ti ale nepomohlo. Video je sice trochu delší, ale místy je tam vidět, že tvoje cestičky směřují přímo k diamantům a k ostatním rudám, i když jsi o nich nemohl vědět.
Zde je ještě odkaz na banlist, který si nedodal: https://mc.gamesites.cz/ban/11218/detail.
-
fandasliz - Minecraft HLSA
Pánové nevím co teda vidíte
celkem se směju ale o tom přece tahle hra je že nikdo neví co najde prostě kopeš a je logicke že když odkryješ např. redstone a uvidíš diamant nebo zlato či železo ,tak ho tam asi nenecháš že? Fakt se mi tohle vúbec nelíbí na videu jde jasně vidět že jsi zaujatý na diamant
a podle tohoto rozdáváš ban. Takže ten unban prosím, stále jsi za ním stojím nehodlám platit 200 za něco co dává smysl jen tobě. A pokud máš aplikaci skrze kterou se múžeš připojit do mého pc budu rád domluvíme se a múžeš mi projet celý komp i v historii múžeš se podívat že žádný váš nesmyslný xray nemám a nikdy jsem neměl.
Hraju to pro zábavu tak ji prosím nekažte vaší šikanou nebo nevím jak jinak to nazvat.

Hraju to pro zábavu tak ji prosím nekažte vaší šikanou nebo nevím jak jinak to nazvat.
- FR3DYKRUGR
- Kolemjdoucí
A ještě bych chtěl dodat k tvému udajnému zahlazování stop
přece za buildera jsou taky money proto jsem vše zadělával.
Ten unban co nejdříve prosím v pátek mám návštěvu na hlídání synovce a neteř a tuhle hru mají moc rádi.Ať jim mám co ukázat dík

Ten unban co nejdříve prosím v pátek mám návštěvu na hlídání synovce a neteř a tuhle hru mají moc rádi.Ať jim mám co ukázat dík
- FR3DYKRUGR
- Kolemjdoucí
Za buildera peníze nejsou..
Kopeš rovně a najednou bezdůvodně zahneš nebo začneš kopat pod sebe a najdeš dia a ne jenom dia, ale i jiné rudy. Náhoda se stane 1-2x, ne 15x za jednu těžící session.
Ban oprávněný, tvoje možnosti: vymena-zakupenie-vip-za-unban-t78088.html
Kopeš rovně a najednou bezdůvodně zahneš nebo začneš kopat pod sebe a najdeš dia a ne jenom dia, ale i jiné rudy. Náhoda se stane 1-2x, ne 15x za jednu těžící session.
Ban oprávněný, tvoje možnosti: vymena-zakupenie-vip-za-unban-t78088.html

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1