• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] free ban ? chcem demo za tazky aimbot
Mikkizek show me demo za tazky aimbot co mam teda
som strasne zvedavy ked mate pojebane pluginy na servery ze strielam 3 metre od hracov davam kills
https://www.youtube.com/watch?v=CdRhj2I ... L&index=35 napriklad jak toto
som strasne zvedavy ked mate pojebane pluginy na servery ze strielam 3 metre od hracov davam kills
https://www.youtube.com/watch?v=CdRhj2I ... L&index=35 napriklad jak toto

-
5u3 - Amatér
[Zamítnuto] free ban ? chcem demo za tazky aimbot
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: free ban ? chcem demo za tazky aimbot
co mam skusat som dostal neopravneny ban hram tam uz 4 roky kamo ja chcem demo vidiet nikto z adminov ked dava ban za " hacki " da iba tak musi mat dokaz a chcem ho vidiet 

-
5u3 - Amatér
To je reklamný bot...
vyčkaj si na verdikt..
vyčkaj si na verdikt..
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
kym nebudem vidiet jasny dokaz hacku na demo videu tak ziadam o unban hram tam uz 4 roky nikto mi nikto nedal ban az na noveho kokotneho admina Mikkizeka 15 rocneho
dik za pochopenie a nech sa to dostane aj ku gustikovi ten vie co som ja za magora
ps lynx ani robo ani ostatni admins mi nedali nikdy ban aj ked ma spectovali nechapem co zrazu mi nejaky novacik da ban za to ze mam free ucet ale realne mam na surfe nejakych 8K hodin
dik za pochopenie a nech sa to dostane aj ku gustikovi ten vie co som ja za magora
ps lynx ani robo ani ostatni admins mi nedali nikdy ban aj ked ma spectovali nechapem co zrazu mi nejaky novacik da ban za to ze mam free ucet ale realne mam na surfe nejakych 8K hodin
-
5u3 - Amatér
akoze mikizzek dik za video tam je vidiet tazky aimbot ale ze uplne https://www.youtube.com/watch?v=zVy8iWT ... LL&index=1
takych videi uz na YT je dost ale cora ani admin neni a dal si viac zalezat ako ty
https://www.youtube.com/watch?v=CdRhj2I ... L&index=36
a este viac je tych videi
len podla teba je to tazky aimbot
DDDDD
takych videi uz na YT je dost ale cora ani admin neni a dal si viac zalezat ako ty
https://www.youtube.com/watch?v=CdRhj2I ... L&index=36
a este viac je tych videi

len podla teba je to tazky aimbot

-
5u3 - Amatér
A to ani taký ultimátny intelektuálny alfasamec ako ty si za 4 roky nedokázal pochopiť, ako to tu chodí? To teda nekomentujem to, že reaguješ na reklamného bota...
Všetko sa vyrieši tu => ziadost-o-unban-t241579.html
Lockujem, netreba sa opúšťať.
Všetko sa vyrieši tu => ziadost-o-unban-t241579.html
Lockujem, netreba sa opúšťať.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1