• Stránka 1 z 1
Free Ban TS3
Dostal jsem ban na den, vůbec nevím proč? Ban by: Paradizo
Poprosím o vyjádření.
Poprosím o vyjádření.
https://www.youtube.com/channel/UCgyYvZNwO7Qyv3KcKhnmlV
Motto GS: Co platilo včera, neplatí dnes.

-
HexikCZE - Sponzor
Free Ban TS3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Free Ban TS3
Za prvé, jsi ve špatné sekci, za druhé - psát někomu random do PM - "radši bych vymrdal tu lamu než tebe", není moc normální. Byl jsi kicknut ze serveru se zprávou, aby jsi se uklidnil a choval slušně. Napojil jsi se s jiným nickem, konkrétně nick "Kamo semirek" a psal mi hlouposti do PM v azbuce, nebo co - viz:
<20:383> "Kamo Semirek": гьшфкь н еуиу чв
<20:384> "Kamo Semirek": ыкя
<20:386> "Kamo Semirek": цХу
Byl jsi moovnut do roomky, abys dostal možnost vysvětlit své jednání, místo toho jsi nás poslal do prdele a mutl se.
Toť vše k free banu
Pěkný den
Byl jsi moovnut do roomky, abys dostal možnost vysvětlit své jednání, místo toho jsi nás poslal do prdele a mutl se.
Toť vše k free banu

Pěkný den
-
TeeNka - Pokročilý
Nazdárek,
ke Tvému jednání Ti oznamuji, že mi příště rovnou můžeš napsat, ať Tě naučím slušnému chování, protože Tě to doma asi nenaučili. Jestli si myslíš, že budeš někoho záměrně provokovat a urážet a poté chceš prosit o milost, tak takhle to bohužel nefunguje. Pokud si potřebuješ vylévat srdíčko, tak se běž příště radši vyvětrat ven, ať pak neděláš hlouposti tohoto stylu.
Když jsem Ti chtěl dát šanci a příležitost k tomu, aby ses mi vyjádřil, proč píšeš tyhle nesmysly, tak si mě poslal do prdele, načež si dostal ban. A ještě teď mě dostaneš tím, že jdeš tady škemrat o ub a ani neumíš napsat do správné sekce. Děláš ze sebe hrdinu a potom, když jde do tuhého, tak místo toho, aby ses omluvil a napsal, že se to nebude opakovat s žádostí o ub, tak si jdeš ještě stěžovat. Opravdu úctyhodné chování, zamysli se prosím nad sebou, my jsme Ti od řitě neupadli a jestli se chceš takhle bavit, tak maximálně doma s mamkou, ne s námi.
Hezký zbytek dne.
Paradizo
ke Tvému jednání Ti oznamuji, že mi příště rovnou můžeš napsat, ať Tě naučím slušnému chování, protože Tě to doma asi nenaučili. Jestli si myslíš, že budeš někoho záměrně provokovat a urážet a poté chceš prosit o milost, tak takhle to bohužel nefunguje. Pokud si potřebuješ vylévat srdíčko, tak se běž příště radši vyvětrat ven, ať pak neděláš hlouposti tohoto stylu.
Když jsem Ti chtěl dát šanci a příležitost k tomu, aby ses mi vyjádřil, proč píšeš tyhle nesmysly, tak si mě poslal do prdele, načež si dostal ban. A ještě teď mě dostaneš tím, že jdeš tady škemrat o ub a ani neumíš napsat do správné sekce. Děláš ze sebe hrdinu a potom, když jde do tuhého, tak místo toho, aby ses omluvil a napsal, že se to nebude opakovat s žádostí o ub, tak si jdeš ještě stěžovat. Opravdu úctyhodné chování, zamysli se prosím nad sebou, my jsme Ti od řitě neupadli a jestli se chceš takhle bavit, tak maximálně doma s mamkou, ne s námi.
Hezký zbytek dne.
Paradizo
-
Paradizo - Zkušený
TeeNka píše:Za prvé, jsi ve špatné sekci, za druhé - psát někomu random do PM - "radši bych vymrdal tu lamu než tebe", není moc normální. Byl jsi kicknut ze serveru se zprávou, aby jsi se uklidnil a choval slušně. Napojil jsi se s jiným nickem, konkrétně nick "Kamo semirek" a psal mi hlouposti do PM v azbuce, nebo co - viz:
Toť vše k free banu
Pěkný den
Snažil jsem se napsat v rychlosti, že to nebylo myšleno vážně, akorát jsem hrál a měl jsem nastavenou ruskou klávesnici, protože to nemam nabindované do české klávesnice(v té hře), ani jsem se nedival co píšu, protože jsem hrál tu hru.
A to, že tam na mě někdo mluvil mě v tu dobu nezajímalo.
(Hráli jsme pravda nebo úkol, musel jsem to udělat. A určitě kvůli PM ban na den?

-
HexikCZE - Sponzor
Absolutně nechápu, proč si měl vůbec potřebu nějakou takovouto srandu dělat. Mám rád zábavu a udělám si srandu z čehokoli, ale co je moc, to je moc. Přitom, jak jsme Tě moovnuli, tak mi stačilo říct: byla to sranda, omlouvám se a nic bych dále neřešil. Ty jsi udělal pravý opak, poslal si nás do prdele a mutnul se. Příště se chovej tak, jak máš a nebudeme si ani jeden druhému dělat zbytečné komplikace a problémy. Po dobu délky banu si aspoň zpytuješ svědomí a uvědomíš se natolik, abys příště věděl, co se sluší a patří.
Paradizo
Paradizo
-
Paradizo - Zkušený
Paradizo píše:Absolutně nechápu, proč si měl vůbec potřebu nějakou takovouto srandu dělat. Mám rád zábavu a udělám si srandu z čehokoli, ale co je moc, to je moc. Přitom, jak jsme Tě moovnuli, tak mi stačilo říct: byla to sranda, omlouvám se a nic bych dále neřešil. Ty jsi udělal pravý opak, poslal si nás do prdele a mutnul se. Příště se chovej tak, jak máš a nebudeme si ani jeden druhému dělat zbytečné komplikace a problémy. Po dobu délky banu si aspoň zpytuješ svědomí a uvědomíš se natolik, abys příště věděl, co se sluší a patří.
Paradizo
Zrovna jsem byl 1v3 clutch situace a fakt jsem neměl náladu řešit tady toto.

-
HexikCZE - Sponzor
Na bezdůvodné urážení lidí čas máš, ale když přijde na řešení situace, tak čas nemáš. Navíc, i do zadnice jsi nás stihl poslat.. 

-
TeeNka - Pokročilý
TeeNka píše:Na bezdůvodné urážení lidí čas máš, ale když přijde na řešení situace, tak čas nemáš. Navíc, i do zadnice jsi nás stihl poslat..
Protože jsem neměl NÁLADU ŘEŠIT něco co mě nazajímalo zrovna v tu dobu.

-
HexikCZE - Sponzor
• Stránka 1 z 1