• Stránka 1 z 1
free riot points
Nejeden určite skúšal získať zadarmo nejaké tie skiny, či free riot body
rôznymi nachytávkami, na konci ktorých ste dostali vetu "získajte najlepšie zvonenie teraz!",
čím ste zistili, že tie zdieľania a všetko možné, ktoré vyžadovala určitá stránka po vás, je preč.
Samozrejme, pokiaľ ide o inteligentných ľudí, ktorý nebudú zasielať SMS na číslo blablabla.
Podľa mňa by mali všetky tieto podradné stránky vymazať a vycapiť oznam, že žiadne takéto možnosti
získania voľných riot bodov neexistujú - ako prevencia, aby sa ľudia zbytočne o niečo nepokúšali a v určite
niektorých prípadoch neprichádzali o money, pretože nie každý z nás dokáže premýšľať a mať správny úsudok.
Ja som mal skúsenosť s jedným takýmto prípadom, v ktorý som dúfal až vtedy, keď som videl, že stránka vyzerá seriózne,
no bolo to presne tak, ako som uviedol vyššie.
Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2015
rôznymi nachytávkami, na konci ktorých ste dostali vetu "získajte najlepšie zvonenie teraz!",
čím ste zistili, že tie zdieľania a všetko možné, ktoré vyžadovala určitá stránka po vás, je preč.
Samozrejme, pokiaľ ide o inteligentných ľudí, ktorý nebudú zasielať SMS na číslo blablabla.
Podľa mňa by mali všetky tieto podradné stránky vymazať a vycapiť oznam, že žiadne takéto možnosti
získania voľných riot bodov neexistujú - ako prevencia, aby sa ľudia zbytočne o niečo nepokúšali a v určite
niektorých prípadoch neprichádzali o money, pretože nie každý z nás dokáže premýšľať a mať správny úsudok.
Ja som mal skúsenosť s jedným takýmto prípadom, v ktorý som dúfal až vtedy, keď som videl, že stránka vyzerá seriózne,
no bolo to presne tak, ako som uviedol vyššie.
Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2015

Ži a konaj tak, aby si sa za nič raz v živote nemusel hanbiť.
-
Woloda - Amatér
free riot points
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: free riot points
Klasika
ti lidi co to dělají už dosáhli takového lvl, že té stránce nahodili háv oficiální rioťácké akce se vším všudy, samozřejmě fake 

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
ja som používal Hola na chrome to preskakovalo tie blbosti 

Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
Tá na obrázku je Tereškovová? 

Ži a konaj tak, aby si sa za nič raz v živote nemusel hanbiť.
-
Woloda - Amatér
• Stránka 1 z 1