Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free Rotace - 21.2. - 28.2.

Příspěvekod xSlayee » 21 úno 2017, 10:47

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 21.2.2017

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Amumu (450 IP alebo 260 RP)
Prokletý dotyk (Pasivka) -Amumu svými útoky na krátkou dobu snižuje svému cíli hodnotu odolnosti vůči magii.
Vrhnutí obvazů (Q) - Amumu na cíl vrhne přilnavý obvaz, čímž jej omráčí, poškodí a také se k němu přitáhne.
Zoufalství (W) - Okolní nepřátelé, ochromeni úzkostí, ztratí každou sekundu určité procento svého maximálního zdraví.
Záchvat vzteku (E) -Trvale snižuje fyzické poškození, které je Amumuovi způsobováno. Amumu může vyvolat záchvat vzteku, který způsobí poškození okolním nepřátelům. Pokaždé, když Amumua někdo zasáhne, zkrátí mu přebíjecí dobu u Záchvatu vzteku o 0,5 sekundy.
Prokletí smutné mumie (R) -Amumu omotá okolní nepřátelské jednotky obvazy, čímž je poškodí a znemožní jim útočit nebo se hýbat.

Brand (4800 IP alebo 880 RP)
Plamen (Pasivka) - Brand svůj cíl svými kouzly zapálí, čímž mu způsobí magické poškození ve výši 2 % jeho maximálního zdraví rozložené do 4 sekund, které se může nasčítat až 3krát. Když se na nějakém šampionovi nebo příšeře nasčítá maximální počet stupňů Plamene, stane se Plamen nestabilním. Za 2 sekundy vybuchne a všem kolem oběti způsobí ohromné poškození.
Spálit (Q) - Brand vypálí vpřed ohnivou kouli, která způsobí magické poškození. Pokud cíl hoří, schopnost Spálit ho na 1,5 sekundy omráčí.
Sloup ohně (W) - Po krátké odmlce Brand v cílové oblasti vytvoří ohnivý sloup, který způsobí okolním nepřátelským jednotkám magické poškození. Jednotky, které hoří, utrpí 25 % poškození navíc.
Požár (E) - Brand na cíl sešle mocné ohnivé kouzlo, které způsobí magické poškození. Pokud cíl hoří, Požár se rozšíří na nepřátele v okolí.
Ohnivý proud (R) - Brand vypustí ničivý proud ohně, který způsobí magické poškození pokaždé, když přeskočí, což může učinit až 5krát. Ohnivý proud se snaží přeskakovat tak, aby nasčítal na šampionech Plamen na maximum. Pokud cíl hoří, Ohnivý proud jej na chvíli zpomalí.

Cassiopeia (4800 IP alebo 880 RP)
Hadí ladnost (Pasivka) -Cassiopeie se zvyšuje rychlost pohybu s každou úrovní, nemůže si však koupit žádné boty.
Otrávený útok (Q) - Po krátké prodlevě zamoří Cassiopeia oblast jedem. Pokud tím zasáhne nepřátelského šampiona, zvýší se jí rychlost pohybu.
Jedovatý opar (W) - Cassiopeia vyšle několik jedovatých oblaků, které zpomalí, uzemní a mírně poškodí všechny nepřátele, kteří jimi projdou. Uzemnění protivníci nemohou používat pohybové schopnosti.
Jedové zuby (E) - Cassiopeia vyšle útok, který způsobí zvýšené poškození otráveným cílům a vyléčí ji za určitou část takto způsobeného poškození. Pokud útok svůj cíl zabije, získá Cassiopeia určité množství many.
Kamenný pohled (R) - Cassiopeia vyšle ze svých očí vír magické energie, čímž omráčí všechny nepřátele před sebou, kteří jsou otočeni směrem k ní, a zpomalí všechny ostatní, již jsou k ní zády.

Draven (4800 IP alebo 880 RP)
Liga Dravena (Pasivka) -Pokud Draven chytí jednu z Roztočených seker nebo zabije poskoka, příšeru či věž, získá obdiv svých diváků. Když pak skolí nepřátelského šampiona, získá bonus v podobě zlaťáků, jehož výše se odvíjí od aktuální hodnoty obdivu.
Roztočená sekera (Q) - Dravenův příští útok způsobí bonusové fyzické poškození. Tato sekera se od cíle odrazí vysoko do vzduchu. Pokud ji Draven chytí, automaticky si připraví další Roztočenou sekeru. Draven může mít najednou dvě Roztočené sekery.
Nával krve (W) - Draven získá vyšší rychlost pohybu a útoku. Bonus k rychlosti pohybu se postupně rychle snižuje. Pokud Draven chytí jednu z Roztočená sekera, obnoví si přebíjecí dobu Návalu krve.
Uhni (E) - Draven vrhne své sekery, čímž způsobí fyzické poškození a zasažené cíle odhodí stranou. Zasažené cíle jsou také zpomaleny.
Vířivá smrt (R) - Draven vrhne dvě sekery způsobující fyzické poškození každé zasažené jednotce. Když Vířivá smrt zasáhne nepřátelského šampiona, obrátí směr a vrátí se zpět k Dravenovi. Draven také může tuto schopnost aktivovat, když už sekery letí, a přivolat je předčasně zpět. Každé další zasažené jednotce způsobí menší poškození. Když sekery změní směr, výše působeného poškození znovu začne na původní hodnotě.

Irelia (4800 IP alebo 880 RP)
Ionský zápal (Pasivka) - Irelia na sobě zkracuje trvání omezujících efektů v závislosti na tom, zda je přečíslená okolními šampiony. Je-li ve vyrovnaném boji, je zkrácení jen mírné, ovšem bojuje-li proti převaze, zkracuje jejich trvání výrazněji.
Prudká ostří (Q) - Irelia se vrhne dopředu a udeří svůj cíl. Pokud tím svůj cíl zabije, přebíjecí doba Prudkých ostří se obnoví a Irelii se vrátí část many.
Hitenský styl (W) -Irelia je znalec umění Hiten, díky čemuž její fyzické útoky obnovují zdraví. Aktivací Hitenského stylu se jí zdvojnásobí míra regenerace zdraví a její základní útoky způsobují přímé poškození.
Vyrovnaný úder (E) -Ireliin útok vyváží rovnováhu, čímž cíl poškodí a zpomalí. Ale pokud má cíl větší % zdraví než Irelia, pak úder cíl místo zpomalení omráčí.
Prostupující čepele (R)- Irelia vyvolá 4 přízračné čepele, kterými může mrštit a způsobit fyzické poškození a také vysávat zdraví nepřátelům, kterými čepele proletí.

Katarina (3150 IP alebo 790 RP)
Hamižnost (Pasivka) -Kdykoliv zemře nepřátelský šampion, kterému Katarina během posledních 3 sekund způsobila poškození, zkrátí se jí přebíjecí doby o 15 sekund.
Odražená čepel (Q) - Katarina na cíl hodí dýku, která se pak odrazí na okolní nepřátele, načež spadne na zem.
Příprava (W) - Katarina získá okamžitý bonus k rychlosti pohybu, přičemž vrhne dýku do vzduchu přímo nad sebe.
Šunpo (E) - Katarina se přesune k cíli a zaútočí na něj, pokud je to nepřítel, případně zaútočí na nejbližšího nepřítele.
Květ smrti (R) - Katarina se změní ve vír čepelí, přičemž během soustředění způsobuje výrazné magické poškození 3 nejbližším nepřátelským šampionům.

Miss Fortune (3150 IP alebo 790 RP)
Dotyk lásky (Pasivka) - Kdykoliv Miss Fortune zaútočí na nějaký nový cíl, způsobí mu bonusové fyzické poškození.
Dvojnásob (Q) - Miss Fortune vypálí na nepřítele střelu, čímž způsobí poškození jak jemu, tak i cíli za ním. Oba zásahy mohou navíc aplikovat Dotyk lásky.
Ostrý krok (W) - Když na Miss Fortune nikdo neútočí, zvyšuje se jí pasivně rychlost pohybu. Aktivace této schopnosti udělí krátkodobý bonus k rychlosti útoků. Pokud Ostrému kroku běží přebíjecí doba, Dotyk lásky ji zkracuje.
Ať zaprší (E) - Miss Fortune odhalí danou oblast a zasype ji rojem střel, který způsobí několik vln poškození všem protivníkům a také je zpomalí.
Salva kulek (R) - Miss Fortune soustředí roj střel do kuželu před sebou, čímž nepřátelům způsobí rozsáhlé poškození. Každá vlna Salvy kulek může způsobit kritický zásah.

Rammus (1350 IP alebo 585 RP)
Ostnatý krunýř (Pasivka) - Když se Rammusovi zesílí krunýř, získá bonus k síle útoků – převede si do ní 25 % své hodnoty brnění.
Silokoule (Q) - Rammus se smotá do klubíčka a rychle vyrazí směrem k nepřátelům. Zasaženým jednotkám způsobí poškození a zpomalí je.
Obranné klubko (W) - Rammus zaujme obranný postoj, čímž velmi zvýší své brnění a odolnost vůči magii a zároveň bude opětovat útoky nepřátelům.
Pichlavá narážka (E) - Rammus vyprovokuje nepřátelského šampiona nebo příšeru k bezhlavému útoku proti vlastnímu pevnému krunýři, což mu na určitou dobu sníží hodnotu brnění.
Otřesy (R) - Rammus vyšle zemí ničivé vlny, které způsobí poškození všem okolním jednotkám i budovám.

Tahm Kench (6300 IP alebo 975 RP)
Navyknutí na chuť (Pasivka) - Tahm Kench podpoří sílu svých útoků a schopností vahou svého olbřímího těla, díky čemuž způsobuje bonusové poškození, jehož výše se odvíjí od jeho celkové hodnoty zdraví. Způsobováním poškození nepřátelským šampionům získává stupně Navyknutí na chuť. Jakmile nashromáždí tři stupně, bude moci na nepřátelského šampiona použít Obří sousto.
Švihnutí jazykem (Q) - Tahm Kench švihne jazykem, čímž zpomalí první zasaženou jednotku a způsobí jí poškození. Pokud se na jednotce nacházejí tři stupně Navyknutí na chuť, zásah ji omráčí.
Obří sousto (W) - Tahm Kench spolkne zvolenou jednotku, čímž jí způsobí magické poškození ve výši určitého procenta jejího maximálního zdraví. Spolknuté poskoky a příšery může vyplivnout jako ručně mířenou střelu, která v oblasti dopadu způsobí magické poškození.
Tlustá kůže (E) - Tahm Kench promění utrpěné poškození na šedé zdraví. Jak mu bude šedé zdraví klesat, jeho určitá výše se přemění na léčení. Když tuto schopnost aktivuješ, veškeré šedé zdraví se přemění na štít.
Putování hlubinou (R) - Tahm Kench se teleportuje na jiné místo na mapě, přičemž s sebou může vzít i jednoho spojeneckého šampiona.

Yorick (4800 IP alebo 880 RP)
Pastýř duší (Pasivka) - Yorick může svými schopnostmi vyvolávat mlžné chodce. Nepřátelé, kteří zemřou poblíž Yoricka, po sobě občas zanechají hrob.
Poslední pomazání (Q) - Svým příštím útokem Yorick způsobí bonusové poškození a vyléčí se. Pokud cíl zemře, vykope se mu hrob.
Temné procesí (W) - Yorick na vybraném místě vyvolá zničitelnou zeď, která bude nepřátelům bránit v pohybu.
Truchlivá mlha (E) -Yorick hodí kouli Černé mlhy, která nepřátele poškodí, zpomalí a označí.
Žalozpěv za Ostrovy (R) - Yorick vyvolá mlžnou pannu, která způsobí, že Yorickovy útoky vůči cíli, na který útočí panna, způsobí bonusové poškození. Panna bude také automaticky vyvolávat chodce z padlých nepřátel.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free Rotace - 21.2. - 28.2.

od Rumcajz » 21 úno 2017, 10:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků