Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free Rotace - 28.2. - 7.3.

Příspěvekod xSlayee » 28 úno 2017, 20:10

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 28.2.2017

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Blitzcrank (3150 IP alebo 790 RP)
Manová bariéra (Pasivka) -Když se Blitzcrankovo zdraví ocitne pod úrovní 20 %, aktivuje se mu Manová bariéra. Vytvoří se tak na 10 sekund štít, jehož síla se rovná 50 % jeho aktuální many. Manová bariéra se může spustit jen jednou za 90 sekund.
Raketový úchop (Q) - Blitzcrank vystřelí svou pravou ruku, která popadne prvního protivníka, na kterého narazí. Způsobí mu tím poškození a přitáhne jej k sobě.
Turbo (W) -Blitzcrank aktivuje turbodmychadlo, čímž se mu výrazně zvýší rychlost pohybu i útoků. Po skončení efektu je dočasně zpomalený.
Silopěst (E) -Blitzcrank nabije svou pěst, jeho následující útok tak způsobí dvojnásobné poškození a vyhodí cíl do vzduchu.
Statické pole (R) -Blitzcrank nabije svou pěst, jeho následující útok tak způsobí dvojnásobné poškození a vyhodí cíl do vzduchu.

Corki (3150 IP alebo 790 RP)
Magitechnická munice (Pasivka) - Corkiho základní útok způsobuje bonusové poškození, z čehož polovina je v podobě magického poškození. Jednou za čas na Corkiho základnu přijde Balíček, který když sebereš, ti dočasně poskytne zvýšenou rychlost pohybu mimo boj a vylepší Valkýru na Zvláštní zásilku.
Fosforová bomba (Q) - Corki vystřelí na zaměřenou pozici bleskovou bombu, čímž způsobí magické poškození nepřátelům v oblasti. Tento útok navíc v dané oblasti na určitou dobu odhalí jednotky.
Valkýra (W) - Corki popoletí o kousek zvoleným směrem a shodí bomby, jež za sebou zanechají ohnivou stopu. Všem nepřátelům, kteří se včas nestáhnou, tak způsobí poškození.
Rotační kulomet (E) - Corkiho rotační kulomet vypálí rychlou salvu v kuželové výseči před sebou, čímž nepřátelům způsobí poškození a sníží jim hodnotu brnění a odolnosti vůči magii.
Raketová salva (R) - Corki na vybranou oblast vypálí raketu, která po dopadu vybuchne, čímž poškodí nepřátele v okolí. Corki si postupně ukládá rakety až do jistého limitu. Každá 3. raketa bude Velká, která způsobí poškození navíc.

Fiora (4800 IP alebo 880 RP)
Tanec duelistky (Pasivka) -Fiora vyzve okolního nepřátelského šampiona, aby se jí vyhnul. Oznámí směr, ze kterého se pokusí udeřit. Pokud svou vlastní výzvu dokončí, obdrží malý bonus a oznámí nový směr.
Bodnutí (Q) - Fiora se vrhne určeným směrem, načež probodne blízkého nepřítele, způsobí mu fyzické poškození a aplikuje zásahové efekty.
Odveta (W) - Fiora po krátkou dobu odráží veškeré poškození a omezující efekty a pak bodne daným směrem. Toto bodnutí zpomalí prvního zasaženého šampiona. Pokud tím Fiora odrazí znehybňující efekt, šampiona místo zpomalení omráčí.
Mistrovství meče (E) - Fiora má k příštím dvěma útokům bonus k rychlosti útoků. Prvním útokem svůj cíl zpomalí a druhým způsobí kritický zásah.
Velká výzva (R) - Fiora odhalí všechny čtyři slabiny nepřátelského šampiona a získá bonus k rychlosti pohybu, když bude poblíž něj. Pokud Fiora zasáhne všechny 4 slabiny nebo pokud cíl zemře poté, co zasáhne tu poslední, Fiora a její spojenci v okolí se budou během pár následujících sekund léčit.

Jarvan IV. (4800 IP alebo 880 RP)
Válečná kadence (Pasivka) -Úvodní základní útok Jarvana IV. způsobuje cíli bonusové fyzické poškození. Tento efekt se na jednom a tomtéž cíli může objevit jen jednou za čas.
Dračí útok (Q) - Jarvan IV. prodlouží své kopí, čímž způsobí fyzické poškození nepřátelům v cestě a sníží jim hodnotu brnění. Navíc se tím Jarvan přitáhne k Demacijské standartě, přičemž odhodí všechny nepřátele v cestě.
Zlatý štít (W) - Jarvan IV. povolá pradávné krále Demacie, aby ho zaštítili před újmou a zpomalili okolní nepřátele.
Demacijská standarta (E) - Jarvan IV. nosí zástavu Demacie, čímž získává pasivní bonus k rychlosti útoků. Po aktivaci Demacijské standarty může na zem umístit demacijskou vlajku, která okamžitě způsobí magické poškození a okolním spojeneckým šampionům zvýší rychlost útoků.
Pohroma (R) - Jarvan IV. se hrdinsky vrhne na cíl uprostřed bitvy, a to s takovou silou, že přetvoří oblast kolem sebe v arénu. Okolním nepřátelům je při dopadu způsobeno poškození.

Shaco (3150 IP alebo 790 RP)
Bodnutí do zad (Pasivka) - Shacovy základní útoky způsobují kritický zásah a dodatečné poškození, když na jednotku útočí zezadu. Jednotky lze bodnout do zad vždy jen jednou za několik sekund, na což má vliv Shacova hodnota zkrácení přebíjecích dob.
Oklamat (Q) - Shaco se stane neviditelným a teleportuje se do vybrané oblasti. Jeho příští útok způsobí bonusové poškození.
Čertík v krabičce (W) -Shaco vytvoří skrytého Čertíka v krabičce. Když se spustí, vystraší okolní nepřátele a zaútočí na ně.
Otrávené dýky (E) -Shacovy dýky pasivně způsobují zasaženým cílům otravu, čímž jim zpomalují rychlost pohybu. Může své dýky také hodit a způsobit tak svému cíli další poškození a otravu. Vržená kudla způsobí bonusové poškození na základě chybějícího zdraví cíle.
Halucinace (R)- Shaco vedle sebe vytvoří svou vlastní iluzi, která může útočit na okolní nepřátele (věžím působí snížené poškození). Po smrti vybuchne, přičemž vytvoří tři malé Čertíky v krabičce a způsobí poškození okolním nepřátelům.

Swain (4800 IP alebo 880 RP)
Mrchožrout (Pasivka) -Pokaždé, když Swain zabije nějakou jednotku, obnoví se mu část many. Tato hodnota se s každou další úrovní zvyšuje.
Zchátrat (Q) - Swain vyšle Beatrice, aby ochromila nepřátele v cílové oblasti. Ochromení nepřátelé jsou zpomalení a utrpí postupné poškození.
Nikdy víc (W) -Swain označí cílovou oblast. Po krátké prodlevě mocné spáry zachytí nepřátelské jednotky, způsobí jim poškození a znehybní je.
Utrpení (E) - Swain cíli způsobí postupné poškození a zároveň zajistí, že mu budou další Swainovy útoky způsobovat zvýšené poškození. Dokud je efekt schopnosti Zchátrat aktivní, Beatrice se soustředí na nepřátele zasažené Utrpením.
Hladové hejno (R) - Swain vyděsí své nepřátele tím, že se dočasně změní v havrana. Po tuto dobu zaútočí havrani až na 5 okolních nepřátel. Každý havran způsobuje poškození a obnoví Swainovi určité množství zdraví.

Talon (4800 IP alebo 880 RP)
Hrot čepele (Pasivka) -Talonova kouzla způsobují šampionům a epickým příšerám na krátkou dobu zranění, které se může nasčítat až 3krát. Když Talon zaútočí na šampiona se 3 stupni zranění, způsobí mu silné krvácivé poškození.
Noxijská diplomacie (Q) -Talon bodne vybranou jednotku. Pokud je na dosah kontaktního útoku, způsobí tento útok kritické poškození. Pokud je mimo dosah kontaktního útoku, Talon k cíli napřed přiskočí a pak ho bodne. Pokud tato schopnost cíl zabije, Talon si obnoví část zdraví a přebíjecí doby.
Hrábnutí (W) - Talon vyšle salvu dýk, které se k němu opět vrátí. Každému nepříteli, kterým projdou, způsobí fyzické poškození. Vracející se čepele působí bonusové poškození a zpomalují zasažené jednotky.
Cesta zabijáka (E) - Talon přeskočí přes libovolný terén nebo budovu, a to až do vzdálenosti maximálního dosahu. Tato schopnost má sama o sobě krátkou přebíjecí dobu, na každou část terénu však lze použít jen jednou za čas.
Stínový útok (R) - Talon vyšle prstenec čepelí, zneviditelní se a získá bonus k rychlosti pohybu. Když se Talon opět objeví, přiletí dýky na jeho pozici. Pokaždé, když se čepele pohnou, způsobí Stínový útok fyzické poškození nepřátelům, které zasáhne alespoň jedna z nich.

Trundle (4800 IP alebo 880 RP)
Hold králi (Pasivka) - Kdykoliv v Trundlově blízkosti zahyne nepřátelská jednotka, vyléčí se za určitou část jejího maximálního zdraví.
Kousanec (Q) - Trundle svého protivníka kousne, čímž mu způsobí poškození, na chvíli jej zpomalí a odsaje mu část útočného poškození.
Ledové panství (W) - Trundle prohlásí označenou lokaci za své panství. Dokud se v ní bude nacházet, bude mít bonus k rychlosti pohybu i útoků a veškeré léčení pro něj bude účinnější.
Sloup ledu (E) - Trundle vytvoří na označené pozici ledový sloup, kterým nelze projít a jenž zpomaluje všechny okolní nepřátelské jednotky.
Podmanění (R) - Trundle okamžitě ukradne svému cíli část zdraví, brnění a odolnosti vůči magii. Po dobu 4 sekund se hodnota ukradeného zdraví, brnění a odolnosti vůči magii zdvojnásobí.

Twitch (3150 IP alebo 790 RP)
Smrtící jed (Pasivka) - Twitchovy základní útoky cíl nakazí a každou sekundu mu způsobují přímé poškození.
Přepadení (Q) - Twitch se na krátkou dobu zneviditelní a po tuto dobu získá vyšší rychlost pohybu. Po zrušení kamufláže Twitch získá na krátkou dobu vyšší rychlost útoků.
Soudek s jedem (W) - Twitch vrhne na danou pozici soudek s jedem. Ten vybuchne, zpomalí zasažené cíle a způsobí jim smrtící otravu.
Nakazit (E) - Twitch výbuchem rozšíří zákeřné nemoci a způsobí tak ještě větší masakr v řadách otrávených nepřátel.
Bez míření! (R) - Twitch uvolní veškerou sílu své kuše a na velikou vzdálenost vystřelí šipky, které proniknou všemi nepřáteli, kteří se jim postaví do cesty.

Zyra (4800 IP alebo 880 RP)
Trnová zahrada (Pasivka) - Kolem Zyry se opakovaně objevují semínka, jejichž výskyt se s úrovní zrychluje a která vydrží 45 sekund. Pokud na semínko šlápne nepřátelský šampion, semínko zahyne.
Smrtící ostny (Q) - Zemí se budou šířit tlusté výhonky, z nichž vyraší trny, které způsobí magické poškození nepřátelům v dané oblasti. Pokud Smrtící ostny sešleš poblíž semínka, vyroste Plivač trnů, který bude na nepřátele útočit z dálky.
Divoký růst (W) - Zyra zasadí semínko, které vydrží až 60 sekund. Když poblíž semínek sešle Smrtící ostny či Svíravé kořeny, vyrostou z nich rostliny, které Zyře pomáhají v boji. Navíc Divoký růst jejím rostlinám pasivně zvyšuje maximální zdraví.
Svíravé kořeny (E) -Zyra vyšle skrz zem šlahouny, které znehybní její cíl, způsobí mu poškození a znemožní pohyb všem nepřátelům, kterých se dotknou. Při seslání poblíž semínka se ze Svíravých kořenů stanou Šlehavé úponky, jejichž útoky na krátkou vzdálenost snižují nepřátelům rychlost pohybu.
Škrtivé trny (R) - Zyra vyvolá na zaměřené lokaci spletité houští, které při rozrůstání způsobí nepřátelům poškození a během smršťování je vyhodí do vzduchu.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free Rotace - 28.2. - 7.3.

od Rumcajz » 28 úno 2017, 20:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků